Afgelopen dinsdag was ik een dagje naar Namen (België) met mijn moeder en zus. Daar heb in de schoenenwinkels een geheel nieuw type schoen gespot. Ik wist de naam er nog niet van, maar vandaag kreeg ik een nieuwsletter van I Love Fashion News binnen en nu weet ik de naam voor deze nieuwe type shoenen: de Shoetie. Een pump met hoge hakken (naaldhakken) en de schoen komt tot precies rond de enkel, niet hoger, maar er onder/op. Sommige hebben een leuke accessoire zoals een bloem aan de buitenzijde. Erg leuk. Op de website van shop winkel Café Moda kun je ze al kopen!

Bron: http://www.cafemoda.nl/shop/groep/18_shoetie

Bron: http://www.cafemoda.nl/shop/groep/18_shoetie

Overzicht van de shoeties op de website van Café Moda: klik

De Shoetie is geen schoen voor mij, vanwege te hoge/dunne hakken. Ik kan daar gewoon weg niet goed op lopen en ze gaan alleen maar stuk in de stad waar ik woon. Er zijn teveel kinderkopjes en dat soort oude bestratingen hier. Menig pump/laars is al kapot gegaan in het verleden, daar heb ik van geleerd. De pumps gaan alleen nog aan wanneer ik zeker weet dat ik niet over die straten hoef te lopen =D.

Het is een fantastische pump voor de fashonita’s onder ons! Ik ben benieuwd wanneer ik de eerste op straat zal tegen komen.

Volg mij ook op twitter