HOERA! CHRISTY HEEFT GEWONNEN!

Gisteravond sloot de deelname voor de winactie voor de Shoppingbag. De winactie is mogelijk gemaakt door de webshop MOSHje gemaakt. Ik kan nu de winnares bekend maken: Christy! Van harte gefeliciteerd Christy. Er is een mailtje naar je onderweg en je kan alvast een shoppingbag uitzoeken die het beste bij jou past.

MOSHje en ik willen iedereen bedanken voor het deelnemen aan deze winactie. Ik vond het erg leuk om samen te werken met de webshop MOSHje.nl.

Allemaal reuze bedankt voor het volgen via facebook, twitter en/of Bloglovin’. En natuurlijk ook bedankt voor de feedback die jullie hebben gegeven aan MOSHje. Ze hebben de reacties allemaal gelezen en zullen het meenemen in hun werk.

Christy: heel veel plezier met je shoppingbag! Je zult al snel merken dat de shoppingbag super handig is want je kan het overal mee naar toe nemen in je handtas. Gemakkelijk opgevouwen tot een klein pakketje met een handig sluiting en het weegt niets. Zo zul je altijd een extra tas bij je hebben wanneer je boodschappen gaat doen of gaat shoppen. In plaats van een plastic tas aan je hand, kun je nu fashionable rondlopen met een hippe shopping(eco) bag 🙂 Scheelt een hoop plastictasjes die je thuis vaak direct weggooit.

TWITTER WINACTIE

Naast deze winactie had ik tussendoor ook nog een twitterwinactie. Deze is gewonnen door Elien (2Elien). Van harte gefeliciteerd Elien. Jij hebt een lipgloss (pink-a-lada) van Sephora en een paar oorbelletjes gewonnen van Six. Deze zijn naar jou onderweg en zul je nog deze week ontvangen als alles goed gaat met de bezorging. Alvast heel veel plezier met je prijs!

Niets gewonnen? Niet getreurd, er komen nog meer winacties. Op twitter zal ik snel weer een winactie houden. En op de site zal er ook snel weer een winactie komen. Wat ik zal weggeven? Dat is nog een verrassing! xoxo Fleur

PS de foto is gemaakt met mijn iPhone, daarom is ‘ie niet zo scherp. Ik vond deze kleur zo mooi, dat ik er meteen 3 stuks van heb gekocht. Haha, hoezo make-up shopverslaafd? 🙂

Bron afbeelding tas: www.MOSHje.nl