AVEDA salon Utrecht

Laurent Lifestyle Salon presents: “Holiday VIP Night”

13 december 2012 – 19.00u – 21.00u

Janskerkhof 11 te Utrecht – website

‘Een feestelijke avond vol inspiratie op het gebied van feestelijke kapsels en makeup, gezelligheid én…exclusieve VIP korting van 10% korting op ons gehele assortiment!

Tijdens deze avond zullen de professionals ons de laatste haar-en makeup looks voor deze feestdagen presenteren, toegankelijk voor iedereen! Daarnaast staan we uiteraard klaar voor een persoonlijk advies op het gebied van huid- en haarverzorging. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.’

SHARE THE BEAUTY

Zo dichtbij, maar nog nooit ben ik hier naar binnen gelopen. Aanstaande donderdagavond gaat daar verandering in komen! Afgelopen week kreeg ik deze (bovenstaande) leuke uitnodiging binnen per mail. Uiteraard wil ik deze gezellige en informatieve avond jullie niet onthouden, dus mocht je tijd hebben donderdag en ben je in de buurt, kom dan zeker even langs! Het is een open avond dus iedereen is van harte welkom.

Het cosmetica merk AVEDA ken ik al een beetje maar hoe leuk is het dat ik er nu meer over te weten zal komen. Zeker aangezien ik nu de salon van binnen kan bekijken en lekker kan snuffelen aan de verschillende producten. Naast het merk AVEDA, heeft de salon ook OPI en ‘Comfort Zone‘ in hun assortiment.

Ik woon in de binnenstad van Utrecht, voor mij is het dus heel gemakkelijk om hier donderdag avond heen te gaan. Hoe leuk als jij ook kunt komen en we elkaar daar tegen komen! Check maar snel je agenda of er nog een gaatje is voor donderdag avond 😉

Neem zeker alvast een kijkje op hun homepage, daar krijg je een impressie van hun prachtige salon. Oh en vergeet niet, salons geven niet snel een open dag of avond, het is dus zeker een aanrader om hier eens gebruik van te maken =)

AVEDA salon Utrecht

AVEDA salon Utrecht 3

N.B. Als je met het openbaar vervoer komt, dan kun je het beste de stadsbus pakken. Lijnen 2, 3, 4, 8 komen sowieso langs het Janskerkhof (zo heet de halte ook, bij uitstappen loop je een klein stukje terug, maar ben je er al bijna!). Let wel op dat je juiste bus in stapt, want sommige bus nummers bestaan dubbel maar gaan naar hele andere richtingen dan de binnenstad; even goed kijken op het bordje dus. Het is slechts 5 min vanaf het station met de bus, vergeet niet in te checken en uit te checken en op de knop te drukken om de deuren te openen, het is een stadsbus.

Lopend vanaf het station is ook goed te doen. Dan kun je het beste Hoog Catherijne uitlopen (richting Vredenburg), daar naar de hoek lopen (eerst links aanhouden wanneer je het plein over loopt naar de hoek waar de WE staat en je de Bijenkorf aan de overkant ziet) en wanneer je de WE voorbij loopt aan je rechterhand, houd je deze straat aan. Nu kun je in een rechte lijn blijven lopen totdat je bij het Janskerkhof bent. Ik doe meestal 10/15 min over deze wandeling. De straatnamen zijn vanaf de WE hoek (ieder stukje van deze lange straat die in wat flauwe bochten een lange straat vormt): Lange Viestraat, Potterstraat, Lange Jansstraat en dan het Janskerkhof).

Natuurlijk kun je ook binnendoor lopen, maar deze omschrijving leek me handig voor de mensen die Utrecht niet goed kennen en geen GPS op hun telefoon hebben. Heb je wel GPS en onbeperkt internet, dan is het natuurlijk erg handig om deze te gebruiken 😉

Kom jij ook? Leuk als ik jou -beauty lover- donderdag daar zie!

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: