Zwart witteheader

FLEUR’S BEAUTYTIPS EVENT

Lancering www.fleursbeautytips.nl & viering 3-jarig blogbestaan

Aanvang: 20.00u – 20.15u
Locatie:
Utrecht, binnenstad
Dress code: A Touch of Fleur

Wat kun je deze avond allemaal verwachten?

§Lancering van de nieuwe site Fleursbeautytips.nl om 20:30u.

§Drankjes en hapjes: Bij binnenkomst krijg je een welkomst drankje. Hapjes worden rondgedeeld.

§Stands: Een aantal bedrijven zullen door middel van een stand in de ruimte aanwezig zijn om de dames onder ons te verwennen. Hier krijg je deze avond make-up advies & touch-ups, haarstyling, nagels lakken en ook productinformatie. Om 22.00u sluiten de stands en om 23.00u gaan alle stoelen en tafels aan de kant zodat we kunnen dansen!

§Goodiebags: Je maakt kans op 1 van de 5 goed gevulde goodiebags deze avond! Bedrijven hebben goodies gesponsord (zie ook de gave winactie voor de lancering op Fleur’s Beautytips) én ik heb er zelf een aantal favoriete musthaves aan toegevoegd. Vergeet dus zeker niet bij binnenkomst je naam op het kaartje te schrijven en in te leveren. Om ongeveer 21.00u zal ik hieruit de vijf winnaars trekken!

RSVP via de mail vóór dinsdag 30 april naar: fleursbeautytips@gmail.com o.v.v. ‘Event Fleur’s Beautytips 3 mei’. Iemand meenemen kan natuurlijk, maar ik hanteer wel een vol=vol gastenlijst. Wacht dus vooral niet te lang met mailen. Je krijgt van mij een bevestigingsmail met overige informatie zoals het adres van de locatie, parkeergelegenheid en reisadvies. Op facebook had ik de aankondiging al geplaatst, daar kun je jezelf natuurlijk ook als aanwezig opgeven als je dat leuk vindt. Je ziet meteen wie er allemaal nog meer komen.

Ik zie je graag vrijdag 3 mei!
Don’t forget to bring a big smile on your face <3

20130412-133848.jpg

Het verhaal achter dit Event

Wat ben ik blij en ontzettend enthousiast om jullie deze aankondiging te geven. Drie jaar geleden, 3 mei 2010, begon ik deze blog. Als ik heel eerlijk ben, ik had echt nooit gedacht dat ik drie jaar later nog steeds zou bloggen op deze manier. Maar ik krijg er zoveel energie van en heb er onwijs veel plezier in. De inspiratie & passie is nog lang niet op! Het groeit juist alleen maar. En gelukkig het aantal unieke bezoekers en vaste lezers ook. Reden genoeg voor een feestje bedacht ik me een paar weken geleden!

Na al deze jaren waarin ik met enorm veel plezier blogs heb geschreven over Beauty, Fashion en een beetje lifestyle, wordt het tijd om het grootser aan te pakken! Mijn blog blijft een (uit de hand gelopen) hobby, eentje die steeds prominenter aanwezig is in mijn agenda. Het begon allemaal met twee á drie blogs per week maar er waren ook regelmatig periodes dat ik even niets schreef. Het afgelopen jaar ben ik actiever gaan bloggen en zo ging ik van slechts 100 bezoekers per maand in het eerste jaar naar een stabiele minimaal 100 unieke bezoekers per dag (soms 150 of 200). Geen grote blog dus, maar wel een blog die prima vindbaar is ondertussen via online zoekmachines. Ieder jaar verdubbelen mijn statistieken nog steeds. In periodes dat ik minder tijd had om blogs te plaatsen, zakten de statistieken wel eventjes, logisch. Sinds ongeveer een half jaar heb ik meer balans in mijn timemanagement, waardoor ik regelmatiger blogs publiceer. Geen stilte periodes meer en ondertussen komen er iedere week meestal op de maandag, woensdag, vrijdag en zondag nieuwe updates. De ene week zijn het vier nieuwe artikelen en de andere week drie, maar soms ook wel vijf stuks. Ik ben actiever geworden met het maken van youtube video’s, plaats vaker artikelen over bijvoorbeeld de Events waarvoor ik word uitgenodigd en er komen weer vaker reviews online dankzij mijn lieve testpanel!

Na een paar maanden bloggen, kreeg ik af en toe het verzoek om samen te werken, maar ik hield de boot nog af… Wetende dat ik het daar te druk voor zou hebben én ik wilde graag onafhankelijk blijven. Sinds de zomer van 2012 kwamen er steeds meer aanbiedingen van bedrijven, merken en webshops. Ik besloot dat ik de stap kon maken om af en toe eens samen te werken. Met een aantal bedrijven bouw je echt een band op en met een aantal zal het blijven bij een eenmalige actie. Dankzij de persberichten, uitnodigingen voor Events, producten die worden opgestuurd en winacties die ik mag houden, kan ik de kennis delen over alles wat maar met Beauty, Fashion en Lifestyle te maken heeft. Heel af en toe komt er een advertentie voorbij, maar deze artikelen zijn altijd extra en niet in plaats van een eigen geschreven blog. De ene keer schrijf ik de advertorial zelf en soms komt deze online in de vorm van een gastartikel. Reviews die ik schrijf naar aanleiding van een product dat ik opgestuurd vermeld ik netjes in het artikel. Zo blijft het eerlijk en duidelijk voor jullie, de lezers of ik het product zelf heb aangeschaft of dat het is opgestuurd.

Afgelopen winter zag ik het trefwoord ‘beautytips‘ steeds vaker voorbij komen in mijn statistieken. Hier kan ik elke dag bekijken met welke zoektermen bezoekers op mijn site terecht komen. Ook zie ik via welke linkjes zij bij mij komen. Interessant voor mij om bij te houden, want door goed naar mijn statistieken te kijken kan ik zorgen dat het aantal bezoeken toeneemt. Welke blogs zijn populair en welke juist helemaal niet. Ik check heel af en toe wel eens een zoekterm, nieuwsgierig als ik ben. En toen ik keek in januari, zag ik tot mijn verbazing dat ik met ‘beautytips’ op de eerste pagina van Google stond! Op nummer 6 ook nog eens! Wauw, dat was voor mij echt een feest momentje. Ik maakte ter plekke een dansje en sprong zowat een gat in de lucht! Later steeg ik ook nog eens naar de 3e plek, boven sites als bijvoorbeeld de Marie-Clair, Styletoday en Girlscene. Voor mij is het heel erg belangrijk dat ik te vinden ben met ‘beautytips’. Tja, mijn blognaam heet niet voor niets Fleur’s Beautytips haha! Mijn blog zal altijd bescheiden blijven en niet uitgroeien tot een top positie naast de al zeer grote blogs die bestaan in Nederland. Wel gaat het steeds meer lijken op een part-time job gezien de hoeveelheid uren die ik eraan besteed. Zo blijf ik steeds werken aan de lay-out, de diepgang en de hoeveelheid (frequentie) van nieuwe updates om te blijven ontwikkelen. Dat is ook een van de redenen dat ik een testpanel heb toegevoegd aan mijn blog. Hobby en werk combineren is natuurlijk fantastisch. Mijn droombaan blijft visagiste/haarstylist voor grote show en tijdschriften…

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen waarom ik dit Event ga houden op 3 mei. Misschien kende je het verhaal al wel een beetje, omdat je de persoonlijke blogs al eens hebt gelezen (mijn about pagina) of omdat je mij persoonlijk kent. Hoe dan ook, wil je ook komen naar het Event op vrijdag 3 mei? Schroom dan niet: mail en feest met ons mee!

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: