WIN ACTIE #1

Hiep hiep hoera! Mijn blog bestaat alweer 6 jaar, yeah! Precies vandaag :). Daarom tijd voor weer een klein feestje voor jullie mijn bezoekers. Om te bedanken dat jullie na al die jaren (of pas sinds kort) blijven terug komen om mijn blogs te lezen. Meerdere winacties heb ik voor jullie in petto, vandaag startde eerste. Als je mee doet, maak je kans op een mooie fles parfum Alien van Thierry Mugler. Ik vertel je wat meer over een van mijn favoriete geur van de afgelopen jaren. Doe je mee? Lees dan snel verder …

De geur Alien vind ik sinds een jaar of vier helemaal geweldig. De noten spreken mij enorm aan en passen bij mijn karakter. Spannend, krachtig/pittig en een tikje zwoel. Mijn vriendin Solange liet mij kennismaken met de parfum Alien van Thierry Mugler. Zij vond ‘m te heftig en gebruikte hem nooit meer. Mooi, die kon dus naar mij worden doorgeschoven. Sindsdien ben ik fan. Zo erg dat ik een nieuwe kocht van deze parfum die ik kan navullen. Die ligt te wachten in mijn back-up stash totdat mijn huidige flesje op is. Daarnaast kocht ik ook nog twee flesjes van de eau de toilette variant van Alien waarvan eentje een special edition. Die is zelfs nóg lekkerder omdat die iets lichter en daardoor frisser is. Ideaal voor de lente en zomer.

Alien parfum Thierry Mugler 1Alien parfum Thierry Mugler 2 Alien parfum Thierry Mugler 3

Klik op bovenstaande afbeelding om te vergroten zodat het beter te lezen is.

Alien parfum Thierry Mugler 4

Informatie op de verpakking.

De topnoten bestaan uit bloemen en jasmijn, de hartnoten uit mos en hout en de basisnoten uit amber. Verder zit er ook vanille, sandelhout, citrus, meloen, perzik en pruim in de geur. Hij is te omschrijven als oriëntaals en houtachtig. Mysterieus en een beetje zwaar is ‘ie. Vanille vind ik normaal nooit zo lekker in geuren, maar deze geur is gewoon perfect. Vooral voor een avondje uit. Voor overdag vind ik ‘m wel iets te heftig. Ik ben daarom altijd zuinig met opspuiten, twee pufjes zijn voldoende.

Vind jij de parfum Alien van Thierry Mugler ook helemaal het einde, doe dan vooral mee. Je kunt natuurlijk ook voor een vriendin meedoen als je weet dat dit haar lievelingsluchtje is.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken: je mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje bij je comment en mij vertellen waarom je deze parfum zo graag wilt winnen. Wat vind jij zo lekker aan deze geur? Heb je er bijvoorbeeld leuke herinneringen aan? Of wil je die graag nog gaan ontwikkelen wanneer je deze geur wint? Geef je op vóór 18 mei 2016 23:59. De winnaar krijgt bericht via de mail.

Ga vooral even ruiken bij de parfumerie als je de geur nog niet kent. Het is namelijk een topper, maar je moet er wel van houden. Smaken verschillen nu eenmaal. Zo vind mijn vriend deze geur niet lekker ruiken (helaas).

Niet verplicht natuurlijk, maar wel erg leuk als je het doet: volg mij via social media op TwitterFacebookBloglovin’.

Heel veel succes! Tot snel weer, xoxo Fleur

EDIT: De winnaar heeft mail ontvangen.