SAY WHAAAT?

Ze blijven maar komen. Dit had ik niet verwacht aangezien het nieuwe er nu wel vanaf is en de trend een beetje minder wordt. Vandaag vertel ik je wat meer over de GoodieBox & WAAT? Beauty Box én de (niet zo fijne) VIP box…

De Stylecase is na slechts 4 á 5 maanden alweer gestopt, de Fashionbox stopte na één enkele editie (vond ik qua inhoud ook een fail) en de Blendbox bleek een regelrechte flop met nepproducten. Deze laatste werd dan ook niet geleverd en abonnees kregen gelukkig hun geld terug. Inmiddels kun je een abonnement nemen op de Glossybox, Beautybox, Trulyyours box, de By Vicky box en sinds twee maanden de WAAT box.

Afgelopen maand zijn daar zelfs nóg twee bij gekomen! De GoodieBox en de VIP box. De GoodieBox kost iets meer dan de andere boxen, namelijk €34,95 en deze bevat alleen maar full size producten. Het is geen abonnement, maar een eenmalige aankoop. Van te voren weet je wat de inhoud zal zijn, wat ik wel een voordeel vind. Zo kun je goed bepalen of je de inhoud interessant vindt. Sanne van We Are Fashion heeft hier een unboxing video over opgenomen. Ook Desiré van Curvacious schreef een review over de eerste editie van de GoodieBox (deze eerste editie is uitverkocht).

Ik las een week geleden voor het eerst over de VIP box via Instagram. Helaas blijkt dit geen betrouwbare box te zijn, begreep ik na het lezen van deze review door Beautybyus.nl. Via google zijn er nog wel meer negatieve verhalen over te lezen. Jammer dat er toch steeds weer slechte boxen opduiken met oude producten…

Hoe graag ik alles wel wil proberen, kan ik moeilijk alle boxen testen. Het houdt een keer op. Maar ik heb wel een drie maanden abonnement genomen op de WAAT? BOX, want deze sprak mij wél erg aan. Het voordeel is wel (ik heb namelijk echt niets meer nodig) het weerhoud mij van impuls beauty producten inkopen. Een bekend fenomeen onder de beauty liefhebbers en helemaal voor de Beautybloggers ;).

Wat kun je verwachten van de WAAT? BOX? Ieder maand vijf tot zeven producten voor een maandelijks abonnement van € 14,95. Ik sloot een 3 maandelijks abonnement af en betaalde daarvoor € 39,95 wat betekent dat ik daarmee € 4,90 bespaar (op een normaal maandelijks abonnement zou ik na 3 maanden opzeggen). Hierna stopt mijn abonnement vanzelf.

EDIT 10juli 2013: Helaas kwam ik er achter (dankzij lezers), dat deze WAAT? BOX toch niet helemaal zuivere koek is. Zo zitten er producten in de box waarvan de producten niet meer bruikbaar zijn (verkleurd, dus erg lang geleden geproduceerd, dat kan nooit goed zijn voor de huid), dus geen nieuwe producten. Er zitten op sommige producten prijskaartjes en beveiligingstrips, wat inhoudt dat ze voor de verkoop waren in de drogist. Op deze manier kan de WAAT box de boxen makkelijk vullen natuurlijk met restanten. Het geldt volgens mij niet voor alle producten, maar toch wel een heel aantal. Ze werken niet met de merken/bedrijven samen of met de leveranciers van de merken… Daardoor gebeurde het regelmatig dat er niet meer bruikbare producten in de box zaten. Hiervan melden de merken zelf dat het niet meer veilig is om ze te gebruiken (zoals een speciale deo). Vreemd verhaal dus! Ik zal hen contacteren om nadere informatie in te winnen. Ik houd jullie op de hoogte! EDIT 2: helaas verliep de communicatie niet zoals ik had gehoopt met de klantenservice. Ik heb geen compensatie gekregen voor de boxen met slechte inhoud (verlopen producten). Geen geld terug of andere oplossing. De derde box was weer een slechte box met flut inhoud flut sieraden en verkleurde producten etc.). Ik zou een abonnement op de WAAT? BOX dus sterk afraden!

‘Elke maand stellen wij met zorg een box samen t.w.v. minstens €50,00 met minimaal 5 prachtige beauty producten waarvan ten minste 4 full size producten. Om te ervaren, te proberen en natuurlijk om van te genieten!’

Een aantal beautybloggers hebben al unboxing video’s opgenomen of foto verslagen van de WAAT box gepubliceerd. Ik zet ze even voor je op een rijtje zodat je ook kunt kijken als je net zo nieuwsgierig bent als ik:

  • De april box bevatte 7 producten en Mascha van Beautygloss maakte een unboxing video.

waatbox-inhoud april

Bron afbeelding: The Beauty Musthaves

Je kunt WAAT? Box volgen op hun Facebook pagina, Twitteren hun Youtube kanaal als je dat interessant vindt.

Wat vind jij van deze nieuwe boxen?

Nieuwsgierig net als ik naar de WAAT? Box, of spreekt het jou niet zo aan? Ik ben benieuwd! Vertel het me in de comments. Zodra ik mijn eerste exemplaar heb ontvangen, zal ik uiteraard een unboxing laten zien. Ik ben echt onwijs benieuwd of de juni editie net zo leuk is als de april en mei edities.

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: