Gastartikel – Fonq.nl

Als vrouw heb je soms dagen waarin jij je niet lekker voelt. Je twijfelt aan alles, voelt je niet mooi en wordt er chagrijnig van. Door deze vicieuze cirkel ga je er nóg slechter uit zien. Toch zijn er een paar trucs om dit te doorbreken, die ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten, zowel van binnen als van buiten. Hoe? lees verder voor allerlei handige en vooral bruikbare tips!

Kleding

Kleding maakt niet alleen de man maar is ook voor vrouwen erg belangrijk. Door het dragen van een nieuw jurkje of truitje kan je weer helemaal gaan stralen. Natuurlijk is het leuk om er modieus bij te lopen, laat je echter niet gek maken door alle modeboekjes. Het belangrijkste is dat je kleding koopt dat goed zit en de plus punten van je lichaam benadrukt. Zorg er daarnaast voor dat je kleding altijd goed verzorgd is. Let er dus op dat er geen vlekken op zitten, je panty geen gaatjes heeft en haal even een strijkijzer over je kleding voor je de deur uit gaat.

Vrouwelijkheid

Een van de belangrijkste aspecten, waardoor jij je meer zelfverzekerd kan voelen, is persoonlijke verzorging. Behalve make-up moet je erop letten dat de basis dingen van je uiterlijk goed zijn: zorg ervoor dat je haar goed zit, je nagels mooi zijn en je gebit goed verzorgd is. Om jezelf eens lekker te verwennen kan je natuurlijk af en toe een maskertje doen, jezelf lekker ontharen met een fijn scheerapparaat of epilator en mooie lingerie kopen. Doe dit niet voor een ander, maar vooral voor jezelf. Dit soort intieme dingen valt andere mensen niet direct op, maar zijn wel erg goed voor je zelfvertrouwen. Hierdoor krijg je het gevoel dat je op en top vrouw bent.

Lichamelijk

Als je goed voor je lichaam zorgt, krijg je vanzelf meer energie. Dit begint bij goede voeding en voldoende bewegen. De bekende clichés zijn er niet voor niks: eet voldoende groente en fruit en drink veel water. Dit is beter voor je lichaam én voor je huid. Gooi die vette hap in de pedaalemmer en verwen jezelf met écht lekkere en gezonde voeding. Naast voeding krijg je van beweging ook energie. Je hoeft niet elke dag te zweten in de sportschool. ’s Avonds na het eten een blokje wandelen of een stukje fietsen helpt ook al enorm. Door de combinatie van gezond eten en goed bewegen voel jij je lekkerder en zelfverzekerder. Je huid gaat mooi glanzen en je zal uitstralen dat je lekker in je vel zit.

Gastartikel geschreven door: Anke Vorsterman namens Fonq.nl

Wat doe jij om ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten?

Deel deze tips vooral in de comments zodat we daarin elkaar nog een extra handje kunnen helpen! Morgen komt er een normale blogpost online =) Fijne avond!

xoxo Fleur

gesponsord artikel