WIN WIN WIN

Yeah! Tijd voor een mooie winactie, om jullie te bedanken dat jullie mijn blog zo trouw zijn gebleven. De laatste tijd heb ik weinig geschreven op mijn blog. En om de weinige updates wat te compenseren, leek het me een goed idee om een mooie goodiebag samen te stellen met leuke producten. Het is de moeite waard om naar de inhoud te kijken en mee te doen… dus kijk snel verder voor foto’s zodat je weet wat de inhoud is (psst alleen een reactie achterlaten is voldoende)…

WHAT’S INSIDE THE BAG?

goodiebag winactie goodiebag winactie

LET’S TAKE A CLOSER LOOK
IMG_9964

1. Ketting van Pieces: Van de webshop Vimodos mag ik een mooie Paris ketting weggeven. Zo eentje heb ik zelf ook en het staat erg leuk als eyecatcher bij een stoere outfit of juist een heel basic outfit.

IMG_9957

2. Eau de toilet van The Body Shop: De geur ‘Love etc.’ geef ik weg. Het is de Sun Kiss editie en een ‘limited edition’ uitvoering. Het bevat 50ml en doet mij sterk denken aan de geur van Davidoff, maar dan zonniger (iets bloemig maar wel met een frisheid). Het past dan misschien niet helemaal bij het seizoen herfst, maar voor de lente en zomer is de geur uitermate geschikt. Bovendien is het flesje zo mooi, dat deze zeker niet misstaat op je ‘beauty-tafel’ of in de badkamer.

3. Armband: Een schattig armbandje met een hanger (sleutel) eraan. Leuk als armcandy!

goodiebag oriflame 1

4. Bronzer van Oriflame: Deze bronzer heeft een prachtig patroon met glitters (geen overspray maar glitters door de gehele bronzer heen) en hij heet Terracotta Powder. Ik geef dit juweeltje weg namens de webshop www.Oriflame.

‘Een fusie van natuurlijke bronstinten en glanzende honing highlights creëert onmiddellijk een zacht gevormde gloed die je verfijning omlijst. De zijdezachte, hoge kwaliteit is geschikt voor alle huidtypen en – tinten, en heeft een door zandduinen geïnspireerd patroon. 9.5 g.’

5. Haarlak van Schwarzkopf: ‘Silhouette’ heet deze haarlak. Het heeft een super hold en is daarom zeer geschikt om je kapsel extra lang mooi te houden. De bus bevat 300ml waardoor je er ontzettend lang mee kunt doen.

6. Sjaal van de webshop Gotta-Haves: Dit is ook een gesponsord product. De webshop Gotta-Haves bestaat al een poosje en nu mag ik deze sjaal met vrolijke sterren weggeven aan een gelukkige winnaar!

IMG_9956

7. Lipbalm van Labello: Deze lipbalm heeft een tintje die heel subtiel te zien is op de lippen. Er zit een spf10 in verwerkt en dus ideaal voor wanneer je tijdens bijvoorbeeld het voorjaar (denk wintersport) wat bescherming kunt gebruiken.

8. Een speldje van Pink Ribbon: Ik heb deze bij de goodiebag toegevoegd omdat oktober Pink Ribbon maand is. Ik heb deze stichting gesteund een aantal jaren en hoop dat zij het gedoneerde geld, dat ik gaf door de goodiebags een aantal keren te kopen, goed besteden. Twee jaar geleden stonden zij in slecht daglicht in de media. Wat hier wel of juist niet van klopt… geen idee. Maar ik probeer altijd een paar keer per jaar een goed doel te steunen. Zo kocht ik verschillende producten uit de webshop van Pink Ribbon. Nu is het algemeen bekend dat de directeuren van goede doelen erg veel geld verdienen. Dat mag van mij wel minder. Maar ik zal er niet teveel op in gaan, want de discussie kan dan eindeloos doorgaan uiteraard. Tegenwoordig geef ik geen geld meer aan Pink Ribbon maar steun ik jaarlijks het Kanker fonds KIKA. Zo was ik afgelopen zomer vrijwilliger voor de Run for KIKA. Iets wat ik vaker wil gaan doen.

Is ‘ie niet mooi gevuld?

goodiebag oriflame 2

Ik heb mijn best gedaan om er een goed gevulde goodiebag van te maken. Allemaal items waar een vrouwenhart sneller van klopt ;). De waarde komt neer op ongeveer 70 euro. En nu komt het mooie: het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achterlaten onderaan deze blogpost. Vertel mij welk product jou het meeste aanspreekt, want dat vind ik leuk om te weten. Handige informatie voor mij voor toekomstige winacties snap ‘ie =D. Geef jouw reactie voor 25 oktober 2014 23:59. Uit alle deelnemers kies ik de gelukkige winnaar. Zorg dus dat je een geldig mailadres opgeeft in het daarvoor bestemde vakje bij jouw reactie. De deelnemers krijgt bericht via de mail in de week van 27 oktober.

Mocht je mij nog niet volgen op social media, dan heb ik ze hieronder even op een rijtje gezet. Niet verplicht dus om mij te volgen uiteraard, maar wel nice voor mij (ps voel je vrij om de winactie te delen via jouw social media):

Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest