Vakantie!
Deze week heb ik lekker een weekje vrij! Heerlijk! De voorjaarsvakantie is dus lekker bezig. Mijn familie gaat ieder jaar skiën en dit doen we altijd in de week dat de scholen vakantie hebben. Alleen dit jaar kon een familielid niet tijdens deze schoolvakantie, maar wel een week later. Dus nu heb ik twee weken achter elkaar vrij. Hiervoor moest ik wel speciaal vrij vragen, aangezien ik twee dagen zelfstandig voor de klas sta, want zomaar op vakantie gaan gaat ook niet gemakkelijk als Pabo student. Dit keer had ik dus mazzel dat ik het heb kunnen regelen. En dat betekent dat ik zaterdagochtend vertrek naar Zwitserland om lekker een weekje met mijn familie van de bergen af te sjeezen. ‘k Heb er echt enorm veel zin in, want ik ski al vanaf mijn 5e jaar en ben een echte fan van op de skies staan. Lekker raggen of juist rustig en met super veel mooie bochtjes naar beneden (wedelen is ook wel eens lekker als de sneeuw daarvoor geschikt is). Het gebied waar we heen gaan is erg klein, maar de gezelligheid compenseert dat voor de volle 100%. Heel soms ga ik niet mee met de familie omdat ik dan een keer ergens heen wil. Zo was ik twee jaar geleden met mijn vriendin Solange naar Port du Soleil geweest. We verbleven in Chatel (Frankrijk) en konden vanaf daar het hele gebied van Port du Soleil bereiken, een gebied met wel 650km piste! Dat was echt het paradijs. We hadden één dag dat we in de volle mist zaten, maar de dag erna gingen we naar de hoogste top en daar waren we de hele dag aan het skiën boven de wolken. Echt zo mooi, je kon alle wolken zien hangen in het dal en wij hadden een heerlijk zonnetje (zie foto). Ik zal zeker vaker met vriendinnen een skivakantie boeken in een mooi groot skigebied.

Naar de wintersport neem ik wel mijn laptop en wat studieboeken mee (aan portfolio werken en minor). Ik hoop dat ik tijd heb om meer nieuwe berichten te schrijven voor mijn site, maar studie gaat nu eenmaal voor. Vandaag neem ik de tijd om aan mijn studie te werken. Alleen wilde ik zo ontzettend graag nieuwe updates schrijven, dat ik nu lekker met de laptop op mijn schoot dit bericht zit te tikken. Ik heb net een bericht afgeschreven over foundation (hoe je het kunt opbrengen). Dat bericht zal morgenochtend online komen. Nu zal ik maar meteen door schrijven en meer berichten afschrijven (‘k heb een aantal concepten klaarstaan die allemaal nog afgeschreven moeten worden). En daarna aan de studie en nog ander huiswerk! Vanavond ga ik naar Snowworld, dus ik moet vanmiddag en morgen en vrijdagochtend goed gebruiken om zoveel mogelijk aan de studie te werken zodat ik minder hoef te doen tijdens de week in de bergen.

Even wat anders, een vraag aan jullie:
Als jullie graag bepaalde reviews willen zien op mijn site, tips & trics of andere soort berichten/artikels, laat dat dan alsjeblieft weten. Schrijf in de comments onder dit bericht wat je allemaal nog mist op mijn site en waar je graag meer over wilt lezen. Dan hou ik daar rekening mee. Ik wil namelijk heel graag deze site goed aanvullen en vollediger maken en door feedback van jullie over wat jullie nog missen, kan ik meer ingaan op wat jullie het liefste lezen.

Er komt trouwens binnenkort weer een nieuwe review van mij online op BeautyJournaal. Ik heb Dior Reversal Svelte getest en je kunt ook eerdere reviews lezen op de site, klik hier om ze te lezen. Een review van BareMinerals zit er ook aan te komen op BeautyJournaal. Ik laat het meteen weten, op twitter en hier op de site, zodra ze online zijn!

Lieve mensen, ik hoop dat jullie willen reageren op mijn bovenstaande vraag =D

Hele fijne dag toegewenst! xoxo Fleur