NEW NEW NEW

Het is weer tijd om jullie te vertellen over leuke nieuwtjes in de beauty, fashion en lifestyle wereld! Een bomvol bericht dit keer, lees dus snel verder…

La Bodyfashion

De lingerie webshop La Bodyfashion heeft nieuwe merken in hun webshop. Naast Femilet (waar ik een review over schreef) verkopen zijn nu ook Passionata en Chantelle. “Onze vernieuwde webwinkel is live! Naast Femilet kan je nu ook shoppen voor de lingerie van Passionata en Chantelle. De drie zusjes behoren alle tot de gerenommeerde Groupe Chantelle – wereldwijd marktleider in Franse en Deense lingerie. Wij zijn trots als enige online lingeriespecialist deze 3 topmerken aan te bieden.” Neem vooral een kijkje naar de nieuwe collectie.

FEMILET – CLARA – Perfecte push-up & PASSIONATA – Glamourous – Sexy kant & CHANTELLE – Chic & Sexy – Franse allure

Er zijn speciale dagen waar je kennis kunt maken met La Folie Bodyfashion en meer merken. Hieronder zie je daarvan een overzicht:

Zaterdag 21 september – Me&My in Woerden

“In Woerden en omstreken is deze winkel inmiddels een begrip. Naast de fantastische tassenwinkel heeft Me&My in juni het pand ernaast ingericht met een geweldige collectie dames kleding. Een winkel die elk vrouwenhart sneller doet kloppen. Zaterdag 21 september organiseren ze een klantendag met 2 modeshows gedurende de dag. La Folie Bodyfashion is erbij! Wij zullen een groot deel van de collectie meenemen. Kom gezellig langs! Me & My Jan de Bakkerstraat 12 Woerden 10-17 u.


Zaterdag 5 oktober – Beautylicious Nieuwerkerk aan den IJssel

Dit wordt inmiddels onze derde editie. 3 bedrijven verenigd: Fashion, Lingerie & Beauty. Kom langs voor een complete dag heerlijke aandacht voor jezelf. Naast de nieuwste collecties mode en lingerie, informeren we je over de mooiste make-up trends en voeding. All She Wants Dorrestein 19 Nieuwerkerk aan den IJssel 9.30 – 17 uur.


La Folie Fitting events at home

We zijn ook weer gestart met het inplannen van fittings bij onze klanten thuis! Wil jij in alle rust de collectie passen? Dat kan. Nodig 8 vriendinnen uit en we komen naar je toe. In de maanden oktober en november zijn nog een aantal plekken vrij. Meer info? Mail ons! klantenservice@lafoliebodyfashion.nl.”

Annadiva.nl

Annadiva

Ik schreef vorig jaar een review over de Freya Deco voor deze lingerie webshop. Sinds kort kun je naar hun fysieke winkel!

“Webwinkel Annadiva.nl opent een fysieke winkel. Per september is Annadiva te vinden in het centrum van Nijmegen. Annadiva is een aanbieder van lingerie en badmode en biedt naast reguliere maten ook een groot aanbod voor vrouwen met een grote cupmaat.”

Mariëlle van Werven, eigenares van Annadiva.nl, heeft een fysieke winkel geopend in het oude pand van Marlies Dekkers in Nijmegen. “Wij willen onze klanten maximale service bieden. Veel van onze klanten bestellen met plezier online. We merkten echter ook dat sommige vrouwen toch graag zelf eerst hun bikini of bh willen passen en persoonlijk contact op prijs stellen. Soms waren er mensen die vanuit Groningen naar ons kantoor in Den Bosch kwamen. Bij Annadiva kunnen ze wel slagen voor een grote cupmaat bikini. Dit in tegenstelling tot de meeste reguliere lingeriezaken. Ondanks de recessie groeit Annadiva hard. Nijmegen is bovendien een populaire winkelstad, dicht bij ons hoofdkantoor in Den Bosch. De kans om een winkel in Nijmegen over te nemen, greep ik dan ook graag aan. Met de combinatie van een webwinkel en fysieke vestiging kunnen we onze klanten maximale service bieden en krijgen we een nog groter bereik. Afgaande op de reacties van onze volgers op Facebook in de regio Nijmegen, moet de winkel wel een succes worden.” Zou je dus graag het aanbod van Annadiva willen passen, dan kun je nu terecht in Nijmegen! Erg fijn want ik vind bikini’s online bestellen erg handig. Lingerie gaat meestal wel goed omdat ik mijn maten goed ken van de verschillende merken. Maar bij bikini’s zou ik het niet willen riskeren. Retourneren is natuurlijk mogelijk maar niet heel erg praktisch.

SkinCare Solutions

Nouvelle Beauté is van naam veranderd: SkinCare Solutions! De site is vernieuwd en zij hebben veel leuke nieuwtjes:

 • Ex Miss Nederland Universe, model en presentatrice Charlotte Labee is hun PR ambassadrice geworden.
 • Het assortiment is uitgebreid met de hoogwaardige Zwitserse merken: Vetia Floris, Swisscode, Vinoderm en Skin Balance.
 • Verschenen in de pers bij onder meer: Vogue (NL), Linda, Santé, Glossy en de Privé.
 • Zij hebben een review overzicht waar je reviews vind (of links naar) van onder meer BN’ers, Celeb visagiste uit Hollywood, topvisagist van RTL en consumenten.
 • Zij werken samen met Gotta-haves en verzorgen samen met Laura Vlasblom en Charlotte Labee het beauty gedeelte van deze events met 100-250 dames per event door heel Nederland.
 • Aanstaande weekend staan zij zaterdag en zondag op de Dermafair in de Jaarbeurs van Utrecht (gecombineerd met de Beauty Salon Dimension).

Ik ga naar de Dermafair om met Ralf en Suzanne Tomann kennis te maken. Het is meteen mijn eerste beurs in de Jaarbeurs! Ik ben hier erg benieuwd naar en zal mijn camera natuurlijk meenemen om achteraf jullie te laten zien wat voor nieuws er is op Beauty gebied en meer te vertellen over de nieuwe merken van SkinCare Solutions.

Smartphone App: Handwriter

Sinds kort gebruik ik af en toe een leuke nieuwe app. Je kent het misschien wel, een app waarbij je tekst kunt toevoegen aan je foto’s. Leuk voor privé maar ook voor social media. Ik downloadde Handwriter en had al snel door hoe het werkte. Je kunt kiezen uit verschillende ‘handgeschreven’ lettertypes. De plek, grootte en kleur hiervan kun je ook aanpassen. Je opent de app, bewerkt je foto en opent deze bijvoorbeeld in Instagram om deze daar te plaatsen. Of je slaat ‘m op als je de foto niet online wilt plaatsen. De app is niet altijd super snel (kan ook aan mijn telefoon liggen), maar werkt verder wel prima.

20130920-112450.jpg 20130920-112459.jpg

John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron

John Beerens stijltang

John Beerens heeft nu zijn eigen stijltang op de markt gebracht. Eentje die al het goede van verschillende stijltangen in één heeft samen gebracht: “Door de afgeronde beweegbare platen is elke haarstijl te creëren. Natuurlijk steil, maar ook krullen, golven of slag maken is voor de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron geen probleem! Daarnaast is deze keramische stijltang geschikt voor elk haartype, omdat deze instelbaar is van 60 tot wel 230 graden. Daarnaast bevat de John Beerens Professional Ceramic Hairstyling Iron een infraroodtechnologie, wat ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verwarmd. Zo droogt het haar niet uit en worden essentiële oliën in het haar behouden.”

De voordelen van deze tang volgens de beauty webshop:

 • Instelbaar van 60 tot 230 graden, dus geschikt voor elk haartype
 • Keramische platen zorgen voor glanzend en glad haar
 • Snel op temperatuur
 • Infrarood verwarmt het haar van binnenuit en voorkomt uitdroging
 • Beweegbare platen maken het creëren van verschillende haarstijlen mogelijk
 • Mooie zwarte look met subtiele glitters
 • Het resultaat is een coupe met glanzende, gladde gekrulde of steile lokken! En dat voor slechts €99,- inclusief GRATIS zijde naar keuze!

Ik heb deze tang niet getest, maar ben wel erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan! Zou deze tippen aan mijn favoriete ISO tang en de CHI tang?

Welke stijltang heb jij in huis en wat kan jij hier allemaal mee?

Hopelijk vonden jullie deze nieuwtjes interessant. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vrijdag toe en alvast een super fijn weekend. Zo direct vertrek ik naar Zoelen waar ik een dagje uit ga reviewen. Samen met collega bloggers gaan we er een leuke middag van maken waar uiteraard een review blog over volgt! Tot snel weer, xoxo Fleur