Contact

Zakelijk voor bedrijven, webshops en merken:

Voor een vorm van samenwerking kunt u mailen naar: fleursbeautytips@gmail.com.

Kosten voor advertentieruimte of advertorials kunt u vrijblijvend opvragen. Ik doe NIET aan linken ruil voor ergens anders op mijn blog (ook niet gratis).

Ik schrijf advertorials zelf en vermeld altijd onderaan een artikel wanneer het een advertorial of andere vorm van gesponsorde blogpost betreft.

Mogelijkheden voor samenwerking:
 • reviewen van producten*
 • winacties
 • samenwerkingen of uitnodiging voor Events
 • advertentie – banner in rechter zijmenu en/of footer (250 x 300)
 • advertorials (deze schrijf ik zelf)**
 • persberichten
Fleur’s Beautytips werkt(e) samen met:

Manfield, Sacha, Lucardi, Beautywebshop Johnbeerens.com, Otto.nl, Lascana.nl, T-mobile, Esprit, Zalando, Glamour magazine, Miss Etam, PUPA, Hannah, Paula’s Choice, Pascaud, Oriflame, FashionByFleur.nl, Sans-online, Simon Lévelt, Bombata.nl, TelefoonhoesjesXL.nl, Duifhuizen.nl, Ziezie.nl, Wella Professional, BioSilk & CHI, Zonnenbrillen.com, Sjoez.nl, Fonq.nl, Beslist.nl, Sieraden.com, Curasano, Cadeau.nl, CHI (Farouk Systems), Allround Beauty Trends, LaFolie Bodyfashion (FEMILET lingerie), Waterclouds, Swisscode Pure, V&D, Kish.nl (Triwa), Smartphonehoesjes.nl, GSMbatterij.nl, Superyoga.nl, GSMpunt.nl en Hoesjes-Outlet.nl.

 

Winacties Fleursbeautytips:

Wanneer er een winactie op mijn blog staat of via mijn social media kanalen wordt gehouden, mail of dm ik de winnaar persoonlijk. Dit wordt niet bekend gemaakt ergens wegens privacy van de persoon. De winnaar kan natuurlijk wel zelf laten weten of zien dat zij heeft gewonnen.

 

 

 

* Wanneer producten worden opgestuurd ter review, kan ik geen positieve publicatie garanderen. De producten worden getest door mij of mijn testpanelleden tijdens een specifieke testperiode passend bij de cosmetica. Hierdoor komen meerdere huidtypes aan bod. Eerlijke meningen worden hierbij gegeven, dit kan positief maar dus ook negatief/minder positief uitpakken (rekening houdend met persoonlijke smaak en ervaring). Het opsturen van producten is vrijblijvend en geeft geen garantie voor publicatie. Wel wordt er hard gewerkt om alles aan bod te laten komen. Zo worden sommige producten niet in reviews maar wel in andere blog artikelen getoond aan de lezers of getoond via social media (Facebook, Instagram (feed en/of stories) en Twitter).

Bij reviews van opgestuurde producten wordt onderaan de publicatie van het artikel weergegeven dat het een opgestuurd product betreft van een merk/bedrijf. Dit geldt ook voor gekregen producten in goodiebags.

** Wanneer de samenwerking een advertorial betreft zal er altijd onder aan het gepubliceerde artikel de tekst ‘advertorial’ staan in de vorm van een afbeelding of tekst. Of er kan staan ‘in samenwerking met …’ of ‘gesponsord’. Dit gebeurd in goed overleg. Voor de lezers moet het in ieder geval duidelijk zijn dat ik betaald krijg of betaald heb gekregen voor het schrijven van het artikel.

 

Contact gegevens voor lezers / bezoekers:

Wil je als lezer een vraag stellen over beauty, lifestyle of draagbare fashion? Mail dan gerust naar: fleursbeautytips@gmail.com. Je kunt ook een pb sturen via social media natuurlijk.

1 Reactie

 1. Luigi Lombardi

  Hallo!
  Mijn naam is “Luigi Lombardi” en ik neem contact met u op namens het bedrijf “Sereni Capelli” uit Italië.
  Wij zijn een multinationale onderneming met partners in meer dan 60 landen, inclusief uw land. We hebben meer dan 7 miljoen klanten in onze portefeuille

  Ik neem contact met je op om twee partnerschappen voor te stellen.
  – Een van de partnerschappen is eenvoudig. Word klant bij ons en met behulp van het product dat wij u aanbieden, ziet u er tot 20 jaar jonger uit.
  Dit zal je leven volledig veranderen en iedereen om je heen zal naar je kijken zoals in je jeugd.
  Ons product wordt gebruikt door de meeste sterren die je in films of op tv ziet. dankzij ons product sta je versteld als je ontdekt dat een ster 60-70 jaar oud is, terwijl je verwachtte dat ze 40-45 jaar oud zouden zijn.

  – Het tweede partnerschap zou zijn om onze distributeur in uw land te worden.
  Nadat je het product hebt getest en jezelf ervan hebt overtuigd dat het een wonderbaarlijk product is, kun je de kans van een bedrijf zien.
  Als u de mogelijkheid ziet van een bedrijf met ons product “Hair Elixir”, beantwoordt u mij dan alstublieft deze e-mail en ik zal voor u de beste mogelijkheid tot samenwerking zoeken.

  Ik moet vermelden dat de mogelijkheid bestaat dat een andere persoon uit uw land contact met mij opneemt en om mijn exclusiviteit vraagt, en als er een dergelijk geval is, zal ik u in contact brengen met de hoofddistributeur in uw land.
  Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van exclusiviteit, moet u contact met mij kunnen opnemen voordat een andere persoon die exclusiviteit wil, contact met mij opneemt.

  Voor het geval je nog niet van “Sereni Capelli” hebt gehoord (hoewel de kans klein is, gezien het grote aantal klanten dat we hebben), bied ik je hier enkele details aan en je kunt meer informatie vinden op onze website.

  Zoals hierboven vermeld, zijn wij een multinationale onderneming met partners in meer dan 60 landen.
  wat verkopen we? Wij verkopen een bijna magisch product, genaamd “Hair Elixir” en dat de volgende voordelen biedt:

  – Transformeert wit of grijs haar, terug naar natuurlijke kleur. Herstelt de natuurlijke kleur, kleurt niet. Dit product bevat geen kleurstoffen of verfpigmenten.
  – Voorkomt het opnieuw verschijnen van wit of grijs haar.
  – Stopt haaruitval.
  – Helpt het haar te regenereren.
  – Verwijdert en voorkomt roos.
  – Geneest dermatitis.
  – Rehydrateert het haar en herstelt de glans.

  Met deze effecten zal ons product u er echt tot 20 jaar jonger uit laten zien.

  Kortom, wat we verkopen is een product dat meer dan 10 producten vervangt. Ons product herstelt alle haar- en hoofdhuidproblemen.
  Wat nog mooier is, is dat het door alle categorieën mensen kan worden gebruikt en zelfs voor de baard, borst … enz.

  Haarelixer kan worden gebruikt door:
  – Vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd. Het kan worden gebruikt op 18, maar ook op 99 jaar.
  – Kan worden gebruikt door mensen die een behandeling ondergaan.
  – Het kan worden gebruikt door zwangere vrouwen en zelfs tijdens het geven van borstvoeding.

  Als u ons product wilt testen, kunt u het zonder enig risico kopen op http://www.serenicapelli.com.
  Mocht u in de eerste 14 dagen niet tevreden zijn met het resultaat, dan kunt u het product retourneren en krijgt u uw geld inclusief verzendkosten terug.

  Als je het product al hebt getest en wilt samenwerken, schrijf me dan een e-mail op luigi.lombardi@serenicapelli.com en we kunnen per e-mail meer bespreken, uiteindelijk kunnen we een ontmoeting regelen.

  Bedankt voor uw aandacht en mijn excuses voor het ongemak.
  Luigi Lombardi
  luigi.lombardi@serenicapelli.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *