Disclaimer

Het is niet toegestaan om tekst en beeldmateriaal van deze site te gebruiken of te kopiëren zonder toestemming van de hoofdredacteur, Fleur Kaagman.

Reviews geschreven naar aanleiding van opgestuurde producten zullen ten aller tijde eerlijk geschreven zijn. Houdt er rekening mee dat huidtype en persoonlijke voorkeur van de auteur van de review invloed kan hebben op de ervaring van de producten. Smaken verschillen nu eenmaal. Het kan dus zijn dat een geur, smaak of andere persoonlijke ervaring door u anders ervaren kan worden dan de persoon die de review heeft geschreven. Daarom heeft mijn site een Testpanel met een diversiteit in huidtype en voorkeuren voor geuren en smaken betreffende de hedendaagse cosmetica. Wanneer u vragen heeft over de geschreven review, kunt u altijd contact opnemen met mij óf u kunt een reactie achterlaten bij het betreffende artikel.

Het opsturen van producten door een merk/bedrijf voor het schrijven van een review geeft geen garantie voor een positieve review. Ook geeft het geen garantie voor online publicatie. Wel is de kans zeer groot dat het product behandeld wordt in een review artikel, een verzamel review artikel of vermelding op social media (Facebook, Twitter en/of Instagram(stories)).

Heeft u als online magazine of geschreven media interesse in de content van mijn site, dan kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur Fleur Kaagman via het volgende mailadres: fleursbeautytips @ gmail.com

Het overnemen van content (tekst en beeldmateriaal) is alleen toegestaan na overleg over de wijze waarop dit zal gebeuren. Ervaring leert dat wanneer er goed overleg plaats vindt, dit kan leiden tot prettige samenwerking voor beide partijen. Wanneer u gebruik maakt van content van Fleursbeautytips.nl zult u moeten doorlinken naar mijn site, echter kan dit alleen na verleende toestemming. Heeft u geen toestemming verkregen, dan zullen er stappen worden ondernomen. Is deze uitleg nog onduidelijk voor u, leest u dan vooral eerst even deze informatie over wat auteursrecht feitelijk inhoud op de site van de overheid, of op de site van Charlotteslaw: auteursrecht. Overnemen van content zonder toestemming van de auteur is illegaal.

Hartelijke dank!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *