WIN WIN WIN

Wat een hitte hey de afgelopen dagen… Ik ga je even opvrolijken, want het is de hoogste tijd om beauty pakket 2 weg te gaan geven! Om te vieren dat mijn blog 8 jaar bestaat, ik jarig was en ik het bloggen na een (lange) pauze weer heb opgepakt, geef ik mooie prijzen weg. Vandaag een pakket dat ruikt naar kokos. Vier beauty producten die goed passen bij het prachtige weer van nu. Lees snel verder wat er allemaal in zit en hoe je kunt winnen….

Het zomer Beauty pakket 2 bevat vier producten die allemaal de geur kokos bevatten:

  1. Een voedend 3 in 1 haarmasker van Garnier Loving Blends twv €6,50
  2. Een voedende shampoo van Garnier Lovind Blends twv €3.30
  3. Een voedende conditioner van Garnier Loving Blends twv €3,50
  4. Byron Bay Coconot oil spray voor het lichaam twv €15,99

Als je van kokos producten houdt, nou dan zit je natuurlijk helemaal goed met dit pakket. Je kunt je haren op en top verzorgen en lekker beschermd van de zon genieten. De waarde van het pakket is ongeveer €30.

Wil je kans maken op deze mooie prijs, doe dan het volgende:

  • Je bent woonachtig in Nederland. Laat in een reactie weten dat je mee doet aan deze winactie en geef een geldig mailadres op in het daarvoor bestemde vakje. Doe dit voor zondag 12 augustus 23:59.
  • Vertel in je reactie wat je leukste zomervakantie herinnering is.
  • Zeker niet verplicht, maar wel leuk als je het even doet: volg mij op social media (links zie je rechts in het menu) en like en deel daar deze winactie eventjes (RT en/of liken bij twitter bijv. en liken en/of delen bij Facebook en Twitter en op bloglovin’ volgen/liken; Je vindt mij onder fleursbeautytips of zonder s).

Heel veel succes! Tot snel weer xoxo Fleur