FASHIONCHICK PUMP III

Gisteravond was ik bij de Launch party van Fashionchick pump editie III in Amsterdam. Al drie jaar op rij brengt Fashionchick prachtige pumps uit. De strik komt elk jaar weer terug en dit jaar in overvloed!

In restaurant/bar/lounge Little Buddha werd de launch gehouden. Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick, presenteerde alweer de derde editie van de Fashionchick pump. Dit jaar uitgebracht in drie kleuren, rood, zwart en oker geel. Ze zijn geïnspireerd op feest en cocktails hebben de toepasselijke namen gekregen Sunrise Red, A Shot Of Black en Yellow Paradise.

Kijk mee naar de foto’s die ik heb kunnen maken op het feest.

Jammer alleen dat ze waren vergeten om het stickertje onder de schoenen weg te halen. Op de foto’s zie je dat zo goed terug, zonde. Ik vind de pumps erg mooi! Ben erg benieuwd of ze lekker zitten en of het uit te houden is hier een hele avond op te staan.

Tijdens de avond waren er heerlijke cocktails met Cointreau die door leuke barmannen werden verzorgd en heerlijke sushi hapjes werden uitgedeeld. Ik heb genoten van een lekkere Cointreaupolitan buiten op het terras in het zonnetje!

Wil je meer foto’s zien van deze avond (gemaakt door een fotograaf), kijk dan hier.

Productfoto’s van de pumps:

De pumps kun je kopen bij Fashionchick (in de shop van Hypebazaar.nl) of via deze geselecteerde winkels.

We kregen allemaal ook nog een leuke goodiebag (foto volgt nog) mee bij het verlaten van het feest.

xoxo Fleur