Testpanellid – Chantal

CHANTAL

Hallo allemaal. Ik ben Chantal, 25 jaar oud, beauty liefhebber, quirky fashion fan en vanaf februari 2019 ook officieel testpanellid van dit mooie blog!

Fleur en ik hebben elkaar leren kennen via ons werk bij een cosmetica bedrijf en hadden gelijk een klik. Wij kwamen er al snel achter dat wij een groot enthousiasme voor cosmetica producten en beauty tips en tricks delen. Samen zijn wij al gaan ‘beauty shoppen’ om leuke nieuwe producten te proberen en wij hebben ook nog leuke plannen voor beauty-uitstapjes in de toekomst.

Ik ben echt super blij dat Fleur mij gevraagd heeft om producten te gaan reviewen!

Bezigheden: Naast bezig zijn met beauty hou ik van ontspannen met yoga, een sauna bezoek, mindfulness of een goed boek. Ook het shoppen van unieke kleding en items bij kringloopwinkels en markten is iets waar ik dol op ben.

Waarom zo dol op beauty? Ik ben dol op beauty omdat het voor mij een manier is om creatief bezig te zijn en je eigen stijl te ontwikkelen. Het ontdekken en combineren van nieuwe producten, kleuren en technieken vind ik echt super leuk. Voor mij is bezig zijn met beauty ook echt een ontspannen momentje voor mezelf.

Haar/Huidtype: Middellang, licht- tot mediumbruin, dik en krullend haar dat van tijd tot tijd aardig kan pluizen.
Gezicht is vochtarm, soms dof met een normale tot licht vette T-zone. Lichaam vooral droge voeten en benen. Mijn huidskleur is vrij licht en ik verbrand snel.

Favoriete merken & producten: Ik heb een heel aantal favoriete make-up merken waaronder: Catrice, Rituals, Revolution, Urban Decay, Sleek, Hema, Dove en Essence. In een winkel zul je mij ook vaak geurtjes zien proberen om weer een nieuw pareltje voor in mijn collectie te vinden.

Favoriete cosmetica product: Mijn favoriete product moet wel mijn mascara zijn omdat dit mijn ogen altijd mooi accentueert. Zelfs als ik een dag weinig make-up draag zal ik altijd naar mijn mascara grijpen voor de finishing touch.

Geeft per maand uit aan cosmetica: Per maand geef ik gemiddeld €30-€50 uit aan cosmetica met soms een uitschieter richting de €80 á €100.

Tijd die ik besteed aan mijn uiterlijke verzorging: Dagelijks spendeer ik ongeveer 35-45 minuten aan mijn uiterlijke verzorging. Tijd nemen om dit elke dag te doen vind ik heel belangrijk en ik geniet er ook echt van. Ik kan me haast niet meer voorstellen dat ik tijdens mijn studentenperiode vaak gehaast mijn make-up in de trein opdeed haha.

Hiernaast probeer ik elke week een speciaal ‘beauty verwenmomentje’ van ongeveer een uur te plannen waar ik echt de tijd neem om uitgebreid met beauty producten aan de gang te gaan. Ik probeer dan bijvoorbeeld nieuwe producten of geef mijzelf een uitgebreide gezichtsbehandeling, dit lukt overigens niet altijd maar ik blijf er toch naar streven ;).

Als ik een feest of evenement heb neem ik veel langer de tijd om me klaar te maken. Van lekker uitgebreid douchen tot het aanbrengen van kleine details in mijn lichaams- en gezichtsmake-up. Dit is voor mij echt genieten!

Nog naarstig op zoek naar dit ultieme product: Een verzorgende, long-lasting, zachte lipstick die geschikt is voor elke dag, het liefst ook goed betaalbaar.