Er is nú 50 % korting in de ONLINE SHOP van de H&M op geselecteerde items. Geldig tot 16-3-2011, dus wees er snel bij als je iets leuks wilt scoren!

One off shoulder & strapless jurkjes zijn komend seizoen weer helemaal hip. Veel kledingzaken zoals de H&M hebben volop dit soort jurkjes hangen in de winkels en in de online shop. Ik vind dit soort jurkjes heerlijk speel maar vooral ook sexy. Een perfecte combinatie voor jonge vrouwen of meiden. Leuke sandalen, nette pumps, eventueel laarsjes of boots (als dat past bij het type jurk -patroon-) eronder een riempje (taille) of strik of sjaaltje, wat sieraden en een tasje en je outfit is helemaal af. Nu het zonnetje zich weer wat meer laat zien, begint het bij mij te kriebelen en krijg ik echt steeds meer zin om jurkjes uit mijn kast te trekken. Als het nu wat warmer wordt, kan ik ook mijn zomerse jurkjes aan.

              “Ik kan niet wachten! Kom maar op lente.”

Lekker op een terrasje of in het park met vriendinnen, drankje en hapje erbij … HEERLIJK! =D Vorig jaar hadden we een prachtig voorjaar, hopelijk dit jaar weer. Mijn zonnebril zit alweer standaard in mijn handtas, haha.

De jurkjes waarbij het net lijkt alsof je een top én een rok aan hebt, zijn ook nog steeds erg in trek bij de dames en zo ook weer volop te vinden in de shops. Zie hierboven en naast eentje van de H&M (beide jurkjes €19,95). De tas op de afbeelding hiernaast die ze met het jurkje gecombineren, vind ik geen geslaagde fashionactie overigens. Blauw met groen combineren heeft niet mijn voorkeur. Ik zou er eerder een bruine tas bij dragen, bijvoorbeeld de kleur cognac.

Hebben jullie ook zo’n enorme zin in het voorjaar en aansluitend de zomer? Al plannen gemaakt voor vakantie (buitenland of eigen land)? Zou het erg leuk vinden als jullie vertellen wat jullie vinden van de zomerjurkjes die je nu ziet in de winkel. En ook leuk als jullie vertellen over jullie vakantieplannen! Dus tik erop los in het comment gedeelte hieronder!

Bron afbeeldingen: H&M shoponline