Hebben jullie de allerlaatste Grazia al bemachtigd?

Hij kost net als vorige week slechts € 1,-. En deze week heeft de Grazia een wel heel leuke actie. Een Shopping Night bij Grazia’s favoriete shops: VILA, ONLY en Vero Moda. Overmorgen (woensdag 24 november) kun je bij deze winkels 20% korting krijgen. Misschien ben je wel opzoek naar het ultieme feestjurkje voor de kerstdagen of alvast voor oud en nieuw. Kijk op deze links waar je de winkels kunt vinden bij jou in de buurt: VILA, ONLY en Vero Moda. Vergeet niet de Grazia mee te nemen (nummer 46, zie afbeelding hiernaast), want op vertoon van pagina 66 krijg je de 20% korting.

Helaas voor mij heeft Utrecht geen VILA store. Ik kom eigenlijk nooit in de ONLY en Vero Moda stores, omdat het meestal niet mijn smaak is wat ze er verkopen. Maar aan de andere kant, misschien is het maar goed ook dat er geen VILA store is, want ik heb momenteel niet zoveel centjes. Even geen nieuwe kleding voor mij dus. De december maand is in aantocht, wat elk jaar toch weer de nodige kosten met zich mee brengt. Vooral omdat ik niet alleen Sinterklaas vier met mijn eigen familie -traditioneel met surprises en gedichten- maar daarnaast ook kerst met cadeautjes met de familie van mijn vriend.

Ik heb alleen de pech dat mijn mooie little black dress veels te ruim is gaan zitten. Ik ben vergeleken met vorig jaar 1 kledingmaat afgevallen. Erg fijn-dus eigenlijk geen pech- alleen nu moet ik een aantal jurken laten innemen…. Ik moet dus nog maar even goed zoeken naar een andere optie voor kerst dit jaar… of mijn ontzettende lieve moeder heel lief aankijken =D.

Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie al geshopt voor een kerstoutfit? Of ga je shoppen in eigen kledingkast? Ben je druk bezig met iets te vinden? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!