Kerst groet 2012Wishing you a lovely Christmas and a happy New Year!

Ik wil jullie natuurlijk nog bedanken en of course de beste wensen geven voor deze feestdagen. Heel erg bedankt voor weer een heerlijk jaar bloggen. Veel van jullie volgen mij al een hele poos hier op mijn blog en laten soms reacties achter hier of hebben via social media contact met mij. Ik ben super blij met iedere lezer! Blijf dus vooral van harte welkom weer in 2013! Lees verder om mijn terug- én vooruitblik te lezen =D

Natuurlijk vind ik het extra leuk wanneer je vaker langs komt en een vaste bezoeker wordt. Alleen ik snap ook wel dat er heel veel andere blogs zijn over beauty (& fashion/lifestyle) die ook zeker de bezoekjes waard zijn. Allemaal zijn we druk met school, studie, werk en dan een leuk sociaal leven erop na houden is ook belangrijk. Dus dan is het lastig om tijd vrij te maken voor de vele hobby’s die er zijn om uit te kiezen. Mijn hobby is bloggen zoals jullie weten en ik hoop dat het mij gelukt is om jullie te vermaken met weer een jaar blogs schrijven. Natuurlijk heb ik gemerkt dat vaste bezoekers het miste dat ik niet altijd 3 artikelen per week postte… Ook ik ben druk geweest. Laat dat nu een van de redenen zijn dat ik een testpanel heb opgericht. Eentje die veelzijdig is wat betreft leeftijden en huidtypes. Vier dames en een man (eventueel zelfs 2 in totaal) zullen de komende maanden enthousiast gaan testen en reviews schrijven. Dit doen ze voor jou, mij en voor zichzelf. Jullie lezen hierdoor ook eens reviews die voor andere huidtypes zijn dan de mijne (droog en vetarm). Ik heb iets minder werkdruk – soms kan beauty bloggen als werk voelen wanneer ik tijd tekort kom – en kan nu beter en gemakkelijker alles inplannen qua tijd en hoeveelheid werk. Echt een win-win situatie!

Steeds meer bedrijven/merken weten de weg naar mijn site te vinden. Een jaar geleden hield ik het nog af om samenwerkingen aan te gaan door tijd gebrek en ook wilde ik die verplichtingen nog niet aan. Toen er naast de persberichten ook uitnodigingen voor Events binnen kwamen en ook vaker bedrijven kwamen met leuke voorstellen voor reviews, wilde ik die kans niet laten schieten. Af en toe ging ik naar Events en rustig aan ben ik leuke samenwerkingen aan gegaan. Zo zag je de laatste maanden af en toe leuke winacties voorbij komen en staan er nog reviews & winacties in de planning van onder meer Lady’s Secret, Marc Inbane en natuurlijk de John Beerens beauty webshop!

Maar als ik over zo’n anderhalve maand mijn studie afgerond wil hebben en ook naar Events wil kunnen gaan, producten reviewen en weggeven dmv winacties… én nog wat vrije tijd wil overhouden om uit te rusten of leuke dingen te doen… Ja, ook daarom heb ik dus een oproep gedaan vorige maand voor testpanel leden. En wat was ik blij met de vele motivaties die mijn inbox wisten te vinden. Een keuze maken was niet heel gemakkelijk maar lukte uiteindelijk wel. Ik stel deze week nog mijn Fleur’s Beautytips Testpanel aan jullie voor!

Kerst groeten 2012

Voor nu wens ik jullie allemaal die dit lezen ontzettende fijne dagen toe. Dat jullie maar mogen vieren dat jullie gezellig warm binnen zijn bij elkaar, genietend van elkaars gezelschap. Lachen en lekker eten met elkaar! Sommige geven ook cadeautjes aan elkaar. Ik heb alleen mijn schoonouders een kleinigheidje gegeven gisteren om te bedanken voor het diner dat we ieder jaar samen nuttigen op kerstavond. En vandaag gaf ik Dimi(tri, mijn vriend) ook een cadeautje. Ik maakte hem blij met een lekkere nieuwe geur van CKone, Shock! Daarbij neem ik hem binnenkort mee voor een dagje lekker ontspannen in een Spa.

Kerst groet 2012

Kerst betekent voor mij vooral gezellig samen zijn en lekker bij kletsen, spelletjes spelen aan de grote ronde tafel, lekker eten en drinken. Natuurlijk veel lachen, fijne muziek aan op de achtergrond en soms ook lekkers maken in de keuken. Zo maak ik morgen een echt super lekkere witte chocolade taart (recept volgt nog!). Aangezien mijn moeder dit jaar al het eten zelf gaat klaarmaken en alleen wat hulp nodig heeft morgen op de dag dat we ons kerstdiner houden, ga ik de taart lekker in mij eentje opeten. Haha! Nee joh, gekkie. Ik neem een deel van de taart mee naar mijn oom en tante. Daar heb ik de laatst tijd regelmatig mogen logeren, zodat ik kon werken aan mijn studie maar ook gewoon voor de gezelligheid. En omdat mijn tante en ik allebei verzot zijn op chocola, wil ik ze hier graag mee verrassen. Normaal gingen we ieder naar naar mijn oma in Schiedam op ‘3e kerstdag’ (Omila voor intimi) maar ze heeft Alzheimer en daarom gaan we wel langs natuurlijk rond de feestdage (en daarbuiten uiteraard ook) maar niet meer voor een uitgebreid kerstdiner.

Hopelijk gaan jullie net als ik genieten van vrolijke dagen met jullie geliefde dichtbij. Mocht je iemand nu erg missen om wat voor een reden dan ook (verlies of afstand), dan hoop ik dat er troost te vinden is met alle overige familie en vrienden die het gemist minder zullen maken. Brand vooral een extra kaarsje voor de persoon die je mist.

Enjoy the food en drinks, maar eet jezelf niet misselijk 😉

Ik proost alvast met jullie op een fantastisch 2013. Een jaar waarin ik dan eindelijk zal afstuderen, mijn rijbewijs ga halen en weer full time ga werken (leerkracht). Een nieuw jaar waarin ik leuke en vooral nieuwe ontwikkelingen ga realiseren. Ik zal een masterclass haarstyling gaan volgen… en nóg gaver en vooral heel spannend voor mij … staat de visagie opleiding The House of Orange in Amsterdam op de agenda voor na mijn afstuderen.

Natuurlijk niet te vergeten, zal de lancering van mijn eigen domein Fleur’s Beautytips los barsten! In januari zal het gaan gebeuren en daar ben ik uiteraard achter de schermen al lekker druk mee bezig. Met mijn site zal het steeds iets drukker worden nu ik het  professioneler aanpak allemaal. Time management is iets dus vooral in 2013 extra moet aanscherpen en daarin zal groeien door alle ervaringen en ontwikkelingen. Het bloggen blijft wel een hobby maar zal (nog) meer beslag innemen in mijn dagelijkse leven. De visagie was een hobby, want de sprong ga ik wagen om te proberen daarvan mijn beroep te maken.

Cheers!

Proost op een fantastisch 2013!

Wees voorzichtig met vuurwerk tijdens de jaarwisseling, geniet maar drink met mate 😉 en ga een happy & voorspoedig nieuw jaar tegemoet waarin hopelijk onze dromen verwezenlijkt zullen worden! xoxo Fleur