NEW NEW NEW

Twee jaar geleden schreef ik met enige regelmaat over alle nieuwtjes op het gebied van beauty, mode en lifestyle. Na een hele lange pauze heb ik besloten dit weer te gaan doen. Op deze manier kan ik alle nieuwtjes die bij mij binnenkomen via de mail met jullie delen. Het blijft toch leuk om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe producten dacht ik zo. Vandaag maar een paar items omdat het toch wel rustig is zo in de vakantieperiode. Veel lees plezier!

Sieradenmerk Jules Bean

Jules Bean 1 Jules Bean 2

Sieradenmerk Jules Bean lanceert nieuwe collectie ‘Mesmerizing Minimal’

“Echte statement pieces, maar toch minimalistisch”

Jules Bean staat bekend om haar rijke en bontgekleurde handgemaakte armbanden en kettingen. Nu lanceert zij, Miriam van den Broek, een lijn ‘Mesmerizing Minimal’ met verfijnde kettinkjes die zijn vervaardigd met vergulde en verzilverde materialen en met kleine details van edelstenen en bijzondere kralen. Miriam van den Broek over haar nieuwe lijn: “Door veel details weg te laten en gebruik te maken van veelal geometrische en ragfijne materialen, heb ik items gecreëerd die zich heel makkelijk laten combineren, maar toch heel duidelijk opvallen. Echte statement pieces, maar toch minimalistisch.”

Over Jules Bean
Wars van ‘elk seizoen een ander kleurtje’ ontwerpt de Harderwijkse Miriam van den Broek sieraden die zich kenmerken door verrassende kleur- en materiaalcombinaties. Elk item is door haarzelf met de hand gemaakt, als unicum of in zeer beperkte oplage. Stuk voor stuk authentieke, originele en met passie samengestelde sieraden. “Het belangrijkst vind ik dat ik het zelf mooi vind en er blij van word, in de hoop dat de nieuwe eigenaresse net zó blij wordt van haar Jules Bean sieraad.”

Deze lijn is online verkrijgbaar via JulesBean.nl en bij geselecteerde Jules Bean verkooppunten in o.a. Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Arnhem. De prijzen varieren van € 29 tot € 35.

Labee autumn 2016

Labee 1 1

“Effortlessly chic pieces, designed for urban romantics and modern muses”

Labee is een merk dat dus betaalbaar is maar zich onderscheid door zijn chique en romantische uitstraling. Ze hebben ook een magazine. Hierin lees je alles over mode-, beauty- en lifestyletrends. Daarnaast bevat het een interview met top-advocate en powervrouw Eshter Vroegh, wintertips van drs. Kely Weekers en de lekkerste recepten van Chicks Love Food (volg je al hun Instagram? Aanrader!). Om het magazine te lezen, klik je hier.
Labee 3
Win een mega pakket van Schwarzkopf

pakket_schwarzkopf_10_jaar

Altijd leuk toch om een kansje te wagen?! Ik wilde dit nieuwtje met jullie delen en heb zelf uiteraard ook meegedaan. Het is echt een ontzettend groot pakket. Hoe tof als je zoiets zou winnen… Dan hoef je meer dan een jaar geen nieuwe haarproducten meer te kopen! Als je naar deze pagina gaat kun je je opgeven. Succes!

Dat was het alweer! Tot snel weer, xoxo Fleur.

%d bloggers liken dit: