PARTY TIME

Als je een vaste lezer bent van mijn blog, dan is het je zeker weten niet ontgaan! Vrijdag 3 mei lanceerde ik mijn nieuwe site. Na drie jaar bloggen op fleursbeautytipswordpress.com (een gratis site), werd het echt tijd voor een eigen domein. En zie hier het resultaat! Om deze twee persoonlijke mijlpalen te vieren, organiseerde ik een Event op 3 mei. Een Beauty feestje waarbij ik familie, vrienden, (zaken) relaties, medebloggers en bezoekers had uitgenodigd. Het was heel gemoedelijk en knus, een Beauty avond precies zoals ik het wilde, lekker persoonlijk. Een avond met lekkere welkomstdrankjes, hapjes en veel beauty natuurlijk! Hoe wij deze avond hebben beleefd lees je verder na de klik…

20130506-102435.jpg 20130506-102429.jpg

Mijn zus en ik werkten aan de laatste technische onderdelen om de lancering soepel te laten verlopen. Alle aankleding voor het feest stond klaar in de hal en ik had ’s middags tijd om te tutten in de badkamer.

20130506-102451.jpg 20130506-102500.jpg

– De boeketten die we meenamen. Heel charmant: een masker en papillotten in mijn haar! –

Om 18:00 kwamen mijn ouders en ik aan op de locatie in Utrecht, Café Hofman aan het Janskerkhof. Mijn zus, haar vriend en BFF Solange zaten al op het terras in het zonnetje. We aten een lekker hapje en toen was het tijd om alles in te richten en gereed te maken voor het Event.

Er was nog even iets mis met de beamer – dikke stress – maar gelukkig loste de bedrijfsleider dit op nog voordat het feest begon. Tussen 19:30 en 20:15 kwam iedereen binnen gedruppeld. De deur naar het terras stond lekker open, want het was echt prachtig weer deze dag. De welkomstdrankjes en beauty stands stonden klaar… Ik werd echt overvallen door alle leuke & mooie cadeaus die ik kreeg, super lief! Voelde me net jarig zo erg werd ik verwend.

20130506-102527.jpg 20130506-102554.jpg

– Mooi boeket dat ik kreeg van Yasmine en Rosa / De welkomst drankjes, prosecco Scavi & Ray (foto gemaakt door collega blogger Anne

Fleur's Beautytips Event

– Hedda bracht hier bij Marga een minerale foundation aan –

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event– Mijn lieve ouders –

Fleur's Beautytips Event– Mary lakte Thessa haar nagels met een mooie gel nagellak. Deze lak blijft minimaal 2 weken netjes zitten –

Fleur's Beautytips EventDe dames konden dus gel nagellak laten zetten bij Mary haar stand en de minerale make-up verzorgde Hedda. Deze dames runnen samen een salon in Zoetermeer – Allround Beauty Trends – waar ik in februari een kijkje mocht komen nemen. Deze avond hebben zij keihard gewerkt om de dames te verwennen.

Fleur's Beautytips EventFleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event– Even kijken in de spiegel hoe de minerale foundation eruit ziet in daglicht –

Fleur's Beautytips Event– Collega bloggers Yasmine en Rosa

Fleur's Beautytips Event– Met jeugdvriendin Marga –

Fleur's Beautytips Event

– En jeugdvriendin Solange –

Fleur's Beautytips Event

– Cindy (testpanellid) met haar frisse groene blazer. Was wel leuk om te zien dat meer mensen fris groen droegen deze avond want dat is de hoofdkleur van mijn nieuwe lay-out –

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event

Om ongeveer 20.30 lanceerde ik de nieuwe site op de beamer! Na een korte speech drukte zus Merel op de knop en tadá, daar verscheen ‘ie dan. Wauw wat was ik blij en ook wel opgelucht dat alles goed was gegaan. Helemaal trots stond ik daar met iedereen mee te kijken naar deze unieke, frisse nieuwe lay-out.

Fleur's Beautytips Event

– Gras, Sanne en ik bekeken eens goed de nieuwe site op de beamer –

Een klein uurtje later was het zover, iedereen had de lootjes ingevuld met hun naam en ik trok de 6 winnaars. Ik gaf 5 goed gevulde goodiebags weg en Vicky verlootte een By Vicky box.

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event– Alle blije winnaars bij elkaar, van links naar rechts en boven naar onder: Esther, Vicky, Jacqueline, vriendin van Jaqueline, Yara (van By-Yara), ik, Marga en Anouk –

Fleur's Beautytips Event

– Anouk won de By Vicky box –

Fleur's Beautytips Event

– Hier zie je een deel van de inhoud van een goodiebag

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event

– De dames bekeken nieuwsgierig de inhoud van de goodiebags

Fleur's Beautytips Event Fleur's Beautytips Event

– Sanne liet zich ook een minerale foundation aanmeten –

Fleur's Beautytips Event– With My Lovely Girlfriends Solange en Cathelijne –

Fleur's Beautytips Event

Fleur's Beautytips Event– En Lovely Friends Nanette & Maaike (testpanellid) gezellig op de foto –

20130506-102507.jpg

Om een uur of 23:00 ruimden we de beauty stand op en nam ik afscheid van alle lieve mensen. Wat was dit een super geslaagde toffe avond! Zo’n avond wil ik wel vaker organiseren, want beauty delen met anderen is zo ontzettend leuk. Het liefst zou ik zelf visagie en haarstyling doen. Maar als je gastvrouw bent dan kan dat natuurlijk niet. Volgende jaar weer? Ik stroom over van de ideeën, zoals make-up workshops en meer events…. maar dat komt allemaal pas later dit jaar of volgend jaar. Eerst moet ik mijn diploma halen en dan kan ik dit soort plannen gaan realiseren.

De avond was voor mij trouwens niet direct afgelopen. Vriendin Tessel moest tot laat werken bij de buren en kwam hierna nog gezellig langs. We dronken met Maaike nog een paar drankjes en daarna gingen we samen een ouderwets Utrechtse stapavond tegemoet. Super gezellig aangezien ik Tessel al zeker een jaar niet had gezien door haar buitenlandse werkzaamheden.

20130506-102534.jpg 20130506-102527.jpg

– De volgende dag kon ik thuis nog een week lang lekker nagenieten van alle prachtige bloemen! –

Deze avond was een groot succes dankzij grote zus Merel, Mary & Hedda, alle sponsoren en natuurlijk alle familie, vrienden, zakenrelaties, collega’s bloggers en bezoekers. Jullie maakten deze avond voor mij echt heel speciaal!

A very BIG thank you goes out to:

Merel voor alle uren die zij stopte in het mogelijk maken van de prachtige lay-out en technische uitleg.

Hedda & Mary van salon Allround Beauty Trends verwende ons met mooie nagels en minerale make-up & de cadeaubonnen voor de goodiebags

Café Hofman voor alle goede zorgen tijdens deze beauty avond

Vicky van By Vicky voor de bijdrage van een mooie box twv ruim €30

Tessa van Shop By Thessa voor de brijdrage aan de goodiebags

Farouk Systems voor de mooie CHI travel setjes in de goodiebags

Zonnebrillen.com voor de cadeaubonnen twv €25 in de goodiebags

La Folie Bodyfashion voor het leuke pakketje in de goodiebags (cadeaubon + lingeriewaszakjes)

Glamour voor tijdschriften in de goodiebags

Webshop Pure Dead Sea Minerals voor de vele samples in de goodiebags

ICI PARIS XL voor de goodiebags en samples

20130506-102444.jpg

Jan voor het maken van alle foto’s deze avond, hier ben ik echt mega blij mee. Mijn ouders wil ik bedanken voor alle hulp met de voorbereidingen. Natuurlijk wil ik alle aanwezigen bedanken voor de betrokkenheid, de lieve cadeaus & gezelligheid. Ik genoot er dik van! Zonder jullie allemaal was deze avond niet zo geslaagd geweest, dus nogmaals: ontzettend bedankt allemaal!

Wegens de lancering kwamen er leuke winacties online:

Een gaaf Triwa horloge die ik weg mocht geven namens Kish.nl, een mooie Clarins beauty pakket geschonken door Belissima en het door Charlotte Willems gesigneerde BodieBoost boek.

Er komen nog drie gave winacties online: shoptegoed van Sans-online & Glashanger.nlen…

Zeer binnenkort geef ik een HUGE Sephora palette weg!

Deze laatste winactie zal lopen via Facebook en zal ik via de site ook nog aankondigen. Het Sepohora palet kocht ik een paar maanden geleden voor mezelf, maar óók eentje extra voor jullie! We blijven dus nog even lekker in de feestsfeer hangen. Hopelijk vonden jullie dit verslag leuk over mijn Event en zijn jullie blij met alle winacties.

Tot snel weer, xoxo Fleur