SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Deze week kun je met 20% korting (geldig t/m 29 april) shoppen bij The Beauty Bakery! Ik ken de producten nog niet, maar ik heb er al heel veel goeds over gelezen. Angel (ook wel bekend als Samantha uit Utreg) verkoopt heerlijke zepen met haar webshop. Ze zien er prachtig uit en zijn ook nog eens allemaal handmade! Cupcakes in allerlei kleuren, mooie stukken zepen met kruiden erin, prachtige zeepjes in allerlei vormen en kleuren, allemaal heerlijk verzorgend 100% natuurlijk en plantaardig. De zepen komen uit oa. UK & USA en zijn met veel liefde gemaakt door ijverige huisvrouwen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de producten!

Wat ik heb besteld:

Facial soap Goat’s Milk and Honey voor de gevoelige huid € 6,50 100 gr.

Heerlijk voor in bad Giant Bath Cake in de geur Honey and Chamomile € 3,90 200gr.
Deze kun je in stukken opdelen zodat je vaker kunt genieten van een ontspannen bad, 200gr is natuurlijk heel erg veel!

En nog een Bath Butter Muffin €3,50 130gr. Deze kun je of in één keer gebruiken maar je kunt het ook in stukken snijden zodat je er vaker van kunt genieten. Deze is nu uitverkocht, dus daar heb ik geen afbeelding van.

Ik zou zeggen, neem snel een kijkje, want het gaat hard, er zijn sinds vanmorgen minder facial soaps…. dus ik vermoed dat meer mensen nu lekker aan het bestellen zijn. Wilde je altijd al iets bestellen maar moest je nog even over te streep getrokken worden, nu is het dus met 20% korting en wacht niet te lang want volgens mij gaat het hard de deur uit! Uiteraard zullen er reviews volgen van de soaps die ik heb besteld.

Heb jij al ervaring met The Beauty Bakery? Vertel er over in de comments!

Mocht je in de buurt van Utrecht wonen en je hebt behoefte aan een Spa behandeling ~~> t/m 15 mei kun je met dezelfde kortingscode (Paris) korting krijgen op treatments bij Spa Bali. Kijk voor meer informatie op de site van Spa Bali.

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: