Dat betekent heel veel korting op allerlei geselecteerde items zoals kleding, make-up, accoissoires, sieraden etc. Lees snel verder als je meer wilt lezen over het prijzencircus.

PrijzencircusIk vind de Sephora korting altijd het meest interessant: 3 producten van Sephora eigen merk voor slechts € 10,-! Ik sla regelmatig met de kortingacties een paar mooi spulletjes in, nieuwe producten om te proberen of juist hetzelfde nog eens kopen omdat het zo goed beviel. Van hun make-up houd ik vooral van de lipgloss, lipstick, oogschaduw en verder ook de kits (smokey eyes bijv.). Vandaag ga ik weer eens neuzen en zoeken naar iets nieuws, iets wat mijn make-up verzameling goed kan gebruiken. Ik ga oa. een highlighter kopen (vloeibare), deze heb ik 2 weken geleden getest en hij stond erg mooi op mijn jukbeenderen. Het wordt de eerste highlighter die ik ga kopen =D Verder weet ik nog niet echt wat ik wil, misschien een lipstick of gloss….. ik ga gewoon eens goed kijken en wie weet komt het in een shoplogje wat ik heb gekocht.

   “Gaan jullie ook shoppen bij de V&D? Hebben jullie leuke dingen gezien in de folder?
                       
Of gaan jullie alleen voor de make-up van de Sephora?”

Mocht je de folder niet via de post hebben gekregen, hier is de folder online te bekijken.
Ik heb een aantal mooie acties gezien: beauty producten (Rituals, 2e artikel 50% korting), Blond servies, Björn Borg ondergoed (voor de heren, misschien een leuk cadeautje voor vriendlief), sieraden en horloges, keuken en woonaccessoires etc….. teveel om op te noemen eigenlijk, dus neem even een kijkje om te zien of een tripje naar de V&D de moeite waard is voor jou (online bestellen kan ook).

Naast dat ik ga kijken voor de Sephora actie (3 voor € 10,-) ga ik denk ik ook een mooie Blond mok kopen. Ik heb niets van Blond -doe niet graag mee aan hypes- maar de mok in de folder vind ik echt heel erg leuk en origineel. Op mijn stage wil ik graag een mooie eigen mok gebruiken voor mijn koffie en thee gedurende de hele dag. En de mok die ik nu heb, vind ik wat saaitjes. Daarom leek een Blond mok mij heel erg geschikt: valt op, vrolijk & geestig en daardoor valt ‘ie lekker op en is het duidelijk dat het mijn mok is! Op mijn stageschool moet iedereen zijn eigen mok en ander servies zelf afwassen… vandaar dat ik een opvallende eigen mok wil hebben. Haha, leek me wel leuk en handig in één.
Hebben jullie ook een eigen mok op je werk (of stage)?

Accessoires

Jane Norman
Bron afbeeldingen: www.vd.nl