WHAT’S INSIDE THE BOX?

Afgelopen week werd de nieuwste beautybox bij mij bezorgd. Al ruim 2 jaar ben ik abonnee en nog steeds ben ik blij als een kind wanneer ik de box open. Wat zal er dit keer allemaal voor moois inzitten? Ik maakte er foto’s van en laat je vandaag een unboxing zien…

Helaas kan ik geen informatie over de prijzen van de producten en de overige informatie geven. Het kaartje waar deze gegevens opstaan en normaal altijd bij de box zit, was dit keer niet inbegrepen… Ze zijn het een keertje vergeten toe te voegen. Daarnaast is er nog een minpuntje over de box van deze maand, maar dat zie je zo vanzelf als je de foto’s bekijkt. Laten we beginnen met de totale inhoud.

Beautybox juli 2015 1Beautybox juli 2015 2

De volgende producten zitten erin:

  • Een nachtcrème van het merk Drs. Hans Schreuder
  • Een wenkbrauwpotlood van LOOkX
  • Een mini deo van Nivea
  • Een nagellak in een diepe rode kleur van het merk Nails Inc.
  • En tot slot een gezichtsscrub van Himalaya

Dan nu de producten in close-up:

Beautybox juli 2015 3Beautybox juli 2015 4

De nachtcrème voelt voedend aan en trekt snel in. De geur is lekker vind ik, een beetje kruidig maar ook super fris en bloemig. Ik kan het moeilijk omschrijven… maar het is wel een sterke geur. Mijn vriend vind het bijvoorbeeld helemaal niet lekker. Ik gebruikte de afgelopen weken de dagcrème van ditzelfde merk en ik ben er maar mee gestopt omdat hij het echt te sterk vind ruiken. Mijn testpanel krijgt dus de taak om deze voor de blog te testen 🙂

Beautybox juli 2015 5Beautybox juli 2015 6

Dit wenkbrauwpotlood lijkt me erg fijn om te gebruiken omdat het erg mooie dunne strepen maakt. De kleur is mooi donker bruin en zal de meeste mensen goed staan. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik nooit poeder of potlood omdat ze van nature vol zijn en dus niets nodig hebben.

Beautybox juli 2015 7

Boehoe 🙁 Deze nagellak is helemaal uitgedroogd en keihard geworden. Een oud product dit keer dus in mijn box. Jammer… Ik zal het Beautybox team hierover mailen zodat ze dit probleem voor me kunnen oplossen. De kleur vind ik wel erg mooi.

Beautybox juli 2015 8

Leuk zo’n mini deo in de box. Deze vind ik in de zomer altijd super handig voor in mijn handtas om even bij te sprayen gedurende de dag wanneer het snikheet is. Ik gebruik een deodorant van Deoleen op het moment, een stick. Deze is super fijn en houdt mij de gehele dag lekker fris onder de oksels. Maar deze deo zal in mijn handtas gaan voor bijvoorbeeld een dagje strand of wanneer ik ga varen en zwemmen op Loosdrecht.

Beautybox juli 2015 9Beautybox juli 2015 10

Fijn een gezichtsscrub! Kan ik goed gebruiken namelijk. Ik zal deze gaan testen de komende tijd en ben benieuwd of ‘ie prettig is. Hopelijk is de korrel niet te grof voor mijn iets gevoelige huid. De geur is lekker en hij voelt op mijn hand fijn aan.

Alle producten vind ik leuk en handig van de box van deze maand. Leuke zomerse producten om allemaal lekker te gaan gebruiken. Ik verwacht dat Beautybox mij een nieuwe nagellak zal opsturen om het recht te zetten. Wie weet hebben ze ook nog een informatiekaart voor me want dat vind ik wel handig voor de producten die ik nog ga reviewen.

Wat vind jij van deze producten?

Tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest