About

Fleur Kaagman

Motto’s:

 • Carpe Diem
 • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Hobby’s:
Bloggen, fotograferen, visagie, hardlopen, lezen – en natuurlijk daten with my lovely friends!

Drijfveer:
Ik wil via dit medium anderen inspireren, eventueel adviseren maar vooral laten kennismaken met mijn passie voor cosmetica!

Hoe mijn blog tot stand is gekomen:
Op 3 mei 2010 ben ik mijn blog gestart. Make-up kopen, vriendinnen opmaken (en mezelf natuurlijk ook) is al jaren mijn hobby. Deze passie voor visagie groeide ieder jaar… nu moet ik ineens terug denken aan een foto waarop ik als 4 jarige er uit zie als een clowntje. Ik had mezelf ‘opgemaakt’ met de kindermake-up van mijn grote zus. Geen gezicht! In mijn jeugd hebben mijn zus en ik ons vaak verkleed en opgemaakt op de speelzolder van onze oma. Op mijn 14e gebruikte ik voor het eerst make-up; slechts mascara, een lijntje en een lipgloss. Soms maakte ik een vriendin op wanneer we gingen stappen. Natuurlijk maakte ik er wel altijd meer werk van voor feestjes, maar het waren de jaren ’80 en ’90, dus echt mooi kan ik het niet meer noemen. Dat kwam pas later. Later in mijn studententijd ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de kwaliteit van het opmaken. Oefening baart kunst, ik word er steeds beter in!

Het idee om een blog te beginnen kwam voort uit dat ik graag mijn ‘hobby visagie’ en tips over make-up wilde delen met andere meiden/vrouwen. Ik heb in het verleden verschillende websites gemaakt (in oa. frontpage) maar dat was een lesideeën site met een paar persoonlijke verslagjes. Nu wilde ik het helemaal anders aanpakken. Regelmatig schrijven over mijn passie en dmv oa. foto’s laten zien hoe je jezelf mooi kunt maken. In mei 2010 startte ik mijn huidige Fleur’s Beautytips blog. Na een paar maanden, in oktober, kwam ik erachter dat er allerlei beautyblogs bestonden. Ik had er geen idee van; er zijn echt wel honderden sites waarop bloggers laten zien wat hun passie is op het gebied van beauty. Daar schrok ik een beetje van. Ik bleek dus totaal niet uniek te zijn met mijn blog…. maar dat hield mij niet tegen om door te gaan. Ik probeer mezelf te blijven, te leren van medebloggers, maar ik wil geen kopie worden en zal er dus voor waken dat ik dicht bij mezelf blijf. Ik kreeg geen producten opgestuurd en ik werkte nóg niet samen met webshops of andere bedrijven. Echter werd ik steeds vaker benaderd met de vraag om samen te werken. Sinds de zomer van 2011 besloot ik om dat inderdaad te gaan doen wanneer het bij mij en mijn doelgroep paste. Ik blijf objectief, dus mijn mening en ervaring met de producten zal niet worden beïnvloed door het bedrijf dat mij producten opstuurt. Ik vermeld altijd wanneer het gaat om een advertorial of andere vorm van samenwerking (sponsoring/goodiebag producten/opgestuurde producten). Staat er onderaan een blogpost geen aanvullende informatie, dan kun je er vanuit gaan dat het product zelf is aangeschaft.

Wat kun je allemaal terug vinden op mijn site?

 • Reviews
 • Lifestyle
 • Shoplogs
 • Persoonlijke blogs
 • Recepten
 • Fashion blogs

Workshops, cursussen en ervaring:

 • 2009 Bobbi Brown te Amsterdam. Het onderwerp van deze middag was ‘hoe breng ik een mooie dagelijkse make-up aan dat past bij mijn gezicht?’
 • 2011 Make Up Store te Amsterdam met het Beauty Journaal team.
 • 2012 CK One te Haarlem, mogelijk gemaakt door Coty.
 • 2010-2012 Visagie: bruidsmake-up

Diploma:

 • 2020 House of Orange makeup school te Amsterdam

Visagie ervaring:

 • 2017-2020: Makeup advies in de Rituals winkel
 • 2020-heden: Visagie voor vrouwelijke ondernemers tijdens Brandingshoots voor ervaren fotografen

5 Reacties

 1. Onderwijszaken

  Hoi Fleur, ik heb je blog onder ‘Interessante blogs’ op mijn blog gezet.

 2. Zaza

  Hoi! Ik las ergens dat je een product van BreastGro ging uitproberen..
  Wou weten wat het resultaat was? )))

 3. fleursbeautytips

  Ik heb het getest, er was geen wezenlijk verschil. Het product was wel prettig in gebruik, maar ik kon geen verschil in grootte ervaren. Wellicht is dit wel het geval wanneer de cupmaat kleiner is (ik heb een grote maat). Een review zal nog online komen….

 4. Ilsiee prins

  Leuke blog! 😉 &

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *