NIEUWE SNEAKERS

Een paar jaar geleden kocht ik zwarte Nike sneakers. Wauw! Wat lopen die geweldig lekker zeg! Echt alsof je sloffen aan hebt. Deze zomer wilde ik enorm graag witte sneakers kopen. Maar dan wel sneakers die ook heel erg lekker zitten en er natuurlijk ook heel gaaf uit zien… Een collega tipte me een paar van Nike, helemaal wit maar dan wel de letters Nike in het grijs op de achterkant. Toen ik ze zag, werd ik opslag verliefd!

Ja, die moest ik hebben! Het is mijn eerste paar witte sneakers en ik ben benieuwd hoe lang ze ook echt wit blijven (gelukkig vond ik allemaal handige tips online om ze schoon te maken). Ze zitten lekker stevig en lopen dus echt helemaal top. Ik kan ze echt OVERAL mee combineren. Met een short, rokje, jeans maar ook een jurkje. Super fijn en de schoenen zijn echt een aanwinst!

Ik werd dus echt op slag verliefd op de Court Borough sneakers van Nike, bijna helemaal wit met wit logo en met grijze Nike tekst achterop. Nu was ik wel nieuwsgierig naar het merk Nike en dan vooral naar dit ontwerp. Nike begon met het maken van hardloopschoenen. Pas later gingen ze sportieve schoenen (sneakers) maken voor de vrije tijd, een lifestyle schoen. Het Court Borough model heeft een retro basketbal sneaker look. Ze zijn gemaakt van leer én synthetisch leer aan de bovenkant. Door de gaten op de bovenkant kunnen je voeten ook ‘ademen’. De zool is stevig waardoor je er echt wel een aantal uren goed achter elkaar op kunt lopen zonder blaren te krijgen. Het model is een unisex schoen en ze zijn er ook in het zwart!

Hier zie je me lekker dromerig in het park liggen bij de Utregse kabouter 🙂

Wat ik zo leuk vind aan deze sneakers is dat ze bijna helemaal wit zijn waarbij het logo heel erg subtiel is, maar je wel op de achterkant Nike ziet in grijze letters. Dat maakt ze toch wel extra stoer. Sowieso is het model wel lekker stoer, maar toch te combineren met een rokje of jurkje. Nike sneakers zijn altijd super populair, maar deze sneakers zie ik gelukkig niet enorm veel voorbij komen op straat. Daar hou ik wel van, toch nog wel uniek zijn met schoenen of kleding en niet teveel mee gaan met wat nu trendy is. Deze zijn tijdloos, dus als ik er zuinig mee ben, kunnen ze echt jarenlang mee gaan.

Mocht je nog op zoek zijn naar fijne witte sneakers die lekker zitten, dan kan ik je dit paar absoluut aanraden. Deze zijn er ook in een hoge sneaker als je dat stoerder vindt. Op dit moment zijn dit echt mijn favoriete sneakers, ik draag ze bijna elke dag wel. Ook als het regent zijn ze handig want mijn voeten blijven droog gelukkig. Ik ga over anderhalve week op vakantie naar de Canarische eilanden en neem deze sneakers zeker weten mee <3.

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Tot snel weer! xoxo Fleur

De foto’s uit dit artikel zijn gemaakt door Jan de Jong (op social media te volgen als @redhairmonster).

Dit artikel betreft een samenwerking.