Banner ticketverkoop BBYCD

DO YOU NEED A CONFIDENCE BOOST?

Ken je dat? Je bent zenuwachtig voor die presentatie, dat tentamen, de eerste dag van je nieuwe opleiding of een eerste date  met die leuke jongen… Of je kijkt wel eens in de spiegel en denkt ‘oh had ik maar niet al dat lekkers gegeten!’. Op die weegschaal staan en steeds weer teleurgesteld zijn met het tegenvallende resultaat… Het lukt je niet af te vallen, of je valt af maar daarna komen alle kilo’s er weer net zo hard aan. Je voelt je niet zeker over jezelf en zit niet lekker in je vel…

Ik ken dat in ieder geval heel goed. Meerdere malen kwam ik op mijn streefgewicht of bijna, maar daarna kwamen al die kilo’s er langzaam weer net zo hard aan. Sinds ik bezig ben met de afval methode BodieBoost lukt het mij om verantwoord om te gaan met eten en sporten. Niet elke dag gaat het van een leien dakje, maar er zit progressie in. Ik val niet snel af, maar kom ook niet meer aan. En ik weet zeker dat het me lukt als ik maar doorzet, het volhoud en niet opgeef. En dat geldt ook voor mijn zelfvertrouwen. Ik kom heel zeker over op mijn omgeving (vertellen ze me), maar oh, van binnen kan ik echt zó onzeker zijn als maar kan! Wil jij net als ik ook een training volgen om jouw zelfvertrouwen een BOOST te geven, lees dan vooral verder want ik vertel je hoe jij ook kunt werken aan het verbeteren van jouw zelfbeeld…

Op 7 februari ging ik naar de eerste editie van de BodieBoost Your Confidence Day in Utrecht. Daar werkten we met 40 dames aan ons zelfvertrouwen. Een trainingsdag verzorgt door Tala Stalling, het BodieBoost team en Charlotte Willems. Tala geeft de training en je krijgt een masterclass van Charlotte Willems, de oprichtster van de BodieBoost Lifestyle. Ik schreef al meerdere keren over de afvalmethode BodieBoost. Een interview, winactie en ervaring over de training zullen binnekort online komen.

Er zijn er op dit moment twee edities van de  ‘Your Confidence ‘ trainingen gepland!

BBYCD groepsfoto

De eerst volgende is komende zaterdag, 18 mei. Wil jij hier graag heen, geef je dan snel op via de ticketservice site. Er is slechts plek voor 40 dames. Dit is om het persoonlijk te houden en op deze manier is het effect van de training veel groter. De kosten zijn €89 per persoon. Kun je deze dag niet? Dan heb je een herkansing op zondag 26 mei. Hieronder lees je alle informatie over wat de training inhoudt en het ontstaan hiervan. Onderaan kun je het magazine ook inlezen via de link. Ik vind het echt een aanrader en ben enorm enthousiast over deze training! Mijn verslag over hoe ik deze dag beleeft heb, lees je komende week op de site.

“Charlotte gaat samenwerking aan met YourConfidenceDay™ en breidt BodieBoost hiermee verder uit.

Het succes van het BodieBoost dieetboek – slank en fit in het echte leven waarbij snoepen moet en afslanken leuk wordt – heeft voor een enorme positieve boost gezorgd. Verdere uitbreiding van het BodieBoost merk is een logische volgende stap met dit keer de focus op de innerlijke schoonheid, namelijk een boost voor het zelfvertrouwen.

BodieBoost is een samenwerking aangegaan met trainingsorganisatie YourConfidenceDay™. Samen organiseren ze de YourConfidenceDay™ BodieBoost editie. YourConfidenceDay™ is een organisatie die zelfvertrouwen trainingen organiseert in samenwerking met merken waar op een toegankelijke, glamorous en leuke manier wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. In een tijd waarbij aan jezelf werken eerder de norm is dan iets dat je alleen maar doet als er ‘iets mis’ met je is, is er ruimte voor een organisatie die zorgt dat het toegankelijk, mooi en leuk is om aan jezelf te werken. BodieBoost wilt ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en op die manier bijdragen aan het innerlijke deel van schoonheid. Intrinsieke motivatie is een belangrijk onderdeel van een uiterlijke transformatie, YourConfidenceDay™ laat zien dat een training niet duur, stoffig of moeilijk hoeft te zijn. Kortom een dag met een vol programma, muziek, gezonde lunch, masterclass en goodiebag waarbij alles er goed uitziet en goed verzorgd is, waar je de eerste stappen zet om de beste versie van jezelf te worden.

Charlotte Willems      Tala Stalling

Charlotte Willems                                                     Tala Stalling

“Een BodieBoost YourConfidenceDay™ heeft als missie making a small change in someone’s life en wil stimuleren dat je de beste versie van jezelf wordt. Hoe je over jezelf denkt, is een reflectie op je eetgedrag wat onbewust invloed heeft op jouw afslankproces. To start a journey the mindset needs to be OKAY otherwise you will keep walking in circles (vreetbuien, negatief voelen, dips, elke keer terugvallen, niet je doel bereiken, jojo effect, niet aan je lifestyle kunnen houden). Het is fijn om daar eens en voor altijd mee af te rekenen. Deze dag geeft je de kans om de eerste stap te zetten uit die cirkel.” – aldus Charlotte Willems

De eerste YourConfidenceDay™ BodieBoost editie op 7 april ’13 was een groot succes! 40 Vrouwen hebben deelgenomen aan de ‘BodieBoost YourConfidenceDay™ en gaven de dag gemiddeld een 9. De data voor de nieuwe edities zijn bekend: zaterdag 18 mei en zondag 26 mei aanstaande. De verkoop is in volle gang voor deze edities en er zijn maar 40 plekken per BodieBoost YourConfidenceDay™ beschikbaar. Gezien de huidige interesse verwachten wij dat de ticketverkoop snel zal gaan. Let Boost (your confidence)!

BodieBoost & YCD™ Team

Data nieuwe BodieBoost YourConfidenceDay™ edities:

Zaterdag 26 mei
Zondag 26 mei
Prijs per ticket: €89
Tijd: 10.30 – 17.30
Lokatie: Utrecht (binnenstad)

Ticketverkoop: www.yourconfidenceday.com

BBYCD sponsoren: Grazia , MargrietBobbleInstituut BlankestijnPlukfruitTeabarWinecast.comHelloFreshCosmopolitanVanavonduit.nlPureologyVlaamsch Broodhuys

De 40 dames die samen met mij op 7 april deze Confidence Day training volgden, hebben het als zeer positief ervaren net als ik. Hier lees je een samenvatting over deze ervaringen:

“De dag kreeg als cijfer een 9. Dat het leuk ging worden wist ik, dat het bij heeft kunnen dragen aan het zelfvertrouwen voor de vrouwen die BodieBoost volgen hoopte ik, maar deze reacties hebben alle verwachtingen overtroffen!” – Charlotte Willems bedenkster van de BodieBoost afslankmethode. Zonder de hulp van de sponsoren had deze dag niet zo’n groot succes kunnen worden! Wij willen hen daarom bedanken voor alle inzet en steun die zij ons gaven om deze eerste editie van YourConfidenceDay™ tot een groot succes te maken. Er zijn alweer aanmeldingen voor de volgende edities en maar 40 plekken per YourConfidenceDay™ BodieBoost editie.

Charlotte en Fleur

De organisatie heeft een mooi magazine gemaakt waar je nog meer kunt terug lezen over de Your Confidence Day. Aan het einde van de dag krijg je namelijk een hele fijne, goed gevulde goodiebag mee. Erg leuk cadeautje na een intensieve dag. Het programma en alle extra informatie kun je terug lezen op de site van de Your Confidence Day site. In het magazine lees je ook nog eens allemaal quotes van de deelnemers van 7 april.

Denk jij dat je iets zult hebben aan zo’n training?

Vertel het mij in de comments. Als je nog vragen hebt over deze dag, stel ze en ik zal deze graag voor je beantwoorden!

xoxo Fleur