Maak kennis met UNITE!

Afgelopen voorjaar was ik op mijn allereerste Event als genodigde blogger. Mijn blog heeft nog niet ontzettend veel vaste (en unieke) bezoekers waardoor ik nog niet zo vaak word uitgenodigd door de PR bureaus. Dus toen deze uitnodiging binnenkwam in mijn mailbox, was ik enorm verrast, blij en ook dankbaar voor deze kans. Hoe gaaf is het om gevraagd te worden hiervoor en dan je helemaal te vergapen aan mooie demonstraties, mooie verhalen te horen en nieuwe producten te ontdekken! Vandaar alsnog deze blogpost met veel foto’s en laat ik jullie kennismaken met het (luxe) kappersmerk UNITE.

Het Event was op maandag 14 mei en gelukkig kon ik die dag want normaal stond ik voor de klas les te geven. Het was een gaaf Event waarbij ik kappers live op het podium prachtige kapsels heb zien knippen en stylen. Opvallende fashion en make-up kwam voorbij en er werd een om alles aan elkaar te verbinden vertelde Dennis Kil ons een prachtig inspirerend verhaal.

UNITE is een luxe, exclusief haarverzorgingsmerk uit Amerika, dat geliefd is bij sterren zoals Demi Moore, Victoria Beckham, Eva Longoria, Kim Kardashian, Cameron Diaz, Heidi Klum en Sienna Miller. Tijdens deze middag zou de eigenaar en oprichter van UNITE, Andrew Dale een exclusieve preview geven van de allerlaatste haartrends en haarproducten. Andrew is een van de meest gewilde haarstylisten van diverse A-list celebs en heeft veel grote shows tijdens internationale fashionweeks op zijn naam staan.

Note over de kwaliteit van de foto’s: ik zat niet heel erg vooraan en ben niet naar voren gelopen om mooiere foto’s te maken zoals de pers dat wel deed. Niet alle foto’s zijn daardoor van de hoogste kwaliteit =)

Deze twee jonge mannen heette ons welkom en vertelde ons wat ons allemaal te wachten stond….

Op deze foto (boven) zie je Andrew Dale. Hij is de man achter het merk UNITE. Hij vertelde ons eerst de geschiedenis van UNITE en waar het merk voor staat. Zoals ik al eerder schreef, UNITE wil jou vooral luxe laten ervaren, waardoor Hollywood sterren het graag gebruiken (wat meer een mooie reclame stunt is voor het merk). Dat het een luxe product is, kan ik beamen, het ziet er luxe uit en over het gebruik kan ik nog niet veel verklappen, maar fijn is het zeker =) (daar volgt nog een review over).

Wat is het doel eigenlijk van het Event, ‘UNITE Brand Preview’? UNITE wil graag de kappers opleiden en betrokken zijn bij de salons. Daarom gaven ze veel demonstraties op dit Event en werd uitgeroepen welke kappers in de leer mochten bij UNITE. Andrew Dale en Gary Glossman gaven een demonstratie dmv een twee modellen die zij nieuwe kapsels werden aangemeten. Daarvoor nog werd ons een mooi verhaal verteld door Dennis Kil . En om het verhaal extra kracht te geven, zagen wij styling demonstraties tussendoor. Modellen kwamen het podium op met passende muziek en werden vervolgens gestyled door allerlei kappers. Dit was erg leuk om te zien, veel haarlak en af en toe een borstel erover om het haar opnieuw te touperen en weer haarlak =D.

Tamara Elbaz vertelde ons bondig hoe haar samenwerking met UNITE tot stand was gekomen. Tamara is oprichtster van ‘Silk-PR, Events & Models’ en organiseerde dit event. Misschien ken je Tamara wel van het RTL5 programma ‘De Modemeisjes’ waarin zij samen met haar vriendinnen en partners in crime Maria Tailor en Josh Veldhuizen ons een kijkje geven in hun drukke levens.

Deze dames worden nu opgeleid door UNITE, zij gaan workshops volgen en daardoor natuurlijk veel bijleren wat zij goed kunnen toepassen in de salons waar zij werkzaam zijn. Bijleren en op de hoogte blijven van de nieuwste trends is in dit vakgebied erg belangrijk.

Herken je Eduard Meijerink van dat kappers programma van vorig jaar?

Hier kon ik alle dames nog even goed op de gevoelige plaat vastleggen. We kregen de gelegenheid om ze allemaal nog even goed te bekijken. Nu volgen er dus ook wat close-ups.

Wow! Dat is nog eens een rock chick haha!

Andrew vertelde ons trots over het serum met argan olie van UNITE. Deze kreeg even extra de aandacht en wij hebben allemaal het product mogen ontvangen in onze goodiebag!

Mooie verpakking niet waar? De uitstraling is al helemaal goed, ben jij ook al zo benieuwd naar de werking? Ik zal het serum met argan olie lekker veel gaan gebruiken zodat ik een mooie review voor jullie kan schrijven. In de review zullen jullie uiteraard alles te weten komen over de ingrediënten, hoe het product werkt en of ik het kan aanbevelen =) Uiteraard zal ik dan ook vertellen over de prijs en de verkooppunten.

Dat waren veel foto’s hè en dan heb ik maar de beste eruit gehaald zodat het aantal nog mee zou vallen =) Hopelijk hebben jullie een goede impressie gekregen van het Event op deze manier.

Wat vinden jullie van de kapsels en de make-up?

Hebben jullie al gehoord van het merk UNITE? En kennen jullie al serums of andere producten met argan olie? Vertel erover in de comments!

Vinden jullie dit soort blogpost leuk om te lezen? Zal ik vaker verslagen schrijven van Events of ervaringen met beauty en fashion? Laat het mij vooral weten door een reactie achter te laten, zo kan ik meer rekening houden met jullie wensen. Het is natuurlijk wel afhankelijk van of ik word uitgenodigd voor Events, maar dan weet ik vast of jullie dit soort verslagen leuk vinden om te lezen. Ik heb bijvoorbeeld nog een blogpost klaar liggen waarin ik vertel over het Dotts & Welness Event. Daar ben ik heen geweest met mijn zus. Zal ik dat verslag snel afschrijven en plaatsen?

Oh en misschien had je het al door, maar er was al wel een foto eerder voorbij gekomen waarop je mij kon zien op dit Event van UNITE. Helaas had ik mijn jas nog aan toen de fotografe mijn foto nam…. jammer want mijn jurkje is daardoor niet te zien.

De facebook pagina van UNITE kun je volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

xoxo Fleur

PS nog een grappig detail van deze dag. Ik had super hoge hakken aan (wat ik niet zo vaak draag 10cm) en toen ik weer vertrok, heb ik heel snel bij de receptie van het hotel mijn hoge pumps uitgetrokken en ze verwisseld voor andere zwarte pumps met láge hak haha. Nog wat meer oefenen dus ….