What’s next?

Ik heb een hele hoop verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam daarnaast heb ik een hele hoop nieuwe make-up. Het is enorm veel en ik merk dat ik niet alles tegelijk kan testen en daar een review over kan schrijven. Doordat ik drie dagen in de week stageloop en twee dagen aan de studie zit op mijn opleiding, lukt het niet om elke dag bezig te zijn met mijn blog. Ik zou heel graag willen, maar het blijft mijn hobby en zoals ik al eerder heb aangegeven in een bericht, mijn studie staat nu eenmaal op nummer 1 en dat blijft zo tot ik afstudeer (januari). Op dit moment heb ik echter zomervakantie en kan ik makkelijker bloggen naast dat ik nog een paar projecten moet afronden voor mijn studie. Dat bekent dus meer tijd om te reviewen en artikelen schrijven. En ook meer tijd voor shoppen 🙂 Nog zo’n hobby, haha. De afgelopen weken heb ik regelmatig nieuwe producten en kleding gekocht. Hopelijk hebben jullie er iets aan, want daar schrijf ik de reviews tenslotte voor. Lees verder als je wilt lezen welke reviews de komende tijd online komen!

Aangezien ik een voorraadkast heb die behoorlijk vol ligt met producten (zeker twee grote dozen vol), leek het me verstandig dat eens goed te ordenen. Ik heb van de helft al foto’s gemaakt van de producten met swatches en alles eens overzichtelijk op een lijst gezet. Het is zoveel dat ik de komende maanden genoeg producten heb om te reviewen. Ik heb al eens eerder in een blog laten weten welke reviews eraan zouden komen, maar er is zoveel bijgekomen dat ik het gewoon opnieuw plaats met al een paar foto’s.

Welke producten ik zal gaan reviewen de komende weken/maanden: (deze producten heb ik al getest en foto’s van gemaakt)

Gezichtsverzorging:

 • Jill Sanders: Bronzer voor een sunkissed look
 • Clinique: ‘Superbalm’ liptreatment
 • Ariane Inden: Gezichtsverzorging (dag/nacht crème en fruitzuren crème voor ’s nachts)
 • Garnier: Orchidee Vital
  (verminderd oa. pigmentvlekjes)
 • Esthederm: dagverzorging
 • Revlon: ’24-hours cream’
 • Garnier: ‘Ultra Lift Pro’
  (gaat verslapping tegen van het gelaat en de hals)
 • Clinique: ‘Comfort On Call’ (moisturizer)
 • Gezichtreinigingsdoekjes vergelijkings artikel (Nivea en Garnier)
 • Therme: 3 minutes Energy Mask

Haarverzorging:

 • Anti roos shampoo waarmee eindelijk ECHT mijn roos verdwijnt.
  Nadat ik ruim vijf verschillende anti-roos/kalmerende smapoo’s heb getest, kwam mijn zus met DE TIP. Bij De Tuinen heb ik een anti-roos shampoo gekocht die wel werkt voor mij. Dus heb je ook last van roos, dan is dit een aanrader… welke shampoo het is, dat lees je binnen een week of drie op mijn blog!
 • Orofluido: verzorgende olie
 • John Frieda: Blond Sheer shampoo
 • L’Oréal Elvive: Nutrice Gloss Light (serum in spray vorm)
 • Sebastian: stylingproducten (3 stuks)

Lichaamsverzorging:

 • Piz Buin: snelbruiningscrème ‘summer sensation’
 • Handcrèmes vergelijkings artikel
  (Etos, Kneipp -Aloe vera-, Sally Hanson en Clinique)
 • Rituals: foaming showergel ‘Sunrise’ (sweet orange & cedar) en scrub
 • Etos: doucheschuim (geur sinaasappel en noten)

Make-up:

 • Sephora: blush
 • Primer gezicht vergelijkings artikel: Sephora en The Body Shop
 • Sephora: primer met glans (gebruik ik voor onder de highlight op en boven mijn jukbeen)
 • Tinted lipsticks (ook wel lip&cheek stains genaamd): Max Factor, The Body Shop en van MODEL CO.
 • Catrice: lipstick + lipglossjes + lippotloden
 • Bourjois: lipgloss
 • Ariane Inden: lipstick
 • Dior: oogschaduw duo palet
 • Essence: oogpalet
 • Clarins: oogpalet
 • Benefit: sample pakket met lipstick, foundation, the pore fessional en een eau de toilette
 • Oogpotloden Sephora (bijna niet meer te koop, momenteel in de SALE met 70% korting, kosten slechts €2,40 per stuk)

  

Mijn favoriete parfums:

 • Ralph Lauren ‘Romance’ (moeilijk te verkrijgen in NL sinds kort, gaat er misschien uit)
 • Jill Sander ‘Sun’
 • Jennifer Lopez ‘Still’ (helaas bijna nergens meer te koop)

En ook nog:

 • Clarins: afslankende crème. Ik start vandaag met het testen ervan.
 • Clarins: voetenbalm
 • Voetverzorgingspakket van Saicara (gewonnen via Gabor, een twitteractie) met scrub, balm, sokjes en sachettes met crèmes.
 • Nieuwe Shoplogs
 • Outfit of the day looks
 • Mijn verzameling handtassen en uitgaanstasjes
 • Topcoat Sally Hansen Insta-Dry
 • Schoonheidssalon bezoek Nieuwegein

Nail Looks:

 • Catrice: 530 ‘Up In The Air’
 • MNY: 353

MAAR OOK EINDELIJK WEER VISAGIE FOTO’S!

Looks met oa. bovengenoemde make-up! Mijn vriendinnen maak ik heel vaak op, maar het lukt niet altijd om er mooie foto’s van te maken. Soms heeft dat met het licht te maken (’s avonds foto’s maken lukt nooit zo goed) en soms ook omdat het toestel dat ik gebruik uit het stenen tijdperk stamt…. Maar het is me in ieder geval nu 2x gelukt om visagie foto’s te maken. Eentje is een rustige dagelijkse look bij Cathelijne en de andere is een meer heftige Rock look die ik bij vriendin Lexy heb gedaan (mijn Engelse buurvrouw). Nog even geduld, maar het komt er echt allemaal aan.

Nu weten jullie dus precies wat er de komende weken nieuw op de site zal komen te staan!

Wat zouden jullie het liefst willen zien op mijn site?

Zijn er speciefieke wensen? Voorkeuren?

Vind je de reviews het meest nuttig of wil je liever meer looks zien (visagie bij vriendinnen)? Laat het me weten in een reactie onderaan dit bericht. xoxo Fleur