NEW NEW NEW

Na de warmere dagen sinds zondag, begint het bij mij wel te kriebelen. Zonder jas buiten lopen en fietsen, terrasje pakken… Ik krijg zin in de zomer!

Wat is er allemaal weer nieuw in Beauty land? Ik ben weer eens mijn mailbox in gedoken en heb de allerlaatste & leukste nieuwtjes er voor je uitgevist. Vandaag vertel ik je meer over nieuwe producten waar de volgende merken mee op de markt zijn gekomen: Spa Serena, Oriflame, Paula’s Choice, Heaven in Holland & een InFine Evenement.

Heaven Total Detox Body WashHeaven in Holland – Biologische Detox Douche:

De Total Detox Body Wash van Heaven® zorgt voor het ontgiften van de lichaamshuid van buiten af. Deze frisse, zacht schuimende en niet-uitdrogende formule bevat hiervoor asperge-extract (drainerend /ontgiftend) in combinatie met biologische etherische oliën van ylang ylang, patchouli en sandelhout.

Verkrijgbaar voor € 47,20 / 250 ml via Heaven in Holland

Bodyscrub pomegranateMineral Care – Minerale fruitscrub:

Heerlijke verfrissende body scrub verrijkt met Dode Zee mineralen en natuurlijk granaatappel-extract. Voor perfect gladde, zachte en mooie blote benen.

Verkrijgbaar voor € 19,50 / 300ml via Mineralcare

Paula’s Choice – zonnebescherming:Sunscreen paula's choice

De zonneproducten van Paula’s Choice zijn helemaal vernieuwd. Ze beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling en voorkomen een voortijdige huidveroudering. Alle formules zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Verkrijgbaar in diverse SPF’s via Paula’s Choice

Oriflame – SILK Beauty Shave Gel:Oriflame Silk Beauty Shave Gel

Voor een glad scheerresultaat en met een ‘haarminimaliserend complex’ om de groei van haartjes te vertragen. De formule bevat verzachtende zijde proteïnen en antioxidant orchideeënextract met een betoverende bloemengeur.

Verkrijgbaar voor € 8,00/150 ml via Oriflame

Oriflame Terracotta PowderOriflame – Bronzing powder:

Een fusie van natuurlijke bronstinten en glanzende honing highlights creëert onmiddellijk een sublieme zomerse ‘glow’. Deze stijlvolle bronzing poeder heeft een door zandduinen geïnspireerd patroon.

Verkrijgbaar voor € 20,00 via Oriflame

– InFine Parfum Event: Lovely Ladies Sunday-

De InFine parfum zaak in Haarlem zal zondag 28 april van 13:00 tot 17:00 een Lovely Ladies Sunday houden. En jij kunt daar ook naar toe! Op de Facebook pagina van dit Evenement kun je aangeven dat je deel zult nemen aan deze dag. Je kunt natuurlijk ook even naar de homepage gaan van InFine Parfums voor alle contact informatie of het verhaal achter de ontwikkeling van deze geuren. Hieronder zie je de folder van het evenement.

‘Ervaar elke laatste zondag van de maand een middag vol beleving, plezier, maar vooral quality time voor je zelf. Een uniek evenement in onze bekende huiselijke sfeer met aanbiedingen, workshops en gezelligheid.’

Lovely Ladies Sunday

Voor meer informatie: info@infineparfums.nl in Haarlem
Infine Parfums / Lots Of Leuks – Gedempte Oudegracht 96 – 2011 GW Haarlem

Mijn vriendin Solange woont daar zowat om de hoek. Altijd handig om gezellig met haar af te spreken en daarna weer eens langs te gaan bij InFine Parfums. Marie-José – zij runt de InFine winkel – en ik kennen elkaar nu al een poosje doordat ik de workshop volgde in 2011, een pers event bijwoonde  vorig jaar en een InFine Home Experience hield met haar in het Gooi. Mocht je trouwens interesse hebben om bij jou thuis ook zo’n Home Experience te houden, neem dan even contact op met Marie-José via de mail, facebook of haar twitter.

Normaal zet ik de Beauty Nieuws blogs op de maandag online. Ik had wat problemen met het verkleinen van de persfoto’s, het lukte helaas niet… Sorry dus voor de dag vertraging, maar hopelijk vonden jullie deze nieuwtjes erg leuk om te lezen =) En wie weet komt dan volgende week het nieuws over de nieuwe lente nagellak collectie van Bourjois (waarbij ik dus problemen had met de foto’s) met meer nieuwtjes!

xoxo Fleur