SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Je kent vast wel die papieren reclame folders waar je doorheen moet spitten voor de aanbiedingen. Kost je veel tijd en het is papierverspilling natuurlijk. Wanneer je de gratis Reclamefolder app download, heb je hier geen last meer van. Ik gebruik de app nu sinds kort en vind ‘m erg handig. Lees verder voor mijn tips hierover…

Wanneer ik nieuwe cosmetica, huishoudelijke artikelen, elektronica of interieur spullen nodig had, ging ik alle nieuwsbrieven in mijn mail doorlezen of alle folders online doorbladeren op alle verschillende sites. Ik downloadde een keer een app waar drogisterij aanbiedingen op stonden, maar deze was helemaal niet handig want er stond bijna niets in. Ik ontdekte de gratis Reclamefolder app twee weken geleden en ben erg enthousiast over het gebruiksgemak. De app is geschikt voor de iPhone, Android, iPod touch en de iPad. Je kunt ‘m downloaden via de App Store, Google Play, Samsung Apps, Windows Phone Store of BlackBerry World. Natuurlijk kun je ook gewoon op je laptop alle folders bekijken (informatie over het downloaden van de gratis Reclamefolder app).

Alles is ingedeeld in categorieën en je kunt ook een profiel aanmaken waar al jouw opgeslagen winkels in een handig overzicht komen te staan. Dat scheelt nóg meer tijd! Je ontvangt iedere week een seintje wanneer de nieuwe folders zijn bijgewerkt. Je kunt een prikbord aanmaken waar je noties in kwijt kunt en deze kunt afvinken. Folders kun je aanvinken als favoriet zodat deze in je favorieten lijst komen te staan. En zelfs losse afbeeldingen uit de folders kun je knippen en plakken naar je prikbord. Allemaal opties om het ‘boodschappen doen’ voor ons overzichtelijk en plezieriger te maken. Winkels zijn naast categorieën ook te vinden door een alfabetische volgorde functie. Zelfs de AH, Action, Media Markt en V&D folders staan erin!

reclamefolder_logo

reclamefolder

De folders die ik fijn vind voor mijn favorieten zijn de Etos, Kruidvat, ICI Paris Xl, Xenos en Albert Heijn. De Kruidvat en Etos hebben meestal twee folders omdat zij eentje hebben voor de wekelijkse aanbiedingen en de twee wekelijkse. Ik dacht eerst even dat ik ze dubbel had, maar dit zijn dus twee verschillende. Kijk op onderstaande foto’s voor de app print screen afbeeldingen die ik op mijn telefoon heb gemaakt voor een indruk:

20130817-091210.jpg 20130817-091214.jpg

20130817-091219.jpg 20130817-091224.jpg

Ik ben benieuwd of jullie deze app net zo handig en fijn vinden als ik!

Tot snel weer! xoxo Fleur

Dit is een gesponsorde review