Contact

Zakelijk voor bedrijven, webshops en merken:

Voor een vorm van samenwerking kunt u mailen naar: fleursbeautytips@gmail.com.

Kosten voor advertentieruimte of advertorials kunt u vrijblijvend opvragen. Ik doe NIET aan linken ruil voor ergens anders op mijn blog (ook niet gratis).

Ik schrijf advertorials zelf en vermeld altijd onderaan een artikel wanneer het een advertorial of andere vorm van gesponsorde blogpost betreft.

Mogelijkheden voor samenwerking:
 • reviewen van producten*
 • winacties
 • samenwerkingen of uitnodiging voor Events
 • advertentie – banner in rechter zijmenu en/of footer (250 x 300)
 • advertorials (deze schrijf ik zelf)**
 • persberichten
Fleur’s Beautytips werkt(e) samen met:

Manfield, Sacha, Lucardi, Beautywebshop Johnbeerens.com, Otto.nl, Lascana.nl, T-mobile, Esprit, Zalando, Glamour magazine, Miss Etam, PUPA, Hannah, Paula’s Choice, Pascaud, Oriflame, FashionByFleur.nl, Sans-online, Simon Lévelt, Bombata.nl, TelefoonhoesjesXL.nl, Duifhuizen.nl, Ziezie.nl, Wella Professional, BioSilk & CHI, Zonnenbrillen.com, Sjoez.nl, Fonq.nl, Beslist.nl, Sieraden.com, Curasano, Cadeau.nl, CHI (Farouk Systems), Allround Beauty Trends, LaFolie Bodyfashion (FEMILET lingerie), Waterclouds, Swisscode Pure, V&D, Kish.nl (Triwa), Smartphonehoesjes.nl, GSMbatterij.nl, Superyoga.nl, GSMpunt.nl en Hoesjes-Outlet.nl.

 

Winacties Fleursbeautytips:

Wanneer er een winactie op mijn blog staat of via mijn social media kanalen wordt gehouden, mail of dm ik de winnaar persoonlijk. Dit wordt niet bekend gemaakt ergens wegens privacy van de persoon. De winnaar kan natuurlijk wel zelf laten weten of zien dat zij heeft gewonnen.

 

 

 

* Wanneer producten worden opgestuurd ter review, kan ik geen positieve publicatie garanderen. De producten worden getest door mij of mijn testpanelleden tijdens een specifieke testperiode passend bij de cosmetica. Hierdoor komen meerdere huidtypes aan bod. Eerlijke meningen worden hierbij gegeven, dit kan positief maar dus ook negatief/minder positief uitpakken (rekening houdend met persoonlijke smaak en ervaring). Het opsturen van producten is vrijblijvend en geeft geen garantie voor publicatie. Wel wordt er hard gewerkt om alles aan bod te laten komen. Zo worden sommige producten niet in reviews maar wel in andere blog artikelen getoond aan de lezers of getoond via social media (Facebook, Instagram (feed en/of stories) en Twitter).

Bij reviews van opgestuurde producten wordt onderaan de publicatie van het artikel weergegeven dat het een opgestuurd product betreft van een merk/bedrijf. Dit geldt ook voor gekregen producten in goodiebags.

** Wanneer de samenwerking een advertorial betreft zal er altijd onder aan het gepubliceerde artikel de tekst ‘advertorial’ staan in de vorm van een afbeelding of tekst. Of er kan staan ‘in samenwerking met …’ of ‘gesponsord’. Dit gebeurd in goed overleg. Voor de lezers moet het in ieder geval duidelijk zijn dat ik betaald krijg of betaald heb gekregen voor het schrijven van het artikel.

 

Contact gegevens voor lezers / bezoekers:

Wil je als lezer een vraag stellen over beauty, lifestyle of draagbare fashion? Mail dan gerust naar: fleursbeautytips@gmail.com. Je kunt ook een pb sturen via social media natuurlijk.

2 Reacties

 1. Martine Hulscher

  Hoi Fleur,
  Ik ben op zoek naar de Deoleen Stick. Ik zie m ook op jouw pagina staan als aanrader, dit is idd de beste deo stick die ik ooit gebruikt heb.
  Maar het probleem is, ik kan m nergens meer vinden!
  Heb jij een tip voor een andere goede deo waar je lekkere droge oksels van houdt?
  Ik hoor het graag!

  Vriendelijke groeten,
  Martine Hulscher

 2. Fleur

  Deze bestaat nog steeds maar ziet er nu anders uit dan die in mijn review. Bij drogisten zoals Kruidvat en Etos hebben ze het wel. Zie je het niet, vraag er even naar aan een medewerker. Succes!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *