Twee jaar geleden ging ik er voor het eerst heen, het I Love Beauty event, een beurs dat toen in Zwolle werd gehouden. Georganiseerd door blogster Cynthia Schultz. Het was zo’n leuke beurs dat ik vorig jaar besloot er weer heen te gaan en het werd toen in Utrecht gehouden, my home town! Dit jaar ben ik uitgenodigd en ik heb er enorm veel zin in! Ik vertel je meer over in deze blogpost en wie weet haal ik je wel over om ook te gaan…

Het I Love Beauty event is een beurs dat gehouden word in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is niet een beurs zoals de Huishoudbeurs. Het is minder groot maar juist wel weer groots door de inhoud. Als je van cosmetica houdt, dan zit je bij I Love Beauty helemaal op je plek. Er zijn ontzettend veel stands waar je allerlei cosmetica kunt kopen. Je krijgt uitleg en in sommige gevallen ook demonstraties. Er zijn stands waar ze speciale beurskorting hanteren, yeah! Vorig jaar kon je bij verschillende stands je nagels laten lakken en je haar laten krullen. Naast beauty is er ook gedacht aan fashion en accessoires. Denk aan armbanden, oorbellen en leuke hoeden, tassen en kleding.

Ik geef jullie voor de volledigheid de persinformatie:

I Love Beauty – A  beautiful day out!

I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty!  Op 18 en 19 maart kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bezoeker heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beauty- en fashionwereld. Tevens kun je bij de verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen.

In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss). Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van  de vele en verschillende workshops en kun je in de Huiskamer  jouw favoriete  beauty- fashion- of lifestylevlogger ontmoeten. Zo zijn Serena Verbon (Beautylab.nl), LotteLovesBeauty, ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, OptimaVita, Loepsie en vele andere leuke vloggers aanwezig om jou van de nodige tips en tricks te voorzien.

Kortom, I Love Beauty is een event waar van alles te beleven is en is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus of moeder!

Koop nu jouw ticket en krijg  een GRATIS Dagje Wellness cadeau (t.w.v. € 32,50) bij de Zwauwhoeve!

Meer info en tickets: www.ilovebeautyevent.nl

Locatie
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

Datum / tijden
Zaterdag 18 maart 2017                Open: 11.00 – 18.00 uur
Zondag 19 maart 2017                   Open: 11.00 – 18.00 uur

Ticketverkoop
Best Beautyticket:                          € 12,50 (ex.fee) – Uitverkocht
Discount Beautyticket:                 € 15,00 (ex.fee) – Beperkt aantal
Beautyticket:                                    € 17,50 (ex.fee)
Doorticket:                                        € 25,00

Tickets zijn online te verkrijgen op www.ilovebeautyevent.nl. Of te koop bij één van de Primera-winkels.

Ik kocht in het eerste jaar twee make-up producten van het merk Revolution en I Heart Make-up die ik nog steeds graag gebruik en een gaaf suède tasje. Vorig jaar kocht ik twee mooie palettes van W7 waar ik nog steeds onwijs blij mee ben en veel gebruik. Wil je weten welke merken er allemaal een stand hebben? Kijk dan even hier.

Er zijn bovendien ook nog eens workshops! Die zijn echt wel een aanrader. Je moet er alleen wel snel voor in de rij staan want de leukste zijn razendsnel uitverkocht. Ik ging de eerste keer naar de workshop ‘Schrijven kreng’. Die was leuk en informatief. Vorig jaar ging ik naar de workshop van ‘Sanny zoekt geluk’ waar ze vertelde over het begrip geluk. Dat was erg interessant en inspirerend. Hopelijk gaat het me lukken om me in te schrijven voor een workshop waar ik graag heen wil. Een overzicht van de workshops en wat er allemaal op het podium zal gaan gebeuren vind je hier. Zaterdag zal ik er heen gaan en ik ga natuurlijk vroeg zodat ik kans maak op een plekje in mijn favo workshop :).

Ga jij ook?

Tot snel weer! xoxo Fleur