WHAT’S INSIDE THE BOX?

Afgelopen zaterdag kwam bij mij de januari box weer binnen. Ik maakte gisteren foto’s en vandaag laat ik jullie de inhoud zien. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel verder voor de foto’s en informatie…

Beautybox jan 2014 2Beautybox jan 2014 Beautybox jan 2014 1 Beautybox jan 2014 3 Beautybox jan 2014 4

Leuke blush, maar ik ga hier niets mee doen. Heb al best veel blushes en deze kleur spreekt mij niet bijzonder aan. Deze zal ik dus weggeven.

Beautybox jan 2014 5

Een sample van 5ml. Ik hou niet zo van rozen geur in cosmetica. Deze is dus ook niet zo aan mij besteed.

Beautybox jan 2014 6

Een nagellakje van NYC. Ik hou niet zo van dit soort lakjes, bruin met glitter. Ook weer eentje om een ander mee blij te maken.

Beautybox jan 2014 7

Een fullsize showergel van B&S Fitness. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na een kort rondje Google kwam ik er al snel meer over te weten. Het merk deed mee met de Marie Claire Starters Award – haalde de Bootcamp ronde maar won niet – en is inmiddels een bedrijf. BodieBoost schreef een uitgebreide review over het hele fitness pakket. De gel ruikt lekker fris. Ik ben erg benieuwd naar de werking. Zal het snel eens gaan proberen onder de douche na een rondje hardlopen.

Beautybox jan 2014 8

Deze handcrème trekt snel in, voelt lekker rijk aan en ruikt licht naar de bekende purol geur van het lippenbalsem bakje. Hier volgt nog een uitgebreidere review over nadat ik het een poosje heb kunnen testen.

De inhoud van de Beautybox van deze maand valt voor mij wel een beetje tegen. Niet hele bijzondere producten. Hopelijk is de inhoud volgende maand leuker.

Wat vind jij van deze inhoud?

Fijne avond en tot snel weer! xoxo Fleur

PS de verpakking van het folie was deze maand blauw, maar ik was vergeten een foto te maken voor mijn hoofdpagina (zodat je de inhoud nog niet ziet voor mensen die de box nog niet hebben ontvangen). Dus ik gebruikte een oudere foto hiervoor deze keer.