PUPA & MATIS

Afgelopen voorjaar was ik uitgenodigd voor een heel gaaf persevent. We mochten komen lunchen bij restaurant Mama Kelly in Amsterdam om daar de nieuwe producten van de merken Pupa en Matis te komen bewonderen. Ik was nog nooit bij Mama Kelly geweest en was meteen nieuwsgierig geworden door de prachtig vormgegeven uitnodiging… en door het menu: kreeft! Dat is wel echt een van mijn lievelingsgerechten. Ik laat je de foto’s zien en vertel je ook meteen welke reviews er aan zullen gaan komen…

Wat een geweldige inrichting heeft het restaurant! PINK!

We kregen een lekkere cocktail als welkom bij binnenkomst (het glas hierboven met de bloem erin). Waar we later over hoorden dat het een alcoholvrije cocktail was met een bijzonder verhaal. Er zat onder andere een shot in van het merk Matis Paris: een beauty supplement. Er zit in: hyaluronic acid, vitamin C en collageen. Het smaakte goed en geeft dus beauty van binnenuit =).

Aan de prachtige gedekte tafels namen wij plaats en we kregen steeds van iemand anders van Care Cosmetics een verhaal te horen over de nieuwe lanceringen. Tussendoor kregen wij ons eten geserveerd en konden we smullen van onder meer kreeft. Als toetje kreeg ik een lekkere cheesecake (een van de beste die ik tot nu toe heb gegeten).

Matis heeft een nieuw hydraterend masker geïntroduceerd. Gezien deze in mijn goodiebag zat, zal ik ‘m uiteraard voor jullie gaan reviewen.

Het merk Pupa heeft een nieuwe foundation met super goede dekking, allerlei soorten nieuwe oogschaduw en een hele complete zomerse lijn: Summer LA (limited edition).

De blush die je ziet op bovenstaande foto zit in het Beauty pakket (3) van de winactie waar je nog steeds aan mee kunt doen (t/m zondag 26 augustus).

De foundation die je net zag op de foto, heb ik aan mijn testpanellid Chantal gegeven (voor mijn huid veel te licht). Zij zal deze komende herfst/winter gaan testen voor jullie. Binnenkort zal ik jullie trouwens aan Chantal gaan voorstellen. Zij gaat af en toe een product testen voor mijn blog. Ik ben nog opzoek naar een ander nieuw testpanellid (wonend in Utrecht). Misschien zal ik daar nog een oproep voor gaan plaatsen hier of op social media…

Deze middag bij Mama Kelly was echt top! Ik heb echt enorm genoten van het heerlijke eten en de mooie verhalen. Er zaten veel mooie producten in de goodiebag. Deze heb ik inmiddels allemaal gefotografeerd en al heel wat daarvan ook getest. De reviews zullen er dus aankomen. Zo heb ik ook een serum getest van Matis wat echt in een prachtige verpakking zit en er heel duur uitziet… of deze ook echt de moeite waard is vertel ik jullie snel.

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Bedankt voor het lezen! Tot snel weer, xoxo Fleur