WHAT’S INSIDE THE BOX?

Het is alweer eind augustus, dus tijd voor de nieuwste beautybox. Deze werd bij mij gisteren bezorgd. Ik laat jullie ook deze maand weer zien wat erin zit en vertel iets over deze inhoud. Benieuwd of ik er blij van werd? Lees dan snel verder…

Al ruim twee jaar ben ik abonnee van de Beautybox. Meestal ben ik wel te spreken over de inhoud. Zo nu en dan vind ik het wel wat tegenvallen. Ik kan je nu alvast vertellen dat het deze keer wel een beetje een teleurstelling is… Erg jammer, maar ik heb daarom maar besloten om mijn abonnement op te zeggen. Wie weet ga ik over een poos het nog een keer proberen maar de laatste tijd zie ik heel veel van dezelfde merken en zelfs soms dezelfde soort producten in de box voorbij komen. Het nieuwe is er natuurlijk al een hele tijd vanaf. Er zitten weinig luxe producten in en vaak gebruik ik de helft niet omdat het niet mijn kleur make-up is of niet geschikt is voor mijn huidtype, of de geur bevalt niet of zoiets. Graag zou ik zien dat de Beautybox weer af en toe luxere producten bevat en vooral vernieuwend is. Goed, dat gezegd hebbende, laten we gaan kijken naar wat er deze maand allemaal in zit.

beautybox augustus 2015 1beautybox augustus 2015 2

INHOUD

beautybox augustus 2015 3

1. NO-AD – Sunscreen spf 30 – fullsize €8,95
“De zonnebeschermingsproducten van NO-AD bevatten hoogwaardige filters die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB straling. Bovendien zijn de producten hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Deze factor 30 sport variant is een niet-vette, waterbestendige zonnebrandlotion die aloë vera en vitamine E bevat om het uitdrogende effect van de zon tegen te gaan.”

Nu de zomer bijna op z’n einde is, zal ik dit product niet snel gebruiken. Liever had ik gezien dat ze een ander product hadden toegevoegd aan de box want het is een beetje laat om nu nog een zonnebrand in de box te doen, is mijn mening. Er zaten een paar maanden geleden (twee geloof ik) al een spf 20 in de box, dus deze is wat overbodig.

2. ANATOMICALS – Facial Spritz – fullsize €8,95
“Deze verfrissende Facial Spritz is het enige product dat je deze zomer niet mag vergeten op het strand! De spritz verkoelt de huid en brengt deze tot rust op een zonnige dag door haar verzorgende bestanddelen. En waarom zou je het beperken tot je gezicht? Koel je hele lichaam af, verzorg je huid optimaal en zet deze alleskunner optimaal in!”

beautybox augustus 2015 4

Dit product heb ik even gebruikt voor over mijn gezicht. Er kwamen best stevige druppels uit. Ik had liever gezien dat het meer vernevelend was zodat ik het ook zou kunnen gebruiken om mijn make-up te fixeren. Helaas is het daarvoor niet geschikt. Voor een dagje strand of park waarbij je de hele dag in de zon ligt, lijkt het me wel een fijn product. Dan heb je tenslotte geen make-up op en maakt het dus niets uit dat de nevel wat dikke druppels geeft.

3. MARIO BADESCU – Glycolic Acid Toner – 29 ml / €3,50 (fullsize 236ml / €24,-)
“Ga voor die stralende sterrenhuid met de Mario Badescu Glycolic Acid Toner! Een toner met 2% Glycolzuur, Grapefruit extract en zonder alcohol die de droge verstopte huid peelt, verfrist en stimuleert. Deze toner helpt verkleuringen en de opbouw van oude acne littekens te verminderen wat een vermoeide doffe blik en verstoppingen van de gecombineerde, droge en gevoelige huid tegen gaat!”

Dit merk ken ik al een poos omdat er vaker producten hiervan in de Beautybox zaten. Wel een fijn merk, dus ik verwacht dat dit product ook prettig zal zijn. Ik ga het in ieder geval gebruiken om te kijken of dit specifieke product ook goed zijn werk doet. Ik zal het gaan gebruiken nadat ik micellair water hebt gebruikt om mijn gezicht van make-up te ontdoen. Dat zal mijn gezicht dan nóg schoner maken.

4. BATISTE – Dryshampoo – Travelsize / €2,50
“Batiste Blush, op en top vrouwelijk! Batiste is de nummer 1 droogshampoo in de UK en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Batiste Droogshampoo is de ideale oplossing voor tussen de wasbeurten door. Perfect voor een druk weekend, in de ochtend voor het werk, of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt, krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een volume boost in een handomdraai is Batiste hét perfecte product.”

Leuk zo’n travelsize. Het zal wel snel op zijn denk ik, maar ik ga deze gebruiken voor wanneer ik bij mijn vriend ben. Sinds een week of drie was ik slechts 1x per week mijn haar. Het is nog steeds niet echt vettig na een week. Wel is het handig om zo’n droogshampoo te gebruiken voor een keertje tussendoor of om het wassen nog één dag uit te stellen. Het geeft ook nog eens volume. Wat ik nu met mousse doe op de dag dat ik het was en aanvul zo nu en dan met een zoutspray (van Tony & Guy).

5. EYEKO – Black Magix Eyeliner – fullsize / €20,75
“Wauwie, wij zijn helemaal fan van het luxe Britse make-up merk Eyeko! Celebrities als Alexa Chung, Kylie Jenner en Jennifer Lawrence zweren bij dit merk, en wij ook! Met deze Black Magic eyeliner creëer je makkelijk een mooie winged cat-eye, die de hele dag blijft zitten.”

beautybox augustus 2015 5beautybox augustus 2015 6

De eyeliner geeft een mooie dunne lijn. Ik heb ‘m nog niet getest op mijn ogen, maar ik denk wel dat ‘ie fijn zal zijn. Alleen ik heb een probleem met deze eyeliner… ik krijg het puntje namelijk niet eruit. Ik heb geprobeerd te draaien onderaan de eyeliner, maar er gebeurt helemaal niets. Aan andere delen van de verpakking heb ik lopen draaien, maar niets mocht baten. Hoe ik het puntje er dus uit krijg om het product verder te gebruiken wanneer het huidige puntje opraakt, is mij een raadsel. Ik zal het even navragen bij iemand anders, wie weet krijgt die het wel voor elkaar. EDIT: ik heb gelezen op de facebook van Beautybox dat ik de onderste ‘dop’ moet duwen 1x of 2x. Nu kan ik het niet uitproberen omdat ik in Utrecht ben en de box niet heb meegenomen uit Hilversum, maar het zal vast kloppen. Het was wel handiger geweest als er op de verpakking had gestaan hoe het product werkt eerlijk gezegd.

6. ANATOMICALS – Hydrating Hairmask – fullsize €2,99
“Teveel zon, zee en strand.. Tja, je haar kan aan het einde van de zomer wel een oppepper gebruiken. Met dit heerlijke masker van Anatomicals kan je je haar, afhankelijk van de lengte en dikte, zeker twee keer verwennen en intens voeden.”

Normaal zitten er altijd 5 producten in de box. De laatste twee producten zijn dus extraatjes. Zo’n zakje met shampoo, conditioner, masker of ander product erin, gebruik ik eigenlijk nooit. Waarom ik ze niet gebruik, geen idee. Maar ik denk dat het er gewoonweg niet van komt. Het is een beetje onhandig onder de douche. Wie weet ga ik het nu wel een keer doen, want mijn haarpunten zijn wel iets droog de laatste tijd.

7. NIVEA – Q10 verstevigende bodylotion – mini
“Kan jouw huid wel wat versteviging gebruiken? Probeer dan de Q10 Verstevigende Body Lotion van NIVEA. Deze lotion is verrijkt met het huideigen Co-Enzyme Q10, dat de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Na gebruik voelt de huid direct elastischer aan en binnen twee weken is de stevigheid van de huid verbeterd.”

Tja, een mini… ik denk niet dat ik deze ga gebruiken. Ik krijg ze nooit helemaal leeg vanwege de stevigheid van de verpakking kan je niet de laatste restjes eruit halen. Maar mocht ik weer eens op vakantie gaan of een weekendje weg, dan neem ik ‘m wel mee en zal ik ‘m wel gebruiken natuurlijk.

Zoals je al hebt kunnen lezen, ben ik niet zo enthousiast over de inhoud van deze maand. Dit was mijn laatste box en wie weet ga ik het missen en geef ik het over een poosje weer een kans. Maar voorlopig ben ik wel echt boxen moe. Het bespaard me voortaan €15 per maand dus die ik mooi anders kan besteden (of kan sparen).

Wat vind jij van deze inhoud?

Ben jij abonnee van een box? Er zijn tegenwoordig veel andere soorten boxen op de markt gekomen. Zo is er een fashionbox en vooral heel veel verschillende foodboxen. Ik heb gelezen over de Healthbox en ben bekend met de HelloFreshbox. Het blijft wel een populair iets die boxen. Wat vind jij van al die verschillende soorten boxen?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest