HIEP HIEP HOERA

Vandaag, 3 mei 2014, is de dag dat ik alweer vier jaar blog! Wow, wat een mijlpaal! Vorig jaar vierde ik het groots met een leuk event en lanceerde ik het nieuwe uiterlijk van mijn blog. Ik ging van een wordpress.com naar een .nl. Dit jaar vier ik het heel bescheiden met een lekker taartje. Wel zijn er, net als vorig jaar leuke winacties natuurlijk! De eerste komt vanavond online en morgenochtend de tweede…

Vier jaar!

Het afgelopen jaar heb ik wat blogdipjes gehad. Er waren een paar periodes waarin ik bijna een maand niet blogde. En tot vorige week had ik er weer eentje waarbij het zelfs anderhalve maand had geduurd. Dat hoop ik dit jaar niet meer mee te maken. Het voelde namelijk erg vervelend om niet te bloggen. Nu zit ik weer vol met hernieuwde energie en komen er weer minimaal vier blogs per week online, namelijk op de maandag, woensdag, vrijdag en zondagen.

Er komen weer volop beauty reviews, fashion blogjes en lifestyle blogs online! Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn ei weer lekker kwijt te kunnen online. En hopelijk hebben jullie er zin in om mijn blogs weer te lezen =) Om alle trouwe lezers ontzettend te bedanken voor het steeds terug keren, komen er dus winacties aan. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! Nu ga ik snel genieten van dat heerlijke taartje…

Tot snel, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

PS Nog een leuke vergelijking met mijn volgers van een jaar geleden en nu:

Twitter: van 1340 naar 1530
Instagram: van 199 naar 447
Bloglovin’: van 180 naar 250
Facebook: van 115 naar 182
Pinterest: van 75 naar 120
You Tube: van 69 naar 82