Hallo beste lezers!

Vandaag heb ik heel eventjes geshopt in de stad. En ik was blij verrast, want wat zag ik: UTRECHT heeft nu ook een ZARA! Helemaal blij mee. Zara vind ik echt een leuke winkel, lijkt een beetje op het concept van de H&M, maar net iets verfijnder. De Zara is betaalbaar en ze hebben altijd wel wat leuks. Ik kom weinig in Amsterdam, daarom vind ik het super dat Utrecht nu eindelijk ook een eigen Zara heeft.

WAAR? Op de Oude Gracht net voorbij de H&M, tegenover de Winkel van Sinkel, waar vroeger de DEPT Store zat.

Bij de WE hebben ze nu een actie. Wanneer je 2 vesten koopt, krijg je 50% korting. Wel goed kijken, want de actie geldt alleen op geselecteerde items. Ik kon het niet laten om wat kleding te passen. Ging met een arm vol met kleding het pashokje in. Uiteindelijk met 2 vesten en een suède gilet de deur uit gegaan. Helemaal blij met mijn nieuwe kleding.

Het viel me op dat de andere dames die aan het passen waren, slecht kunnen inschatten wat hen wel en niet goed staat. Vriendinnen die ik zag mee beslissen, gaven compleet het verkeerde advies of zien ook gewoon echt niet dat de kleding niet mooi zit of niet mooi staat. Ik moet me dan altijd inhouden, want ik krijg altijd de neiging om ongevraagd advies te geven =) Het is jammer dat er geen goede winkeldames bij de pashokjes staan die goed advies kunnen geven. Soms denk ik wel eens, ik zou moeten solliciteren voor personal shopper, haha! Ik was helemaal weg van de boekenreeks ‘Shopaholic’ (over personage Rebecca Bloomwood) en een baan als personal shopper bij een kwalitatief goede winkelketen, lijkt me wel wat. Hoewel visagie mij toch meer boeit dan kleding overigens.

Vandaag geen tips wat betreft Beauty. Nog even geduld. Voorlopig vul ik alleen de berichten aan die al bestaan (vooral het bericht over de kortingen). Maar laat gerust een berichtje achter, lijkt me leuk om te horen wat jullie tot nu toe vinden van mijn weblog.

Hele fijne week verders! xoxo Fleur