Gastartikel – Beslist.nl

Je hebt tegenwoordig een ruim aanbod aan goedkope laptops in alle soorten, maten en prijsklassen. Of, als je meer van de tablets bent maar niet te veel wilt uitgeven kun je heel makkelijk tablets vergelijken om er op deze manier één te vinden die bij je past. Het voordeel van een tablet is niet alleen het handzame formaat, maar ook de duizenden apps die je, gratis of voor een gering bedrag, kunt downloaden. Lees hier mee voor de leukste beauty apps van dit moment!

CelebMakeup

Dit is een leuke app in de stijl van de “How to”-video’s. Als je een celebrity uit de lijst kiest krijg je een video te zien waarin je wordt uitgelegd hoe je haar look kunt kopiëren.

Modiface Makeup

Hier kan je een foto van jezelf uploaden en honderden soorten makeup uitproberen om te zien wat het resultaat is. Scheelt uren gepriegel voor de spiegel!

Modiface Ultimate Hairstyle Try-On

Vergelijkbaar met de vorige app, maar nu voor haarstijl en kleur. Inclusief de haarstijl van ruim 2.000 celebrities.

I Wear

Dit is een superhandige garderobe-app. Je kan foto’s van je eigen kleren uploaden en deze op je iPad (of iPhone) combineren. Erg fijn wanneer je even niet meer weet wat je moet aantrekken.

Beauty School

Dit is ook een te gekke app. Je personaliseert de app met al jouw gezichtskenmerken, zoals de kleur van je ogen, huidskleur, vorm van je gezicht en soort haar. De app komt dan met adviezen, tutorials en producten die bij jou passen.

HairstyleSalon

Ook deze app is erg leuk! Je kan hiermee werkelijk ieder denkbare haarstijl uitproberen zonder een kapsalon te hoeven bezoeken. Komt standaard met een paar haarstijlen voor iedere categorie. Wil je deze uitbreiden dan kan dat wanneer je een klein bedrag betaalt.

Beauty Tip

Beauty Tip geeft je gratis schoonheidsadviezen over zaken als veroudering en huidverzorging. Voor een klein bedrag kan je extra adviezen krijgen over onderwerpen waar jij in geïnteresseerd bent.

Gastartikel geschreven door: Kim Vos (Beslist.nl)

Heb jij al apps op je smartphone of iPad die met beauty te maken hebben?

Ik kende deze nog niet, maar ik heb wel de Grazia app met leuke blogs die met fashion en beauty te maken hebben. En ook heb ik een app die er voor zorgt dat je huid er mooier uit ziet en je een soort photoshop effect krijgt (moreBeaute2). Leuk dat ik nu dus nieuwe leer kennen en even lekker kan uitproberen.

xoxo Fleur

gesponsord artikel