DAGJES WEG IN NL

Op dit moment is het nog meivakantie in Nederland. De meeste basisscholen waren de afgelopen twee weken gesloten. Heerlijk! Hoewel de meivakantie alweer bijna is afgelopen, hebben we dit weekend nog lekker vrij. En volgende week is het Pinksterweekend met een extra vrije dag op maandag! Met aangenaam lenteweer is het ideaal om tijdens deze vrije dagen erop uit te gaan. En Nederland heeft veel mogelijkheden, zelfs met slecht weer is er genoeg te doen! Ik geef je allemaal ideeën voor leuke uitjes mét tips voor kortingen die je kunt vinden op uitmetkorting.nl!

 

Ik heb altijd heel veel leuke ideeën voor dagjes weg, maar meestal komt het er niet van. Algauw zit ik dan op een terras in de stad van de zon te genieten of shop ik een dagje met een vriendin. Ook heel lekker, maar we weten allemaal hoe leuk het is als je er echt eens op uit gaat. Even een dagje wat verder van huis en nieuwe indrukken op doen. Iets waar je naar kunt uitkijken en net wat meer van kunt genieten. De site uitmetkorting.nl heeft een bomvol overzicht dat jou helpt om te kiezen. Gezellig met familie of vrienden met korting een dagje iets leuks doen moet dan wel lukken. Zij geven zelf kortingen weg maar ook verzamelen zij alle aanbiedingen die je maar kunt vinden op het net. Zo bespaar jij jezelf een hoop gezoek via de zoekmachine. Erg handig! Je kunt ook een kansje wagen om een toegangskaart te winnen, want ook die gegevens vind je terug op uitmetkorting.nl. So try, take a chance and see if you’re lucky! =D

Apenheul Leeuw met welp

Ik heb voor jullie een overzicht gemaakt van allerlei leuke dagjes weg. Uitjes die naar mijn mening echt wel de moeite waard zijn:

  • Wat dacht je van de Apenheul in Apeldoorn? Hier loop je echt letterlijk tussen de apen! Geen nood, je hoeft niet bang te zijn voor ze, want ze doen je heus niets.
  • Wil je meer soorten dieren bekijken, ga dan naar Amsterdam en bezoek dierentuin Artis of bijvoorbeeld Blijdorp in Rotterdam.
  • Ga je liever naar een dierenpark waar de dieren een grotere leefruimte hebben. Zoals bij de parken Amersfoort, Emmen en Wissel in Epe.
  • En ga je een weekendje naar Texel, vergeet dan niet Ecomare te bezoeken in de Koog. Hier worden oa. zeehonden opgevangen en jij kunt meekijken terwijl ze gevoerd worden. Die kleintjes zijn zo schattig!
  • Of wil je liever kijken naar de dolfijnen in het Dolfinarium? Genoeg keuze!

Wil je weten welke er nog meer zijn? Het hele overzicht van alle dierentuinen en parken vind je hier.

Walibi Holland Walibi Holland

Ben je niet zo’n dierentuin of park liefhebber maar wil je wel ergens heen waar het kind vriendelijk is? Vergeet natuurlijk niet de pretparken zoals Slagharen, de Efteling en Walibi. Of ga lekker een heel weekend weg en ga in Frankrijk naar Disneyland Parijs! In dit soort pretparken kun je lekker los gaan met al die attracties of rondstruinen in de kleine souvenirs winkeltjes of gewoon lekker op het terras relaxen. Er zijn attracties voor de waaghalzen maar ook meer dan genoeg leuks voor als je het wat rustiger aan wilt doen.

Efteling Efteling

In 2007 was ik voor het laatst bij de Efteling met mijn studiegroep. Ik genoot van het sprookjesbos en de attracties zoals de Vliegende Hollander. Naar Disneyland Parijs wil ik graag nog eens gaan. Dat is nu alweer zo’n 15 jaar geleden! En ik hou echt wel van die wilde attracties zoals Space Mountain. De allerlaatste keer dat ik naar een pretpark ging is nu alweer een paar jaar geleden. We gingen naar Walibi als uitje met schoolkamp van groep 8. De kinderen vonden het heel stoer dat ik, als enige van de begeleiding, mee ging in alle attracties die over de kop gingen!

Als je liever een wat rustiger uitje wilt, dan kun je natuurlijk ook naar een leuke musical gaan. Het meest ontspannende is natuurlijk wel een dagje naar de Spa. Ook daar hebben ze aan gedacht!

spa zuiver spa zuiver

Toch liever een actief uitje? Dan kan je natuurlijk ook gaan skiën of snowboarden in een van de skihallen die Nederland rijk is (hier vind je het overzicht). Uitmetkorting.nl houdt ook nog eens kortingen bij van allerlei bekende webshops, altijd handig als je iets nieuws wilt kopen!

Waar ga jij graag heen voor een dagje uit?

xoxo Fleur

Bron foto’s: Dieren foto’s 1 & 2, Walibi 1 & 2, Efteling 1 & 2 & Spa Zuiver foto 1 & 2

Dit is een gesponsord artikel.