WIN WIN WIN

Ja hier is ‘ie dan, de Christmas Welness Giveaway! Een beauty pakket bomvol lekkere cosmetica producten. Heerlijk om te gebruiken tijdens de kerstvakantie. Neem wat vaker me-time voor jezelf om wat meer tot rust te komen. Het is dit keer wel een giveaway alleen voor Instagram. In deze blogpost doe ik de aankondiging en laat ik duidelijker zien wat er nu allemaal in zit. Ben jij al benieuwd?

Als je deze blogpost leest op je mobiel, draai je scherm dan naar horizontaal zodat je alle foto’s goed kunt zien.

Dit jaar heb ik al best veel winacties gehouden en ik was het eigenlijk niet meer van plan om nog eentje te doen. Echter sinds de 2e lockdown, dacht ik ineens, hoe leuk zou het zijn als je zoiets dan wint. Het zijn gekke tijden. De winkels zijn dicht (op de supermarkt en enkele andere na dan). Scholen en opvang, sportscholen, musea en natuurlijk nog steeds de horeca.

Voor mij is alles nu ook anders. Normaal sta ik in de winkel van Rituals de klanten te helpen. Nu bezorgen wij online bestellingen per fiets in de buurt van de winkel. Gelukkig heb ik dus nog steeds werk!

Dat het moeilijk is deze tijd, dat hoef ik niet meer uit te leggen. Iedereen mist de normale routine en de warmte van een stevige knuffel. Helaas moeten we nog even doorbijten. We houden vol!

Vandaar dat ik deze leuke grote Christmas Wellness Giveaway wilde gaan houden. Even iemand een hart onder de riem geven. Nu zeg ik er nog wel even bij, dat de deelname dit keer via Instagram gaat. Ik ga zo opnoemen wat er allemaal in deze giveaway zit. Daarna zal ik een link geven naar mijn Instagram zodat je mee kunt doen…

Er zitten onder andere hele mooie Rituals producten in maar ook andere mooie items van oa Pupa, Payot, Revolution, Pascaud en ga zo maar door. De highlighter van Revolution is mijn absolute favoriet! Ik heb net eentje opgemaakt en kocht 1 stuks extra, waardoor ik nu eentje weg kan geven. Ga maar gauw kijken!

De inhoud! Van links naar rechts:

 1. Een Pupa toilettas*
 2. Ahava douchgel travelsize, lotus & chesnut*
 3. Douglas samples
 4. Therme geurkaars, Saigon pink lotus
 5. Pascaud gezichtsmasker*
 6. Rituals 2x mini interieurparfums (Savage garden & Imperial Rose)
 7. Action maskers
 8. Payot sheetmask*
 9. Kiko lipgloss, 02 party all night
 10. Pascaud supplementen voor beter hydratatie van slijmvliezen en huid*
 11. Rituals bodycream Happy Buddha
 12. Rituals showerfoam Happy Buddha
 13. Essense nagelolie
 14. Catrice mascara zwart, lashes to kill
 15. Pupa zwart oogpotlood*
 16. Pupa oogschaduw potlood zilver, 028 waterproof*
 17. Yves Rocher travel size shampoo
 18. Otentic bodylotion*
 19. Boozyshop poederkwast
 20. Revolution highlighter
 21. Pupa nagellak roze*
 22. Revolution lipstick, when you came to me
 23. Doucce oud roze blush, 63 feeling good
 24. Rituals eau de parfum travel size, l’Essence*
 25. Biovene wimperserum*
 26. Flesje om je favoriete parfum in de handtas te doen*
Hoe maak je kans?
 • Je gaat naar mijn Instagram: Fleursbeautytips
 • Daar ga je naar de foto uit deze blogpost. Je laat een reactie achter met minimaal 1 tot max 10 tags van vriendinnen die je deze giveaway ook gunt.
 • Je liked de laatste 5 foto’s uit mijn feed.
 • Voor een extra winkans deel je de giveaway in een story waarin je mij tagt (niet verplicht dus).
 • Leuk als je de post ook even opslaat (niet verplicht uiteraard).
 • Meedoen kan t/m dinsdag 22 december 2020 16:00.
Wat vind jij van de inhoud?

Heel veel succes als je mee doet! Tot snel weer!

De producten met een * heb ik gekregen.