By Vicky bestaat alweer 1 jaar!

En dat vieren ze met hun abonnees. Ik mocht de januari box reviewen. Het komt erg vertraagd op de site (bewerkingsprogramma werkt niet meer op mijn pc). Maar na een paar keer filmen lukte het mij om het op youtube te krijgen met zo min mogelijk bloopers. Ik hoop dat het mij lukt om mijn laptop in orde te krijgen zodat ik voortaan filmpjes gewoon kan bewerken. Hiervoor deed ik het bewerken soms op iemand anders laptop, maar het moet natuurlijk gewoon op mijn eigen ASUS kunnen.

Ik wilde jullie kennis laten maken met deze box van By Vicky. Met deze box heb ik volgens mij nu echt ALLE cosmetica boxen laten zien op mijn blog. De review van de glossybox van februari komt er ook nog aan (morgen online) … en volgende week die van de Stylecase. Hierna wordt het weer rustig op het gebied van boxen 😉 Op de site van By Vicky kun je een abonnement nemen of een speciale editie bestellen.

Het is even een overvloed van reviews over boxen, I know, maar wees gerust. Vandaag ga ik naar de Clean White salon in Tilburg samen met Marjam van AShopaholicOnTheRun, waar onze tanden weer prachtig wit(ter) worden. Een paar weken geleden waren wij aanwezig bij de opening van deze salon. Hier komt dus zeer binnenkort een verslag over!

Wens jullie allemaal alvast een fantastisch weekend toe! Have fun (en werkse als je helaas moet werken natuurlijk) en ik zie jullie volgende week weer met nieuwe artikelen.

xoxo Fleur

Deze producten zijn opgestuurd ter review door een bedrijf/merk.