NICE MEMORIES

Een fotoalbum bestellen heb ik nog nooit eerder gedaan. Vorig jaar waren mijn vriend en ik in september precies 1 jaar samen en dat wilde ik vieren met een cadeau. Ik gaf hem een fotoalbum en deze laat ik nu aan jullie zien. Ik bestelde het album bij Webprint.nl. Kijk snel mee voor de foto’s en alle praktische informatie…

Ik bestelde ook losse foto’s bij Webprint.nl. Een hele stapel zelfs want ik had wat shoptegoed om op te maken. Naast het €50 shoptegoed voor een review voor Webprint.nl won ik namelijk bij de blog Curvacious.nl ook nog eens €75 shoptegoed! Vandaar dat ik zoveel heb kunnen bestellen. Een aantal producten laat ik niet zien, omdat het cadeaus waren voor familieleden (niet iedereen wil met z’n smoel op mijn blog ;)).

Webprint.nl bestelling 1

Links zie je Charlotte en ik tijdens een meeting in Amsterdam. Charlotte heeft de afvalmethode Bodieboost bedacht en alweer drie boeken hierover uitgebracht. Rechts zie je mij op het persevent van V&D anderhalf jaar geleden. Met lekker veel make-up op en mijn haren in de krul.

Webprint.nl bestelling 3

Deze foto vind ik ontzettend mooi en goed gelukt. Er hingen een poos vrolijke vlaggetjes in de stad Utrecht (iets meer dan een jaar geleden was dat volgens mij) wegens een viering. Hier stond ik in de zadelstraat en vond de doorkijk naar de Domtoren helemaal te gek. Dus hup foto maken, instagram filter en online gezet. De kleuren vind ik mooi geworden door de filter en daarom staat deze foto op de voorkant van het album.

Ik heb een heel jaar aan foto’s samengevoegd in het album. Een aantal deel ik met jullie maar een paar bladzijden heb ik weg gelaten, anders werd deze blogpost ook nog eens veel te lang.

Webprint.nl bestelling 4

Net voordat mijn vriend en ik een stel waren, rende ik de Color run in het Maximapark. We waren al wel veel appjes naar elkaar aan het sturen, zo ook deze drie

Webprint.nl bestelling 6

Het lettertype is wat te groot uitgevallen. Daar kwam ik pas achter toen het boek bezorgd werd. Dat lag geheel aan mezelf, want ik had niet goed bedacht dat een XL fotoalbum echt heel groot is. Voor een volgende keer zou ik zeker kiezen voor wat kleine letters.

Webprint.nl bestelling 5

Tijdens mijn vakantie op Kos met vriendin Solange, stuurde ik iedere dag minimaal 1 ‘kus selfie’. Maar ook foto’s waarop ik lekker gek deed, duh!

Webprint.nl bestelling 7

Hier zie je de kat van mijn vriend, ‘Frits’. Ze is al 18 jaar oud maar nog super fit. Grappig verhaal: ze heet Frits omdat de dierenarts in eerste instantie vertelde dat het een hij was… later bleek dat dus een vergissing. We zeggen bijna altijd ‘hij’ als we het over Frits hebben, maar het is toch echt een vrouwtje.

Webprint.nl bestelling 8 Webprint.nl bestelling 9 Webprint.nl bestelling 10

Links zie je een selfie die ik maakte op Koningsnacht vorig jaar. Rechts onder waren we op een bruiloft waarvoor ik helemaal opgetut was.

Webprint.nl bestelling 11

Hier waren we een dagje mee naar een eilandje van een vriend (Losdrechtse plassen) van ons. Ik vroeg hem om even wat foto’s van ons te maken, natuurlijk stiekem voor dit cadeau 😉 Geestig details, mijn vriend heeft hier mijn Color Run t-shirt aan haha!

Het album heeft een XL formaat en kostte  €34,05.

Maken jullie wel eens een (online) fotoalbum?

Ik ga dit echt vaker doen, een fotoalbum samenstellen. Het is zo leuk om door te bladeren! Met mijn telefoon maak ik best veel foto’s iedere maand. Het zou wel leuk zijn om de mooiste daarvan te bundelen. Of per jaar een album maken kan natuurlijk ook. Van vakanties doe ik het eigenlijk nooit, maar als je een album maakt van een heel jaar, voeg je natuurlijk de mooiste van de vakantie daaraan toe… Ja ik ga zeker vaker een album bestellen want ik hou er zo ontzettend van om af en toe lekker nostalgisch door zo’n fotoboek te bladeren.

xoxo Fleur

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Webprint.nl