Mijnkortingscodes.nl foto 2.jpg.jpg

SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Meerdere malen schreef ik al blogs waarin ik tips geef over shoppen. En vandaag heb ik er weer eentje voor jullie. Wanneer ik online iets koop op het gebied van cosmetica, kleding of elektronica, check ik altijd eerst even of er een speciale kortingcode loopt voor de webshop. Dat scheelt algauw op de totaal prijs waardoor je bijvoorbeeld al de verzendkosten eruit hebt of misschien wel meer. Vandaag wil ik jullie vertellen over Mijnkortingscode.nl: interessante kortingscodes, voordeelbonnen, gratis verzendingscodes en nog veel meer…

Interessante kortingen op dit moment:

Mijnkortingscodes.nl foto 3

De site werkt erg handig. Je hebt meerdere opties om snel te zien welke kortingen voor jou interessant zijn. Zo kun je ervoor kiezen om de naam van de webwinkel in te vullen in de balk rechtsboven. Maar je kunt ook eens kijken bij de pagina ‘nieuw‘, dan zie je direct welke kortingen op dit moment nog geldig zijn. Je kunt ook kijken bij ‘populair‘ waar je een overzicht krijgt van de top 10 populairste acties. Bij de beschrijving van de korting staat rechts onderin het venster aangegeven wanneer de kortingsactie is verlopen. Zo weet je direct of je de kortingscode nog kunt gebruiken. Wanneer je klikt op de kortingscode (roze menuknop), word je meestal doorverwezen naar de webshop waar de kortingscode voor is. De kortingscode komt dan tevoorschijn.

Mijnkortingscodes.nl

Wat Mijnkortingscode.nl eigenlijk doet is het volgende: alle kortingscodes die er zijn verzamelen op hun site. Zij houden dus goed in de gaten welke interessante kortingen er momenteel lopen en maken hier een handig overzicht van zodat jij dit gemakkelijk kunt vinden. Op die manier profiteren we allemaal van de korting. Handig niet waar?

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze kortingscode site?

Of hoor je er nu voor het eerst iets over? Het scheelt echt als je eerst even deze site bekijkt voordat je op bestellen klikt wanneer je online iets koopt. De ene keer is het alleen korting op de verzendkosten, maar soms scheelt het algauw €10 op de originele prijs. Dit is natuurlijk ook wel afhankelijk van het bedrag van je bestelling. Hoe hoger de aankoop prijs, des te hoger is de korting wanneer het gaat om bijvoorbeeld 10% of meer korting. Ik hou er wel van om op zoek te gaan naar koopjes. Een site als deze van Mijnkortingscode.nl sla ik dus nooit over!

xoxo Fleur

advertorial