NEW NEW NEW

Tijd voor nieuwtjes op het gebied van cosmetica, fashion en lifestyle! Na een poosje radiostilte, ben ik weer helemaal fris en fruitig terug. Mijn verjaardag heb ik gevierd afgelopen weekend samen met mijn familie en mijn vriend (hij was 20juli jarig). Ik ben druk geweest met vacatures voor een vaste baan… maar daar later pas meer over (niet de goden tarten ;)). Vandaag is het tijd om alle nieuwtjes die ik weer heb verzameld voor jullie uitgebreid te delen. Met foto materiaal, mijn mening of zelfs al ervaring maar vooral niet teveel tekst. Lees dus vooral verder als ik je nieuwsgierig heb gemaakt…

PINK RIBBON

Vanaf de maand september is er weer veel aandacht voor het Pink Ribbon borstkankerfonds. In oktober gaat het om de ‘awareness’ van deze vreselijke ziekte. Gelukkig gaat er steeds meer geld naar onderzoeken voor een genezing van borstkanker. Maar ik vind het bespreekbaar maken van de ziekte kanker (of andere ziektes) bijna net zo belangrijk.

Een aantal jaar geleden kocht ik twee jaar achtereenvolgend de Pink Ribbon Goodiebag. Deze zat ieder jaar bomvol met gedoneerde producten van merken en bedrijven. Een aantal bedrijven brengen ieder jaar een special edition uit waarvan 10% uit de verkoop gedoneerd wordt aan Pink Ribbon. In september zal ik een aparte blogpost wijden aan Pink Ribbon, wat hun visie en werkwijze inhoud. Voor nu verwijs ik door naar deze

Pink Ribbon editie van Revitalash

revitalash

 

ORIFLAME

oriflame make-up

Oriflame kwam onlangs met een boel nieuwe make-up producten. Op Curvacious.nl kon je al lezen over deze nieuwe cosmetica van Oriflame. Ik verwijs daarom graag door naar Desiree’s site om je meer te laten zien en lezen over de verschillende producten: foundation, lipstick(gloss) en meer: foundation, nagellak en lipgloss.

Na een succesvolle lancering in maart 2014, breidt Oriflame The ONE Make-up verder uit met de nieuwe Langhoudend Collectie! De kwalitatief hoogwaardige producten van de Oriflame The ONE Langhoudend Make-up Collectie zijn speciaal ontwikkeld om de hele dag mooi te blijven. Eén keer aanbrengen en niet meer aan denken, dat is waar het om draait bij deze nieuwe langhoudende lijn make-upproducten. Zeg grote tassen dus vaarwel, voortaan is een clutch alles wat je nodig hebt. Of je nu een hele dag naar je werk gaat of een avondje gaat stappen, over je make-up hoef je je in elk geval geen zorgen meer te maken. Jij zult schitteren bij elke gelegenheid!

De Oriflame The ONE Langhoudend Make-up Collectie is ontwikkeld voor:

– Onbezorgdheid, niet na te hoeven denken of je make-up nog goed zit.
– Extreme omstandigheden, make-up die houdt zelfs als je sport of in een regenbui terechtkomt.
– Lange drukke dagen, je zelfverzekerd voelen over je make-up, ook tijdens het reizen.

Voor alle producten van Oriflame The ONE Make-up zie deze link.

Distributie & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Nederland BV uit ‘s-Hertogenbosch. De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl.”

MARC INBANE / CURVACIOUS

Marc Inbane spray

Bron foto: Curvacious.nl

Ken je het merk Marc Inbane nog niet? Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je een keer dit artikel van Curvacious gaat lezen. Je kunt namelijk nu kans maken op een mooi pakket van het merk Marc Inbane en een zomerse bruine tint in een handomdraai fixen! Desiree geeft twee pakketten weg via haar blog van Marc Inbane Captain Tan. Ga hier naar de winactie en geef je snel op. Ik doe maar niet mee dit keer gezien ik al meer dan 3 verschillende spraytan producten al in huis heb en heb getest haha (info winactie: ‘Laat een reactie achter onder dit artikel en je doet automatisch mee met de winactie. Meedoen kan t/m 20 augustus 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.’). Good luck!

WEBPRINT.NL

webprint.nl

Via Desirees site maakte ik kennis met de webshop Webprint.nl. Ik won shoptegoed (komt later nog een keer shoplog van) EN ik ging een samenwerking aan met hen. Binnenkort bestel ik bij hen mooie producten om mijn slaap- en woonkamer leuk in te richten zodat ik niet meer zulke kale muren heb. Eerst wacht ik nog op mooie hoge resolutie foto’s van een feestje waar ik met mijn vriend onlangs was, zodat ik canvas doeken kan bestellen. Word vervolgd…

JOHNBEERENS.COM
From Invisibobble….. ‘With Love’

invisible bobble

Een poos geleden ontving ik in de beautybox een ‘Invisibobble’. Het waren de doorzichtige die ik had gekregen. Sindsdien gebruik ik ze regelmatig om een hoge paardenstaart (rock-chick style) of een knot in toom te houden. Vriendin Lexy heb ik ookal gezien met een gekleurde versie. Ze worden blijkbaar al eventjes verkocht in de winkels. Misschien heeft Lexy ‘m wel in de UK gekocht (ik heb ze nog niet gespot in de fysieke winkels hier in NL), maar je kunt ze inmiddels kopen via verschillende webshops. Zo ook bij de Johnbeerens.com beautywebshop.

‘Ontdek nu deze nieuwste kleuren, met de prachtige namen: Candy Cane, Foggy Nights, Snow pearl & Winterpunch.

Invisibobble

Verkoopprijs: € 4,20 (verpakking met drie stuks) en € 24,95 (Giftset, inclusief Style Guide met 8 Invisibobble tutorials)’

Ideaal voor wanneer je net als ik fijn haar hebt, maar wel veel. Je hebt snel een staart gemaakt. En het klopt helemaal, je krijgt er geen bobbel van of knik in je haren wanneer je je haar erna los draagt. Soms slaap ik zelfs met een knot waarbij ik de ‘invisibobble’ gebruik. Alleen na een complete nacht zie je een heel klein beetje de bobbel/knik, maar dat is ook wel logisch. Een handige ‘haargadget’ als je het mij vraagt… Eens kijken wie van de dames uit mijn testpanel deze haar ‘elastiek’ wil gaan testen voor een grondig onderzoek 😉

Weet jij nog een leuk beauty nieuwtje?

Bedankt voor het lezen en ik wens jullie allen een prettige nieuwe werkweek toe. Veel liefs, xoxo Fleur