StylecaseNóg een beautybox in Nederland!

We hebben er inmiddels een hele reeks van, maar nu komt er nóg eentje bij. De Stylecase, een beauty box die wordt uitgegeven door RTL. Jeetje, alweer een box erbij?! Nou ik ben er wel erg nieuwsgierig naar en heb de box al besteld. De Glossybox heb ik vorige maand opgezegd en de Beautybox bevalt nog steeds heel erg goed. Nu kan ik me dus gaan verheugen op de Stylecase! En in dit artikel vertel ik jullie alvast wat je kunt verwachten van deze box én vertel ik over alle overige boxen die je ook in Nederland had en hebt.

Welke boxen kent of kende Nederland sinds deze hype is losgebarsten?

De Mooi GLOSSYBOX - november 2012

  • Glossybox: de eerste beautybox in Nederland. Lancering was in november 2011 en ik ben abonnee geweest vanaf februari t/m november.

Beauty box mei 2012

  • Beautybox: sinds december 2011 en vierde net dat ze een jaar bestaan.

Truly yours box

  • Trulyyours box: sinds januari 2012 bestaan zij. Wanneer ik naar de review foto’s en unboxing video’s kijk van deze box, weet ik weer waarom ik heb gekozen voor de Beautybox afgelopen voorjaar en niet de trulyyoursbox.
  • Blendbox: deze box is nooit uitgekomen en heeft redelijk netjes (na de grote FAIL van een slechte service én waardeloze inhoud – er bleken nep MAC producten in te zitten en producten van andere merken waarmee ook geen samenwerking van bekend was volgens die merken – die alleen was bezorgd aan een beautyblogger ter review) alle abonnees terug betaald. De blendbox was nooit verstuurd na de slechte berichten op facebook over wat er allemaal mis zou zijn met de inhoud. De homepage van de Blendbox was al snel offline. Nu heb ik gelezen op social media dat de oprichter van de Blendbox bezig is met een nieuwe onderneming… weer een box maar dan met lingerie. Ik trap hier niet meer in en laat het aan me voorbij gaan. Hopelijk jullie ook! En waarschuw elkaar even hierover als je iemand erover hoort. Zodat er niet weer gedupeerde zijn zoals met die blendbox het geval was.

Fashion box Fashion box

  • Fashionbox: heeft slechts 1 editie gekend en had in mijn ogen een crapy inhoud. Drie oude tijdschriften waarvan ik er al 2 in huis had, nagellak trio set die geschikt is voor tieners, gevlochten armbandjes die ook meer voor de jongeren zijn. De overige producten waren dan wel leuk: zelfbruiningsspray, hiel beschermende ‘zooltjes’ van het merk Lady’s Secret en de rest weet ik niet meer. Ik wil heus niet negatief zijn, maar er moet wel even bij vertelt worden dat deze box stopte ‘vanwege de crisis’. Echter is het behoorlijk misleidend om op de persfoto’s merken te laten zien met producten die verwachtingen scheppen, die dan vervolgens totaal niet worden behaald. Je ziet op de bovenstaande foto’s allerlei producten waarvan er niet één in de eerste editie aanwezig was. Dan moet je toch bedenken of het niet een soort truc is geweest om snel geld te verdienen. Waarschijnlijk niet de opzet, maar dat gevoel wordt hiermee wel gegeven aan de consument, de abonnees die zich toch wel beduveld voelen na zo’n excuus mail dat de stekker eruit is getrokken. Blijven vreemde praktijken dit soort acties 🙁 Spijt dat ik had van deze bestelling… en helemaal gezien ik er nog wel een blogpost over had geschreven voordat de box werd gelanceerd. Het is dus echt oppassen geblazen voortaan!

By Vicky box

  • By Vicky: een box met vooral make-up producten. Hier heb ik nog weinig over gelezen of gehoord. Kan er dus ook niets zinnigs nog over vertellen. Via google kun je een aantal reviews vinden. Het lijkt me zeker wel een interessante box, met veel mooie merken en soort producten, vooral voor bloggers om te revieuwen. Dat is waar By Vicky ook op inspeelt. Daarnaast is het erg leuk om te zien dat van iedere verkochte box, een vast bedrag als donatie wordt gegeven aan een goed doel.

Stylecase - beauty box rtl

  • Stylecase: RTL doet mee met de box rage en start nu een eigen cosmetica box. Hieronder lees je meer over deze nieuwe box! Afbeeldingen, video en allelei interessante informatie die ik kon terug vinden op internet volgen hieronder.

Wat kunnen we verwachten van de Stylecase box?

Hun promo filmpje:

Bron: Stylecase from Stylecase on Vimeo

‘Stylecase laat je kennismaken met de favoriete beautyproducten van de sterren, visagisten en haarstylisten uit de showbusiness. Door een abonnement op Stylecase te nemen, ontvang je maandelijks een stijlvolle giftbox gevuld met een mix van make-up, parfum, gezichts-, huid- en haarverzorging. Stylecase is elke maand weer een cadeautje voor iedere vrouw!’

Je kunt kiezen voor een maandabonnement (€14,95 inclusief verzendkosten), een half jaar abonnement (€74,75, de korting is dan precies twv 1 box) of een jaar abonnement (€149,50 de korting is bij deze precies 2 boxen). Iedere maand opzegbaar wanneer je kiest voor een maandelijks abonnement, maar let wel op dat je bij opzeggen rekening houdt met de datum. Het kan zijn dat je dan nog 1x voor een box zult moeten betalen omdat ze het dan niet meer tijdig kunnen verwerken. Al je vragen over de abonnementen en meer, lees je terug op de FAQ van de stylecase.

Voor alle duidelijkheid heb ik even alle belangrijke punten die interessant zijn mocht je abonnee willen worden:

Waarom Stylecase?
Als een persoonlijke beautycoach laat Stylecase je kennismaken met de beautygeheimen van de sterren. Voor een bedrag van € 14,95 per maand (inclusief verzendkosten) krijgen abonnees elke maand een stijlvolle giftbox thuisgestuurd met een mix van luxe producten op het gebied van huidverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, make-up en parfums. Behalve een maandelijks cadeautje, bezorgt Stylecase je ook even tijd voor jezelf.

Welke merken zitten er in Stylecase?
Stylecase werkt alleen maar met topmerken. Ons doel is zoveel mogelijk samenwerkingen met exclusieve merken aan te gaan, zodat we onze abonnees elke maand met de nieuwste en meest luxe producten kunnen verrassen.

Hoeveel producten zitten er in Stylecase?
De inhoud van Stylecase zal variëren van 5 tot 8 beautyproducten.

Weet ik vooraf welke producten er in de nieuwe Stylecase zitten?
Nee, want we willen je natuurlijk wel verrassen als je de nieuwste Stylecase thuiskrijgt.

Is de inhoud van Stylecase elke maand anders?
Ja, de inhoud van Stylecase varieert per maand, zodat deze elke keer weer een verrassend cadeautje voor jezelf is.

Hoe weet ik of de producten in Stylecase bij mijn huidtype passen?
De producten in Stylecase zijn geschikt voor alle huid- en haartypen, zodat al onze abonnees er plezier van hebben. In de toekomst willen we specifieker gaan inspelen op de wensen en behoeften van de abonnees. Houd onze website daarom goed in de gaten.

Wat kost een abonnement bij Stylecase?
Voor het maandabonnement wordt er eenmalig € 14,95 van je rekening afgeschreven.
Voor het halfjaarabonnement (6 x Stylecase) betaal je eenmalig € 74,75.
Voor het jaarabonnement (12 x Stylecase) betaal je eenmalig € 149,50.

Hoe beëindig ik mijn abonnement op Stylecase?
Je kunt je abonnement op Stylecase op elk gewenst moment stopzetten door een mailtje te sturen naar: klantenservice@rtlstylecase.nl. Zeg je vóór de 1e van de maand (bijvoorbeeld februari) het abonnement op, dan krijg je die maand (februari dus) al geen Stylecase meer. Als je ná de 1e van de maand opzegt, krijg je in die zelfde maand nog wel een Stylecase en zal er dus ook nog abonnementsgeld worden afgeschreven. Het halfjaarabonnement stopt automatisch na 6 maanden en het jaarabonnement stopt automatisch na 12 maanden.

Wanneer ontvang ik Stylecase?
Stylecase wordt altijd in de tweede helft van de maand verstuurd. Je ontvangt een mailtje zodra de giftbox met beautyproducten naar je verstuurd is.

Waarom ík deze stylecase box heb besteld? De glossybox was niet helemaal meer wat ik ervan verwachtte (november was mijn laatste box) en de Beautybox is nog steeds echt een super cadeau iedere maand, eentje waar ik dus nog steeds enorm fan van ben. Nu kan ik natuurlijk niet op elke box een abonnement nemen (kán wel, maar dan wordt het me te gek)… een nieuwe testen zoals deze van rtl4, tja, die kans kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Nieuwsgierig als ik ben én een echte beauty addict, was de beslissing snel gemaakt. Daarnaast kan ik hierdoor weer dit nieuws met jullie delen dmv reviews!
Stylecase

En hupsakee, ik ben nu weer abonnee van 2 boxen. Het is een maandelijks abonnement, wat inhoudt dat het geld automatisch van mijn rekening wordt afgeschreven. Mocht ik het abonnement willen opzeggen, dan kan dat gewoon. De boxen zelf vind ik ook nog eens erg handig en mooi. Tot nu toe gebruik ik alle boxen voor mijn make-up, daar berg ik het in op. Daarnaast stel ik zelf leuke boxen samen en geef ik deze regelmatig cadeau aan familie of vriendinnen. De boxen zelf krijgt dus steeds een tweede leven 😉 Mocht deze box mij nou enorm bevallen, dan kan ik altijd het omzetten in een half jaar abonnement of een jaarabonnement. Eerst wil ik eens onderzoeken wat het mij gaat brengen en of ik de inhoud de €14,95 waard vind.

Ik maak altijd een klein sprongetje wanneer de PostNL man weer aanklopt bij ons aan de poort! Het uitpakken is leuk en steeds een verassing. Voor reviews film ik het soms zelfs voor een unboxing video en een andere keer maak ik er foto’s van. Zo kunnen jullie meekijken naar de inhoud en zelf zien wat je ervan vindt.

Ben jij al abonnee van een box? Ja, welke? Of zo nee, wil je abonnee worden?

De linkjes om naar de sites te gaan van de verschillende boxen heb ik toegevoegd in het overzicht helemaal bovenaan dit artikel. Wil je zien wat de inhoud was van de boxen waar ik reviews over heb geschreven, klik dan op onderstaande linkjes:

Hier een kleine selectie van wat foto’s die ik maakte om de ontvangen boxen te reviewen:

Glossybox Glossybox

Glossybox Glossybox

De Fashion box editie 1 Beautybox

Glossybox augustus 2012 14 Glossybox augustus 2012 26

Uiteraard zal ik jullie op de hoogte brengen van de inhoud van de Stylecase box! Ik verwacht deze in januari te ontvangen. Dan zal ik snel foto’s maken óf een unboxing video opnemen.

Fijn weekend alvast allemaal of fijne vakantie als je dat hebt! Tot snel weer, xoxo Fleur