THE COLOR RUN UTRECHT 4 AUG 2013

Morgen is het dan zover, dan zal ik 5km gaan rennen tijdens de Color Run Utrecht 2013. Een gekleurde run die vooral bedoeld is om plezier te hebben. Ik sponsor hier meteen Plan Nederland mee. Bij het kopen van je ticket kun je ervoor kiezen om €2 extra te doneren voor dit goede doel. Wil jij graag runners sponseren? Dat kan! Ga dan naar de sponsor site van de Color Run. Meer weten over deze Color Run, lees dan vooral verder…

Color Run Utrecht 4aug2013

Als je me volgt via Instagram of Twitter dan had je het vast al gelezen dat ik morgen dus de Color Run ga rennen. Ik ben helemaal geen hardloper, maar sinds het voorjaar ben ik heel voorzichtig aan hiermee gestart. Pas in juni kocht ik hardloopschoenen waardoor ik eindelijk wat serieuzer kon rennen. Sinds kort ben ik bezig met een project, een persoonlijk project waar ik heel snel meer over zal vertellen. Een onderdeel daarvan is het rennen van deze 5km. Het is slechts 5km, dus helemaal niet ver natuurlijk. Maar het is lekker sportief om te rennen en op deze manier aan mijn beweging te komen. Een marathonloper zal ik nooit worden. Dat is gewoon niet mijn stijl en ik denk dat mijn lichaam daar ook niet geschikt voor is. Sporten als tennis, golf en skaten liggen mij meer. Maar rustig rennen met afstanden onder de 8km zullen mij vast wel goed afgaan. Krijg ik weer een betere conditie en zal mijn uithoudingsvermogen enorm vooruit gaan.

Color Run Utrecht 4aug2013

Mijn korte trainingstijd naar de Color Run toe en mijn andere doelen zal ik dus in dat persoonlijke project uitgebreid vertellen. Het rennen van de Color Run is gelukkig niet zwaar en je beleeft er heel veel plezier aan. De adrenaline zal ervoor zorgen dat ik vast en zeker kan blijven rennen en tijdens het kleuren gooien bij iedere kilometer kan iedereen eventjes wat rustiger aan doen.

Color Run Utrecht 4aug2013

Jong en oud, rennen en wandelaars kunnen meedoen aan de Color Run. Na afloop is er een feestje waar iedereen zijn gekregen kleur kan gooien. Dan krijg je een grote kleur oase! Looks great not?

Vriendin Gras rent mee met nog twee vriendinnen dus ik hoef niet alleen te rennen. Hoewel niemand alleen rent tijdens de Color Run. Ik zag op Net5 een poosje geleden tijdens een promo deze Color Run voorbij komen waar oa. Paul Turner aan mee deed. De sfeer zag er super uit en ik wist al dat Graciela mee deed. De beslissing om eens sportiever te worden was toen snel gemaakt. Wie weet ga ik nog wel meer korte afstanden runs rennen. Zo is er in september de Singelloop, maar ik weet niet of ik dan in Nederland ben.

Wat doe jij om lekker te bewegen?

Ik heb enorm veel zin in morgen. Ik ga zo meteen onze start pakketten ophalen. Het wordt gelukkig morgen erg goed hardloop weer. Niet te warm en zeker niet te koud. Er is geen regen voorspelt en het zal tussen de 21 en 26 graden worden met een zonnetje. Kan niet beter!

WISH ME GOODLUCK!?

xoxo Fleur

Bron afbeeldingen: The Color Run info