ME WANT!

Zoals jullie mischien al wisten, ben ik dol op boots. Shoppen doe ik graag, alleen is mijn budget erg beperkt de laatste maanden. Dan maar eens een poosje ‘kijken niet kopen’ =D Ik heb heerlijk online geshopt zonder ook maar iets af te rekenen (soms was de verleiding wel groot geef ik eerlijk toe). Van de leukste items heb ik inspiratie collages gemaakt. Wie weet helpt het jou een beetje als je opzoek bent naar leuke stoere boots voor deze winter (veel zijn in de sale)…

Allerlei nieuwsbrieven stromen mijn mailbox binnen met leuke kortingcodes of sales die zijn begonnen. Tijd om eens te neuzen naar leuke fashion items! Ik heb al zoveel leuke laarzen dat ik besloot me eens in te houden. Maar ik vind het wel altijd leuk om te kijken ook in de winkelstraat loop ik af en toe ergens naar binnen om even te passen. Zo trok ik gisteren boots aan waarvan ik dacht dat ik ze geweldig vond, maar die zaten helemaal niet mooi. Kon ik ze meteen vergeten haha.

Neem maar eens een kijkje naar de boots die mij direct opvielen uit de hele reeks nieuwe en sale collectie van Invito, Dolcis en Manfield:

 Collage schoenen boots 1

1. Dolcis taupe enkel laarsjes met stoere studs (nepleer) bij Intreza in de sale van €49,99 voor  €24,95
2. & 3. Invito leren laarsjes in het zwart of taupe €119
4. Invito stoere leren zwarte boots van €119,99 voor €89,99

Collage schoenen boots 2

1. & 2. Invito stoere zwarte en cognac enkel laarsjes €119,99
3. Manfield leren cognac laarzen van €149,99 voor  €99,99 (alleen nog in maat 40 in de online shop)
4. Manfield zwarte leren enkellaarsjes van Jones Bootmaker van €129,99 voor €79,99 (alleen nog maar in maat 39 in de online shop).

Collage schoenen boots 3

1. Manfield beige leren enkellaarsjes van €129,99 voor €79,99
2. Invito cognac leren enkellaarsjes van €119,99 voor €59,99
3. & 4. Invito stoere lange laarzen van €149,99 zwart of roodbruin voor €79,99 en voor €59,99

Ben jij nog opzoek naar fijne boots?

Naar wat voor een soort boots gaat jouw voorkeur uit? Ik zal binnenkort eens een video opnemen met al mijn schoenen, dan zie je meteen wat ik zoal heb weten te verzamelen en welke het lekkerst lopen. Tot snel weer! xoxo Fleur

PS. Heb je al gezien dat ik een nieuwe pagina heb gemaakt waar ik voortaan kortingscodes en interessante sales op zal bijhouden voor jullie?

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest