Alweer een maand geleden was ik op de shoppingnight van SUPERSTAR. Deze viel mij wel wat tegen. Ik kon geen één echt leuk kledingstuk vinden in de gehele winkel. Dat was in november wel anders, want toen had ik twee vesten gekocht. Twee dezelfde, één donker blauwe en één groen/bruine. Ik heb uiteindelijk 3 kledingstukken meegenomen naar de paskamers. Hoewel ik eigenlijk wel wist dat ik ze niet zou kopen, wilde ik toch een poging wagen. Maar nee, het was allemaal niet mijn goedkeuring waard.

Ik kreeg bij het verlaten van de winkel een goodiebag mee. Hier zaten wat handige spulletjes in:

Kadobon: van € 10,- die ik kan besteden bij Cindarella tot en met 31 december 2011. Ik heb nog nooit iets gekocht bij deze schoenenzaak, maar misschien zal ik er iets vinden dit jaar en kan ik deze bon daar dan besteden.
Kledingroller: altijd handig om in huis te hebben om pluisjes te verwijderen van donkere kleding of haren van huisdieren (die ik overigens niet heb, maar mijn buren wel).
Sjaal: een blauwe sjaal met klosjes eraan. Mijn smaak is het niet, maar gelukkig kon ik mijn buurmeisje (jaartje jonger dan ik) er wel blij mee maken.
Tijdschrift Grazia: beetje jammer dat het een nummer was van een maand ervoor (november).
Waszak: deze is super handig, hij is lekker groot waardoor ik mijn mooie jurkjes erin kan wassen =D Ik had alleen nog maar kleine waszakjes, hiermee ben ik dus erg blij. Mijn nieuwsjaarjurkje heb ik erin gedaan want die stonk vreselijk naar de rook na het oudejaarsavond feestje waar ik was geweest.

Toch blij dat ik ben geweest naar de shoppingnight, want een goodiebag is altijd leuk om te krijgen, niet waar meiden?