Welkom lieve bezoekers van mijn blog!

Ik wil via dit medium anderen inspireren, eventueel adviseren maar vooral laten kennismaken met mijn passie: Visagie (en ook fashion / styling).

Hier zul je berichten terug vinden die gaan over:
– Visagie (tips & trics over hoe je jezelf kunt opmaken)
– Styling tips (kleding en shopping)
– Beauty producten (ervaringen met merken die ik gebruikt heb of nu gebruik)
– Kortingen & Sales die momenteel terug te vinden zijn in de winkels in de grote steden én op de kledingwebsites

Er zullen ook filmpjes komen met visagietips. Hierop kun je zien hoe ik mezelf heb geleerd make-up op te brengen. Hopelijk vind je het leuk om hier naar te kijken en wie weet kun je er iets van leren. Ook zal ik kledingtips geven. Dagelijks zie ik vrouwen/jonge meiden om me heen die echt wat advies over hun make-up, haar en/of kleding kunnen gebruiken! Aangezien het niet zo netjes is om ongevraagd adviezen te geven aan wildvreemden (het is niet mijn werk, ben geen Thijs Willekes =D haha), zal ik op mijn blog alle do’s and don’t weergeven/schrijven/tonen. Dit alles is puur zoals ik het zie. Dat wil niet zeggen dat een visagiste/styliste die iets anders zegt/beweert het fout heeft in mijn ogen, nee, het is gewoon een ‘point of few’. Iedereen is vrij om een andere mening of visie te hebben uiteraard. Anders zou de wereld maar saai zijn, niet waar. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak, anders zou het straatbeeld maar wat saai zijn =)

Als je het leuk vindt om te reageren op mijn blogs, graag! Tips, feedback (wel graag opbouwend =D), maar vooral vragen stellen, het is allemaal welkom. Als je een persoonlijke vraag hebt die je liever niet wilt stellen op de blog, maak dan gebruik van de functie knop om mij een persoonlijke mail te sturen. Deze vind je terug in de rechter kolom.

Veel lees en kijk plezier, xoxo Fleur