GOLD VINGER

Een elegante edelsteen ring, daar hou ik van! Al meer dan 15 jaar draag ik een gouden ring met kleine diamant aan mijn linkerhand. De setting is heel erg fijntjes en klein, helemaal mijn smaak. Nu wilde ik graag aan mijn rechterhand ook een verfijnde ring. Deze edelsteenring vond ik bij Mostert Juweliers. Een hele mooie roségouden ring met een lief klein granaat steentje. Een ring die overal bij past! Dat vind ik erg belangrijk. Lees verder voor mijn uitgebreide review met mijn ervaring over deze ring met natuurlijk eigen gemaakte foto’s…


Op mijn 16e droeg ik heel veel ringen aan beide handen. Van die goedkope zilveren die best wel chunky waren. Leuk maar niet heel praktisch en je smaak verandert natuurlijk met de jaren. Later, zo rond mijn 21ste, kreeg ik een hele mooie gouden ring met kleine diamant, waar ik het net al over had. Super blij ben ik hier nog steeds mee. Een ring die ik ook mag dragen tijdens mijn werk omdat ‘ie lijkt op een trouwring en zo subtiel is.

Een aantal jaren later kreeg ik een mooie steen, een helder blauwe Topaas uit Sri Lanka. Hier liet ik een zilveren ring bij maken met een setting net zoals bij mijn gouden ring. Heel mooi, maar blauw draag ik niet zo vaak, dus niet heel erg praktisch (ja ik houd van kleuren matchen). Verder heb ik nog een prachtige gouden ring met granaat steentjes die als een bloemetje is gezet. Ook heel mooi, maar toch draag ik deze niet zo snel omdat ‘ie zo chique oogt. Deze bewaar ik daarom voor speciale gelegenheden.

Tijd voor iets nieuws dus. Weer een heel verfijnd schattig ringetje die chique is, maar wel elke dag gedragen kan worden. Mostert Juweliers heeft een zeer uitgebreid scala aan ringen, waaronder hele mooie edelsteen ringen. Het was nog best wel lastig om er eentje uit te kiezen omdat ik meerdere ringen zag die passen bij mij. Echter, al gauw bleef mijn aandacht hangen bij deze roségouden ring met granaat. Een heel schattige setting waarin de steen ligt en een hele mooie diepe kleur rood, de bekende granaat kleur.

Als je goed kijkt naar de foto’s, zie je dat de ring mooi is afgewerkt. Het roségoud van de ring is mooi rond en niet scherp en aan de bovenkant, bij de steen is deze smaller. Hierdoor geeft ‘ie de ring die mooie elegante uitstraling. De bolletjes goud rondom de steen zijn mooi rond en geven het die schattige look waar ik zo van houd.

Een kleine steen past goed bij mijn stijl. Ik draag meestal graag zachte kleuren kleding met niet al te veel of drukke printjes. Nu past deze granaat ring bij eigenlijk alle kleuren goed en ook bij alle stijlen. Zo draag ik soms bijvoorbeeld een stoer T-shirt met een leeuwenkop erop of een adelaar. Ook dan gaat dit goed samen. Ik hou wel van een eigen stijl en volg niet perse de huidige trends. Liever maak ik mijn eigen mengelmoesje, zodat het meer eigen is. Dit komt denk ik mijn authenticiteit alleen maar ten goede.

De maat die ik koos is 18mm. Dit wist ik snel te bepalen aangezien mijn linker ringvinger maat 17,5mm heeft. En rechts is in mijn geval iets dikker. Gelukkig was dit goed bedacht, want de ring zit als gegoten. Stel ik raak nog meer kilo’s kwijt (nu sinds januari bijna 6kg afgevallen) en de ring gaat te ruim zitten. Geen man overboord, want dan kan ik ‘m dus gewoon rechts gaan dragen, wat nu overigens ook al kan.

De service van Mostert Juweliers was top. Mijn bestelling kwam heel snel binnen en was helemaal in orde. Als jij opzoek bent naar een mooie kwaliteit edelsteen ring, dan zou ik zeker even een kijkje gaan nemen in hun webshop.

De omschrijving van deze roségouden granaat ring volgens de webshop van Mostert Juwelier:

“Graag een echte eyecatcher? Dan is deze rosé edelsteen ring een mooie optie.

Voeg wat kleur toe aan uw sieradencollectie met deze mooie roségouden edelsteen ring. Deze ring is ingezet met een mooie granaat en heeft een 14-karaat goudgehalte. De levering van deze ring gebeurt inclusief sieradendoosje en kan indien gewenst ook met een mooie geschenkverpakking. Zo is dit sieraad een prachtig cadeau, dat zeker in de smaak zal vallen. De ring heeft een breedte van 4 mm.”

De ring kost €149,- en kun je vinden op www.mostert-juweliers.nl/edelsteen-ringen
Bezorging is snel, binnen 1 a 3 werkdagen.

Draag jij graag ringen? Zoja, welke is jouw favoriet?

Tot snel weer en een hele fijne nieuwe week toegewenst!

 

* Dit product heb ik gekregen.