Lieve lezers

Het is jullie vast opgevallen dat er sinds begin november geen nieuwe blogpost meer zijn verschenen. Dit komt door drukte rond studie/stage. De komende maanden zal ik druk blijven, maar ik ga wel weer regelmatig blogposts schrijven.

Op twitter had ik al aangegeven dat ik graag weer meer wil bloggen en dat ik iets zal doen om het een beetje goed te maken. Ik zal in het begin van het nieuwe jaar een paar winacties houden. Het zal gaan om make-up van Catrice (LE) en een zeer handig beautyboek. Wat precies, dat zullen jullie snel te weten gaan komen in het nieuwe jaar. Ik raad jullie dus aan om de site weer in de gaten te gaan houden. Ook zal ik weer 3x per week blogposts plaatsen.

Ik wil jullie allemaal een fantastisch 2012 toewensen! Een hele fijne jaarwisseling!  Have fun! Proost alvast =D En dat 2012 maar een prachtig jaar mag worden met veel dierbare momenten met jullie geliefden.


Hoe ga jij oud en nieuw vieren?

xoxo Fleur

Bron afbeelding: http://pinterest.com/pin/252834966549844379/